Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

Πολιτική και Τρόποι Αποστολών

 

Όροι Αποστολών- Τιμές

  • Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με εταιρία ταχυμεταφοράς και το κόστος είναι ανάλογο της περιοχής και του βάρους της παραγγελίας (ογκομετρικό ή πραγματικό). 

  • Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 3.00 ΕΥΡΩ.

  • Η μέση διάρκεια αποστολής είναι από μία (1) έως (5) εργάσιμες ημέρες (σε φυσιολογικές συνθήκες) ανάλογα με την περιοχή και την διαθεσιμότητα των επιλεγμένων προϊόντων. Σε μη φυσιολογικές συνθήκες όπως: παγκόσμιες πανδημίες, επίθεση εξωγήινων, έκρηξη ηφαίστειου Σαντορίνης ή άλλου κοντινού ηφαιστείου, πτώση μετεωριτών (κοντά στην Ελλάδα), εμπλοκή σε πόλεμο και γενικά σε κάθε καταστροφή μαζικού χαρακτήρα οι καθυστερήσεις, ιδιαίτερα σε εποχιακές περιόδους εορτών, μπορεί να είναι πολύ μεγαλύτερη και εξαρτάται από το φόρτο εργασίας των μεταφορικών.

  • Το κόστος ορίζεται για την βασική μεταφορά πανελλαδικά για προϊόντα έως τρία (3) κιλά στην τιμή των 3,50 ΕΥΡΩ. Η τιμή αφορά περιοχές που δεν θεωρούνται απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες από τις μεταφορικές. Η τιμή ενδέχεται να είναι διαφορετική σε αυτές τις περιοχές. Η τελική τιμή υπολογίζεται πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Η τιμή αυτή αφορά την βασική μεταφορά με επιλογή από εμάς της μεταφορικής. Σε περίπτωση άλλης μεταφορικής με επιλογή του πελάτη, πέραν της βασικής, υπάρχουν διαφορετικές χρεώσεις ανάλογα των κιλών, της περιοχής και το αν είναι νησιωτική ή δυσπρόσιτη.

  • Τα δωρεάν μεταφορικά, αν υπάρχουν, αφορούν για παραγγελίες που το συνολικό βάρος των προϊόντων δεν ξεπερνάει τα τρία (3) κιλά και η επιλογή της μεταφορικής είναι συγκεκριμένη και μόνο από εμάς. Η προσφορά των δωρεάν μεταφορικών μπορεί να καταργείται ή να αλλάζει χωρίς προειδοποίηση ανάλογα με τις συνθήκες.

  • Το κάθε επιπλέον κιλό (είτε ογκομετρικό είτε κανονικό) χρεώνεται με 1,00 ΕΥΡΩ.

  • Το κόστος μεταφοράς περιλαμβάνει και ΦΠΑ 24%.

  • Ως βάρος θεωρείται το ογκομετρικό βάρος το οποίο χρησιμοποιείται από τις εταιρείες ταχυμεταφορών (courier)/μεταφορικές εταιρείες και υπολογίζεται με βάση το (μήκος Χ ύψος Χ πλάτος)/ συντελεστή μετατροπής(5.000).

  • Αν τα προϊόντα τα οποία έχετε επιλέξει είναι έως τρία (3) κιλά, η αποστολή θα γίνει απευθείας. Αν το βάρος ή o όγκος των επιλεγμένων προϊόντων είναι μεγάλο, τότε η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία και ύστερα από επικοινωνία μαζί μας ώστε να συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες αποστολής. Στην περίπτωση αυτή ο τρόπος πληρωμής μπορεί να είναι μόνο μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό ή με χρέωση της χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας σας.

  • Ο πελάτης έχει δικαίωμα επιλογής μεταφορικής στις οποίες μπορεί να υπάρχει επιπλέον κόστος ανάλογα των κιλών και της περιοχής.

Περιορισμός Ευθύνης Αποστολών

Οι αποστολές των εμπορευμάτων γίνονται με συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών (courier) ή μεταφορικές εταιρείες και όχι από εργαζόμενους στο ίδιο το ηλεκτρονικό κατάστημα. Το e-tza ευθύνεται σε ότι αφορά τους χρόνους παράδοσης μόνο για το διάστημα εκείνο από την στιγμή της λήψης της ολοκληρωμένης παραγγελίας του πελάτη μέχρι και την παράδοση αυτής στην συνεργαζόμενη εταιρία μεταφορών.

Οι συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών (courier)/μεταφορικές εταιρείες είναι υπεύθυνες για την παράδοση των δεμάτων στον κάθε πελάτη. Οι εταιρείες ταχυμεταφορών (courier)/μεταφορικές εταιρείες έχουν την ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις, για εκάστοτε λόγο και όχι το ηλεκτρονικό κατάστημα, όπως είναι αυτονόητο.

Το προϊόντα ταξιδεύουν για λογαριασμό του πελάτη. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε για τους χρόνους μεταφοράς από τις μεταφορικές εταιρίες. Πρόθεση μας είναι να παραδίδουμε την παραγγελία σας στην μεταφορική, εντός είκοσι τεσσάρων (24) εργάσιμων ωρών (το πετυχαίνουμε υπό φυσιολογικές συνθήκες σε ποσοστό 98%).

Συσκευασία 

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται μέσα σε σακούλα για την περιοχή της Βέροιας. Για τις αποστολές σε όλη την Ελλάδα τα προϊόντα είναι τυλιγμένα με φυσαλίδες και μετά μέσα σε σακούλα είτε του καταστήματος μας είτε της μεταφορικής courrier. (Η αποστολή σε σακούλα αποστέλλεται για το δυνατότερο μικρό ογκομετρικό βάρος και ελαχιστοποίηση του κόστους μεταφοράς ώστε να μην επιβαρυνθεί επιπλέον ο πελάτης λόγο του όγκου).

Έκτος των παραπάνω που αφορούν την συσκευασία αποστολής υπάρχει και δυνατότητα επιπλέον Συσκευασίας Δώρου. Η συσκευασία δώρου περιλαμβάνει την συσκευασία των δώρων σας με χαρτί περιτυλίγματος χρώματος έντονο κόκκινο όπου υπάρχουν μεταξύ διαφόρων unisex σχεδίων και η μακέτα του καταστήματος μας. Η παροχή αυτή είναι εντελώς δωρεάν από εμάς προς όλους τους πελάτες μας, εφόσον μας ζητηθεί.

Οι πασχαλινές παιχνιδολαμπάδες και οι λαμπάδες δεν τυλίγονται καθώς η συσκευασία τους τις περισσότερες φορές είναι συσκευασία δώρου. Επιπλέον δεν τυλίγονται αποκριάτικες στολές, σχολικές τσάντες, ποδήλατα και ογκώδη αντικείμενα.

Η συσκευασία των δώρων δεν είναι δεδομένη, θα πρέπει υποχρεωτικά να ζητηθεί από εσάς με αναγραφή στα σχόλια της παραγγελίας σας κατά την ολοκλήρωση της παραγγελία στο ηλεκτρονικό ταμείο.

 

Διαθεσιμότητα προϊόντων

Το e-tza.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα συνδεδεμένο online με τα φυσικά καταστήματα ΤΖΑ στην Βέροια. Τα προϊόντα που παρουσιάζονται στον online κατάλογό μας είναι αυτά που έχουν διαθέσιμο υπόλοιπο στα φυσικά καταστήματά μας. Παρόλα αυτά σε περίπτωση λανθασμένου υπολοίπου τεμαχίων μπορεί να υπάρξει πρόβλημα διαθεσιμότητας στο απόθεμα ή σε κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο.

Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας ενός προϊόντος σε καταχωρισμένη παραγγελία θα επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά και θα σας αποστείλουμε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προς ενημέρωσή σας για την τροποποίηση ή την ακύρωση της παραγγελίας σας.

Εφόσον έχει επιλεγεί ο τρόπος πληρωμής μέσω αντικαταβολής η αποστολή είτε ακυρώνεται είτε αποστέλλονται τα υπόλοιπα προϊόντα που μπορεί να έχετε επιλέξει με κανονική χρέωση.

Αν η πληρωμή έγινε ηλεκτρονικά μέσω πιστωτικής χρεωστικής κάρτας ή PayPal τότε θα σας επιστραφεί το συνολικό ποσό της αξίας μέσω διαδικασίας refund στην κάρτα ή στην PayPal ή με τραπεζικό έμβασμα στον λογαριασμό IBAN που θα μας υποδείξετε. Η διαδικασία refund μπορεί να χρειαστεί κάποιες ημέρες μέχρι να ολοκληρωθεί και αυτό είναι θέμα της κάθε αντίστοιχης τράπεζας.

ΠΡΟΣΟΧΗ αν το απόθεμα του κωδικού που έχετε επιλέξει είναι πολύ μικρό ενδέχεται να υπάρχει πρόβλημα διαθεσιμότητας.

Πριν από κάθε αποστολή θα υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία και αποστολή μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για επιβεβαίωση της εκάστοτε παραγγελίας.

 

Για ερωτήσεις τηλεφωνικά στο 2331331752 ή αποστολή e-mail στο orders@e-tza,gr.