Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

Linkimals

Πάντα παίζουμε ωραία ,
όταν είμαστε παρέα!

Μιλάμε , τραγουδάμε, φωτίζουμε και μαθαίνουμε μαζι

Κωδικός e-tza: 1-058047
Ο Fisher-Price Linkimals κάστορας, ο φωτεινούλης, είναι πρόθυμος για παιχνίδι!Όταν το μωρό πιέζει το κεφάλι του, αυτό το παιχνίδι μουσικής δραστηριότητας μετακινεί τη μαλακή ουρά του εμπρός και πίσω, ενώ τραγούδια και φράσεις διδάσκουν σχήματα, καταμέτρηση και χρώματα.Και όταν ο κάστορας συν..
16,95€
Κωδικός e-tza: 1-056733
To Linkimals™ Πάντα, ο Αγκαλίτσας, της Fisher-Price είναι ένα μαλακό εκπαιδευτικό ζωάκι με φωτάκια, τραγουδάκια και φράσεις που μαθαίνει στα μωρά σχήματα, αρίθμηση, χαιρετισμούς και τρόπους ευγενείας. Και όταν αυτό το Πάντα συναντάει άλλα φιλαράκια Linkimals™ τότε όλα μαζί μιλάνε, τραγουδάνε και φωτ..
29,95€
Κωδικός e-tza: 1-056734
Σκαρφαλώνοντας το φοινικόδεντρο με το φιλαράκι τους το Κοάλα, το μωρό κάνει μία απίθανη ανακάλυψη: αυτό το δέντρο έχει τετράγωνα, τρίγωνα και κύκλους! To Linkimals™ Κοάλα το Αριθμούλι της Fisher-Price είναι ένα εκπαιδευτικό ζωάκι με φωτάκια, τραγουδάκια και φράσεις που μαθαίνει στα μωρά αριθμούς, αρ..
39,95€
Κωδικός e-tza: 1-055725
Όσο πιο πολλά, τόσο πιο ωραία.Όταν αυτά τα φιλαράκια Linkimals™ βρίσκονται μαζί, μιλάνε μεταξύ τους, τραγουδάνε και φωτίζουν παρέα!(Το καθένα πωλείται ξεχωριστά.)Μαθαίνω τα χρώματα χωρίς δυσκολία.Ένα λάμα με 25 τραγουδάκια, ήχους, μελωδίες και φράσεις που παρουσιάζει στο μωρό διαφορετικά χρώματα. Κα..
17,95€ 18,95€
Κωδικός e-tza: 1-055722
Παιχνίδια με το φιλαράκι του.Αυτό το αξιολάτρευτο ζωάκι τρελαίνεται για χάδια στην κοιλιά. Πατήστε τα κουμπιά στην κοιλιά του για να ανακαλύψετε νέα γράμματα και πρώτες λέξεις. (Μαντέψτε ποιο γράμμα είναι το αγαπημένο του.) Και όταν άλλα ζωάκια Linkimals™ βρίσκονται κοντά του, μιλάει, τραγουδάει και..
29,95€
Κωδικός e-tza: 1-054665
Ο Σκαντζόχοιρος Linkimals™ προσφέρει διασκεδαστικό παιχνίδι που καλύπτει διαφορετικά στάδια ανάπτυξης του μωρού! Τα μικρότερα μωρά μπορούν να απασχοληθούν με τις δραστηριότητες ή να πατήσουν τα κουμπιά για να ακούσουν τραγουδάκια και φράσεις για χρώματα, σχήματα και αριθμούς.Τα μεγαλύ..
35,95€
Κωδικός e-tza: 1-054664
FISHER PRICE ΤΑΡΑΝΔΟΣ Ο ΜΟΥΣΙΚΟΥΛΗΣΟ  Τάρανδος,  ο  Μουσικούλης  προσφέρει  διασκεδαστικό  διαδραστικό  παιχνίδι που  μαθαίνει  στο  μωρό  αρίθμηση,  χρώματα  και  πολλά  ακόμα,  με  χαρούμενα  τραγούδ..
16,95€
Εμφάνιση 1 έως 8 από 8 (1 Σελ.)