Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

Κούκλες Nenuco

Κωδικός e-tza: 1-060975
Το Nenuco έχει τώρα το δικό του νιπτήρα, που λειτουργεί με πραγματικό νερό, ακριβώς όπως έναν πραγματικό! Ο νιπτήρας λειτουργεί με μπαταρίες: γεμίστε τη δεξαμενή νερού, ανοίξτε τη βρυσούλα και το νερό αρχίζει να τρέχει χωρίς να σταματά. Στον καθρέφτη υπάρχει εγκοπή για την τοποθέτηση χαρτιού για να ..
49,95€ 59,95€
Κωδικός e-tza: 1-059193
Nenuco Born to be Loved!Ένα τρυφερό μωράκι που ζητά τη φροντίδα σου!Το μωράκι Nenuco Αληθινά Δάκρυα είναι μια κούκλα που κλαίει σαν ένα αληθινό μωρό.Αφού πιεί όλο του του το νερό και πιέσετε το αριστερό του χεράκι, θα το δείτε να τρέχουν από τα ματάκια του δάκρυα σαν αληθινά!Σκουπίστ..
29,95€
Κωδικός e-tza: 1-058951
Nenuco Born to be Loved!Ένα τρυφερό μωράκι που ζητά τη φροντίδα σου!Τα Nenuco Cute είναι τα νέα μίνι μωράκια πιο τρυφερά και χαριτωμένα από ποτέ.Το καθένα έχει τη δική του πιπίλα σαν αληθινό μωρό και είναι σουπερ μαλακό για πολλές αγκαλίτσες.Είναι κατάλληλα για παιδάκια 10+ μηνών, εν..
12,95€
Κωδικός e-tza: 1-058955
Nenuco Born to be Loved!Ένα τρυφερό μωράκι που ζητά τη φροντίδα σου!Nenuco κούκλα με πολύ μαλακό και ελαφρύ σώμα.Φοράει ροζ φορμάκι με κουκούλα που μπαίνει και βγαίνει.Πατώντας τα χέρια της κούκλας κάνει διαφορετικούς ήχους μωρού κάθε φορά.Κλαίει όταν δεν έχει πιπίλα και τη "μασουλάε..
24,95€
Κωδικός e-tza: 1-056884
Nenuco Born to be Loved! Ένα τρυφερό μωράκι που ζητά τη φροντίδα σου!Σετ παιχνιδιού Όνειρα Γλυκά και ώρα για ύπνο Nenuco!Περιέχει κούκλα-μωρό με μαλακό & ελαφρύ σώμα.Η κούνια της κούκλας μπορεί να κρεμαστεί σε οποιαδήποτε πλευρά του παιδικού κρεβατιού ή να σταθεί ελεύθερη στο πάτωμα. Με βραχιολά..
59,95€
Κωδικός e-tza: 1-056883
H Nenuco Sara είναι ένα μωράκι σαν αληθινό! Διαθέτει 11 διαφορετικές λειτουργίες και δεν απαιτεί μπαταρίες!Ειναι ένα πλήρες σετ παιχνιδιού για παιχνίδι φροντίδας που θα δώσει τόση χαρά στα παιδιά.Η συσκευασία περιέχει μια κούκλα-μωρό ύψους 42 εκ. από μαλακό Pvc, με ρούχα και 9 διαφορετικά αξεσουάρ! ..
49,95€
Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)