Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

Σχετικά με εμάς
Τα καταστήματα Τζα είναι καταστήματα παιχνιδιών και έχουν παρουσία 35 ετών στην πόλη της Βέροιας.

Το πρώτο κατάστημα Παιχνιδιών δημιουργήθηκε το έτος 1985 με την επωνυμία Παιχνιδούπολη στην οδό Καρατάσου 20. Ήταν ένα μικρό κατάστημα περίπου 70 τετραγωνικών μέτρων και μέχρι το 1993 στέγαζε την αγάπη μας για τα παιδιά με την μεγαλύτερη ποικιλία παιχνιδιών εκείνης της περιόδου!

Από το 1994 το κατάστημα Παιχνιδούπολη μεταφέρεται στην οδό Π. Τσαλδάρη 15 στο κέντρο της αγοράς σε έναν χώρο 350 τετραγωνικών μέτρων και μετονομάζεται σε ΤΖΑ όπου παραμένει μέχρι και σήμερα


Το 2002 γίνεται και το δεύτερο κατάστημα ΤΖΑ στην λεωφόρο Στρατού με δυο ορόφους γεμάτους παιχνίδια, είδη μπεμπέ και ποδήλατα.

Το 2009 γίνεται και το τρίτο κατάστημα ΤΖΑ εξειδικευμένο στα είδη μπεμπέ στο κέντρο της αγοράς ακριβώς απέναντι από το κεντρικό ΤΖΑ στην Π. Τσαλδάρη 14.


Το 2012 γίνεται η μεταφορά σε ΝΕΟ χώρο 1000 τετραγωνικών μέτρων στην νέα περιφερειακή οδό Βέροιας-Νάουσας των καταστημάτων ΤΖΑ μπεμπέ και του ΤΖΑ στην Λεωφόρο Στρατού και δημιουργείται το νέο MEGA ΤΖΑ!


Αυτή την στιγμή τα ΤΖΑ δραστηριοποιούνται στην Βέροια με δυο καταστήματα και αποθήκες συνολικού μεγέθους 1.500 τετραγωνικών μέτρων.

  1. Το ΤΖΑ στο κέντρο της αγοράς της Βέροιας με παρουσία 22 ετών όπου θα βρείτε οτιδήποτε αφορά τα παιδιά σε παιχνίδι!

  2. Το νέο MEGA ΤΖΑ στην νέα περιφερειακή οδό Βέροιας-Νάουσας που θα βρείτε παιχνίδια, Ποδήλατα, Είδη μπεμπέ και ρούχα. Και όλα αυτά με άνετο πάρκινγκ!


Στα ΤΖΑ αντιλαμβανόμενοι την ανάγκη της αγοράς για καλύτερη εξυπηρέτηση αλλά ταυτόχρονα και με την ανάγκη για περαιτέρω αύξηση του πελατολογίου μας από το τέλος του 2013 δημιουργήσαμε το ΝΕΟ e-shop “tzastores.gr” για πωλήσεις και μέσω internet. Το 2020 το ηλεκτρονικό κατάστημα μετονομάστηκε σε e-tza.gr. Τα προϊόντα που παρουσιάζονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα είναι κατά κανόνα ετοιμοπαράδοτα τα οποία συλλέγονται από τα ράφια του καταστήματος ή τις αποθήκες και αποστέλλονται στον πελάτη του e-shop με μεταφορική εταιρία.


Στα καταστήματα μας θα βρείτε προϊόντα από όλες τις επώνυμες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και όχι μόνο. Καθώς και όλες τις νέες σειρές που λανσάρονται στην Ελλάδα! Σε τιμές που ανταγωνίζονται τα μεγάλα πολυκαταστήματα διαφόρων ειδών και παιχνιδιών!
Τα καταστήματα ΤΖΑ είναι δημιουργία της Κας ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΕΚΑΤΟ ΦΩΤΕΙΝΗΣ και συντηρούνται από την οικογένεια ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ εδώ και 35 συνεχή χρόνια! Με αγάπη για αυτό που κάνουμε και σεβασμό στους πελάτες που μας στηρίζουν.


Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη.

Αντωνιάδου Ε. Φωτεινή