Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

MEGA BLOCKS HOT WHEELS RACERS HW40

MEGA BLOCKS HOT WHEELS RACERS HW40
MEGA BLOCKS HOT WHEELS RACERS HW40
MEGA BLOCKS HOT WHEELS RACERS HW40
MEGA BLOCKS HOT WHEELS RACERS HW40
MEGA BLOCKS HOT WHEELS RACERS HW40
  • Διαθεσιμότητα: Πολύ χαμηλή διαθεσημότητα - Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
  • Κωδικός e-tza: 1-061380
  • Βάρος πραγματικό ή Ογκομετρικό: 0.30kg
  • Barcode: 887961970975
  • Κωδικός Κατασκευαστή: GYG32
9,95€

MEGA BLOCKS HOT WHEELS RACERS HW40

Χτυπήστε το δρόμο με στιλ με αυτό το οικοδομήσιμο σετ κατασκευής Hot Wheels Twin Mill, βασισμένο στο κλασικό μοντέλο. Αγώνας, συντριβή και ανοικοδόμηση αυτού του εμβληματικού οχήματος γεμάτο με αυθεντικές λεπτομέρειες, όπως οι διπλοί εκτεθειμένοι κινητήρες και ένα βελτιωμένο προφίλ. Συλλέξτε ολόκληρη τη σειρά και συνδυάστε ανταλλακτικά για να δημιουργήσετε πρωτότυπα προσαρμοσμένα μοντέλα. Καθίστε το συμπεριλαμβανόμενο σχήμα μικρο-δράσης στο κάθισμα του οδηγού και τοποθετήστε το πεντάλ στο μέταλλο με το Twin Mill. Ιδανικό για Wonder Builders, ηλικίας 5 ετών και άνω. Hot Wheels Twin Mill κτίριο παιχνίδι με τροχούς και κάθισμα οδηγού. 1 εντυπωσιακή φιγούρα micro action στην ενδυμασία οδηγού αγωνιστικού αυτοκινήτου. Διαθέτει αυθεντικές λεπτομέρειες όπως διπλούς κινητήρες και βελτιωμένο προφίλ. 111 τούβλα και κομμάτια συνδυάζονται με όλα τα οικοδομικά σετ Mega Construx και είναι συμβατά με άλλες μάρκες ονομάτων. Ιδανικό για ηλικίες 5 ετών και άνω, αυτό το παιχνίδι κατασκευής προσφέρει εμπειρίες κατασκευής και παιχνιδιού για να βοηθήσει στην ανάπτυξη δημιουργικότητας και δεξιοτήτων επίλυσης προβλημάτων

 

  • Κωδικός κατασκευαστή: GVM31
  • Ηλικία: 5 ετών και άνω
Λεπτομέρειες είδους
Κατάλληλο για ηλικία από :5 ΕΤΩΝ
Προϊόν για φύλο :ΑΓΟΡΙ
Ήρωας ή brandname :HOT WHEELS
Παιχνίδι κατάλληλο για την :Ψυχαγωγια του παιδιου

Προσοχή

Αν το προϊόν που επιλέξατε έχει σχέδια παρακαλώ προσδιορίστε το σχέδιο που επιθυμείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας, Διαφορετικά η επιλογή θα γίνει τυχαία.

Χρώματα, σχέδια και φωτογραφίες μπορεί να διαφέρουν από τα διαθέσιμα αποθέματα. Η περιγραφή του είδους μπορεί να αφορά ένα σχέδιο συγκεκριμένο αλλά και σε αυτήν την περίπτωση είναι ενδεικτική της σειράς και δεν είναι δεσμευτική. 

Στα είδη που περιλαμβάνονται οι μπαταρίες είναι καθαρά για λόγους επίδειξης και όχι κανονικής λειτουργίας ή χρήσης. Οι μπαταρίες θα πρέπει να αντικαθίστανται με καινούργιες από τον πελάτη για την πλήρη λειτουργία του προϊόντος. Το κατάστημα δεν έχει την υποχρέωση να αντικαταστήσει με νέες μπαταρίες σε περίπτωση που είναι ξελιγωμένες ή πολύ αδύναμες οι δοκιμαστικές.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με εταιρία ταχυμεταφοράς και το κόστος είναι ανάλογο του βάρους και του όγκου των ειδών για οποιαδήποτε προορισμό εντός Ελλάδας.

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2.50 ευρώ. 

Για παραγγελία αξίας άνω των 100 ευρώ η πληρωμή είναι υποχρεωτικά μέσω κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς.

Η μέση διάρκεια αποστολής είναι από 1-5 μέρες ανάλογα με την περιοχή και την διαθεσιμότητα των επιλεγμένων προϊόντων.

Το κόστος ορίζεται για προϊόντα έως 3 κιλά (Ογκομετρικό βάρος) στην τιμή των 3.50 ευρώ και 1 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Η τιμή αυτή αφορά την βασική μεταφορά και επιλογή της courier από εμάς.

Τα δωρεάν μεταφορικά, αν υπάρχουν, αφορούν αποστολές έως 3 κιλά.

Το κόστος μεταφοράς και αντικαταβολής περιλαμβάνει και ΦΠΑ 24%

Αν το βάρος ή o όγκος των επιλεγμένων προϊόντων είναι μεγάλο τότε η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία και ύστερα από επικοινωνία ώστε να συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες χρέωσης και αποστολής.