Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

Lalaboom

Σχεδιασμένα με γνώμονα τη μέθοδο του ελεύθερου παιχνιδιού και της αυτο-κατευθυνόμενης μάθησης, αυτές οι χάντρες είναι προσεκτικά σχεδιασμένες με οργανικές υφές και σχήματα για αίσθηση αφής και φωτεινά, ελκυστικά χρώματα για μια ομορφη οπτική εμπειρία

Κωδικός e-tza: 1-060683
Ανακαλύψτε το επιτραπέζιο παιχνίδι εκπαιδευτικών παιχνιδιών Lalaboom 21 κομματιών και χάντρες, ένα εξελικτικό και εκπαιδευτικό παιχνίδι για παιδιά από 18 μηνών έως 48 μηνών και άνω. Ένας πίνακας δραστηριοτήτων που επιτρέπει στο παιδί να αναπτύξει πολλές χειρωνακτικές και νοητικές ικανότητες..
22,95€
Κωδικός e-tza: 1-060679
Τα Lalaboom είναι μία όμορφη καινοτόμα εμπειρία.Καθώς το παιδί εξερευνεί τις διάφορες υφές, τα ζωντανά χρώματα και ξεβιδώνει τις χάντρες αναπτύσσει τις αισθήσεις του.Το σετ περιλαμβάνει ένα κύλινδρο ήχου βροχής με 7 τεμάχια χάντρες & αξεσουάρ...
11,95€
Κωδικός e-tza: 1-060680
Τα Lalaboom είναι μία όμορφη καινοτόμα εμπειρία.Καθώς το παιδί εξερευνεί τις διάφορες υφές, τα ζωντανά χρώματα και ξεβιδώνει τις χάντρες αναπτύσσει τις αισθήσεις του.Το σετ περιλαμβάνει ένα μίνι κύβο με 8 τεμάχια χάντρες & αξεσουάρ.  ..
11,95€
Κωδικός e-tza: 1-055840
Οι χάντρες Lalaboom είναι ιδανικές για σόλο ή ομαδικό παιχνίδι. Σχεδιασμένα με γνώμονα τη μέθοδο του ελεύθερου παιχνιδιού και της αυτο-κατευθυνόμενης μάθησης, αυτές οι χάντρες είναι προσεκτικά σχεδιασμένες με οργανικές υφές και σχήματα για αίσθηση αφής και φωτεινά, ελκυστικά χρώματα για μια ομο..
16,95€
Κωδικός e-tza: 1-055839
Χρωματιστή σαρανταποδαρούσα Παιχνιδι για το μπάνιο και όχι μονο!Όχι μόνο το παιδί σας θα έχει ένα πολύ διασκεδαστικό και εκπαιδευτικο παιχνίδι, αλλά θα παραμείνει πλήρως δεσμευμένο, κάτι που βοηθά στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων κινητήρα και επίλυσης προβλημάτων.Τα φωτεινά χρώματα και οι ποικίλες υφές ..
12,95€
Κωδικός e-tza: 1-055837
Aυτό το σετ συνδυασμού χαντρών και αξεσουάρ 48 τεμαχίων είναι μια ατελείωτη, δημιουργική - κατασκευή περιπέτεια.Διαθέτει μια ποικιλία από μοναδικά περιγράμματα και υφές για εξερευνησεις με τα μικρά τους δάχτυλαΟι χάντρες συνδέονται μεταξύ τους και πίσω για να κάνουν κάθε είδους συνδυασμούςΌμορφα, ζω..
24,95€
Κωδικός e-tza: 1-055836
Με 5 δραστηριότητες ανακάλυψης βήμα προς βήμα, οι χάντρες Lalaboom έχουν σχεδιαστεί σχολαστικά για να ενθαρρύνουν την ανοιχτή, δημιουργική ανάπτυξη. Βάλτε τις πολύχρωμες χάντρες, συνδυάστε χρώματα και σχήματαΟι χάντρες Lalaboom είναι ιδανικές για σόλο ή ομαδικό παιχνίδι. Σχεδιασμένα με γνώ..
19,95€