Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

He-Man and Masters of the Universe


Ο He-Man είναι ένας υπερήρωας και ο κύριος χαρακτήρας της μαγείας Masters of the Universe, το οποίο περιλαμβάνει μια σειρά παιχνιδιών, αρκετές τηλεοπτικές σειρές κινουμένων σχεδίων, κόμικς κ.α

Κωδικός e-tza: 1-065832 Κωδικός Κατασκευαστή: HGW39
He-Man Animation Grayskull Κάστρο (HGW39).Οι φαν της σειράς μπορούν τώρα να φέρουν στο σπίτι αυτό το εμβληματικό Κάστρο Grayskull™, του πανίσχυρου φρουρίου της Eternia και του κέντρου της σύγκρουσης καλών και κακών.Με σχεδιασμό αυθεντικό της σειράς κινουμένων σχεδίων και τόσες πολλές λειτο..
149,95€
Κωδικός e-tza: 1-063254 Κωδικός Κατασκευαστή: HDY35/HDY37
He-Man And The Masters Of The Universe Deluxe Figure – He-ManΟι φιγούρες δράσης He-Man and The Masters of the Universe βασίζονται στη σειρά κινουμένων σχεδίων του Netflix, με εντυπωσιακή εμφάνιση για παιχνίδι και συλλογή! Κάθε φιγούρα έχει μια λειτουργία επίθεσης με ελατήριο που ενεργοποιείται ε..
10,95€ 17,95€
Κωδικός e-tza: 1-063902 Κωδικός Κατασκευαστή: HDY35 HDY38
Οι φιγούρες δράσης He-Man™ and The Masters of the Universe™ βασίζονται στη σειρά κινουμένων σχεδίων του Netflix, με εντυπωσιακή εμφάνιση για παιχνίδι και συλλογή!​Κάθε φιγούρα έχει μια λειτουργία επίθεσης με ελατήριο που ενεργοποιείται εύκολα, εμπνευσμένη από τις κινήσεις επίθεσης των ηρώων της ..
10,95€ 17,95€