Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

Barbie EXTRA


Οι Barbie Extra έχουν υπέροχα μαλλιά, ρούχα & αξεσουάρ με έντονα χρώματα, ένα όμορφο κατοικίδιο και η καθεμία το δικό της μοναδικό στυλ, για κορίτσια που αγαπούν τη μόδα!

Κωδικός e-tza: 1-064809 Κωδικός Κατασκευαστή: HHN09
Barbie Extra Leopard Track SuitΗ κούκλα θα χαρίσει στο παιδί ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού δημιουργώντας σενάρια και αλληλεπιδρώντας με το περιβάλλον γύρω του.Το παιχνίδι με κούκλες έχει αποδειχθεί ότι μαθαίνει το παιδί να αναπτύσσει τη δημιουργικότητά του, τη φαντασία του, την ενσυναίσθηση κα..
32,95€
Κωδικός e-tza: 1-064813 Κωδικός Κατασκευαστή: HHN08
Barbie Extra Blonde BandanaΗ κούκλα Bandana θα χαρίσει στο παιδί ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού δημιουργώντας σενάρια και αλληλεπιδρώντας με το περιβάλλον γύρω του.Το παιχνίδι με κούκλες έχει αποδειχθεί ότι μαθαίνει το παιδί να αναπτύσσει τη δημιουργικότητά του, τη φαντασία του, την ενσυναίσθησ..
32,95€
Κωδικός e-tza: 1-063338 Κωδικός Κατασκευαστή: HDJ38/HDJ39
Mattel Barbie Extra Doll Σετ Floral Jacket με ζωάκι προβατάκι & Αξεσουάρ.Οι κούκλες Barbie® Extra τολμούν στη μόδα διαλέγοντας έντονα χρώματα για μεγάλες εμφανίσεις!Τα κατοικίδιά τους -- το καθένα διαφορετικό και όλα αξιολάτρευτα -- έχουν επίσης τη δική τους προσωπικότητα!Το Barbie® ..
13,95€
Κωδικός e-tza: 1-063308 Κωδικός Κατασκευαστή: HDJ38/HDJ40
Barbie Extra Σετ Με Ζωάκια Και ΑξεσουάρΣετ παιχνιδιού Extra από την σειρά Barbie της εταιρίας Mattel με διάφορα αξεσουάρ που συνθέτουν ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι και θα χαρίσουν στο παιδί ατέλειωτες ώρες απασχόλησης.Το παιχνίδι με κούκλες έχει αποδειχθεί ότι μαθαίνει το παιδί να αναπτύσσει τη..
13,95€
Κωδικός e-tza: 1-062226 Κωδικός Κατασκευαστή: HDJ46
Οι κούκλες Barbie Extra ροκάρουν με τα έντονα χρώματα και κάνουν μεγάλες εμφανίσεις!Κάθε κούκλα Barbie έχει το δικό της μοναδικό στυλ που είναι πάνω από όλα παιχνιδιάρικο.Με το αξιολάτρευτα κατοικίδιο τους έχουν διαφορετικούς τόνους προσωπικότητας!Το Barbie Extra επιτρέπει στα παιδιά να ..
32,95€
Κωδικός e-tza: 1-062172 Κωδικός Κατασκευαστή: HDJ44
​Οι κούκλες Barbie® Extra ξέρουν να υποστηρίζουν τα έντονα και περίεργα ρούχα!Κάθε κούκλα Barbie® έχει το δικό της μοναδικό στιλ και είναι πολύ εντυπωσιακή.Τα ζωάκια τους (το καθένα διαφορετικό και αξιαγάπητο) έχουν και εκείνα τη δική τους προσωπικότητα!Η σειρά με κούκλες Barbie® Extr..
32,95€
Κωδικός e-tza: 1-062171 Κωδικός Κατασκευαστή: HDJ45
Οι κούκλες Barbie® Extra ξέρουν να υποστηρίζουν τα έντονα και περίεργα ρούχα!Κάθε κούκλα Barbie® έχει το δικό της μοναδικό στιλ και είναι πολύ εντυπωσιακή.Τα ζωάκια τους (το καθένα διαφορετικό και αξιαγάπητο) έχουν και εκείνα τη δική τους προσωπικότητα!Η σειρά με κούκλες Barbie® Extra..
32,95€
Κωδικός e-tza: 1-061251 Κωδικός Κατασκευαστή: GYJ78
Barbie Extra - Rainbow DressΟι κούκλες Barbie® Extra ξέρουν να υποστηρίζουν τα έντονα και περίεργα ρούχα!Κάθε κούκλα Barbie® έχει το δικό της μοναδικό στιλ και είναι πολύ εντυπωσιακή.Τα ζωάκια τους (το καθένα διαφορετικό και αξιαγάπητο) έχουν και εκείνα τη δική τους προσωπικότητα!Η B..
32,95€
Κωδικός e-tza: 1-061250 Κωδικός Κατασκευαστή: GXF09
Η Barbie Extra επιτρέπει στα παιδιά να εκφραστούν μέσα από το προσωπικό τους στιλ και τους δίνει την ελευθερία να παίξουν πιο άνετα χάρη στα πολλαπλά τους σημεία ευλυγισίας.Κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 3+ ετών.Οι κούκλες Barbie Extra ξέρουν να υποστηρίζουν τα έντονα και περίεργα ρούχα! ..
32,95€
Κωδικός e-tza: 1-058930 Κωδικός Κατασκευαστή: GRN30
Οι κούκλες Barbie® Extra ξέρουν να υποστηρίζουν τα έντονα και περίεργα ρούχα!Κάθε κούκλα Barbie® έχει το δικό της μοναδικό στιλ και είναι πολύ εντυπωσιακή.Τα ζωάκια τους (το καθένα διαφορετικό και αξιαγάπητο) έχουν και εκείνα τη δική τους προσωπικότητα!Η Barbie® Extra επιτρέπει στα παιδι..
32,95€
Εμφάνιση 1 έως 10 από 10 (1 Σελ.)