Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

Συλλεκτικές Barbie


Για περισσότερα από 60 χρόνια, η Barbie εμπνέει τη φαντασία μικρών και μεγάλων σε όλο τον κόσμο.
 

Κωδικός e-tza: 1-064790 Κωδικός Κατασκευαστή: HBY03
Έφτασε κοντά μας η κούκλα Barbie Holiday που συμβολίζει την πιο εορταστική γιορτή μιας και το φόρεμά της είναι εμπνευσμένο από το φυτό Αλεξανδρινό(Ποινσέτια), το οποίο αποτελεί βασικό σύμβολο του στολισμού κατά τις εορτές των  Χριστουγέννων.Λαμπερό και έντονο, το κόκκινο μακρύ φόρεμά ..
39,95€
Κωδικός e-tza: 1-064789 Κωδικός Κατασκευαστή: HBY05
Η συλλεκτική κούκλα από την σειρά Barbie δεν απευθύνεται μόνο σε παιδιά αλλά και σε αυτούς που αγαπούν να συλλέγουν σπάνιες εκδόσεις παιχνιδιών.Οι κούκλες αυτές έχουν σχεδιαστεί με μοναδικά outfits που παραπέμπουν σε συγκεκριμένη εποχή και περίσταση και αποτελούν ένα αντικείμενο διακόσμησης για..
38,36€ 39,95€
Κωδικός e-tza: 1-064458 Κωδικός Κατασκευαστή: HBX94
Η κούκλα Looks - Red Hair θα χαρίσει στο παιδί ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού δημιουργώντας σενάρια και αλληλεπιδρώντας με το περιβάλλον γύρω του.Το παιχνίδι με κούκλες έχει αποδειχθεί ότι μαθαίνει το παιδί να αναπτύσσει τη δημιουργικότητά του, τη φαντασία του, την ενσυναίσθηση καθώς και δεξιότητες ..
25,80€ 25,95€
Κωδικός e-tza: 1-063256 Κωδικός Κατασκευαστή: HCB74
Η Barbie Pink Collection είναι μια εκπληκτική σειρά, όπου η κλασική γοητεία της Barbie συναντά τη μοντέρνα εμφάνιση. Η τρίτη κούκλα της συλλογής είναι λαμπερή και πολλή όμορφη. Φοραέι ροζ, μακρύ φόρεμα απο βολάν, με φουσκωτά μανίκια, μεγάλο φιόγκο στην μέση και μικρότερους γύρω απο το φόρεμ..
129,95€