Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

Hot wheels skate


 

Κάθε πλήρως συναρμολογημένο σκέιτμπορντ Hot Wheels συνοδεύεται από ένα ζευγάρι κομψά, αφαιρούμενα παπούτσια για σκέιτ, σχεδιασμένα για να κρατούν σταθερά τα δάχτυλα των χεριών σας όταν μαθαίνετε να κάνετε κόλπα σαν επαγγελματίας.

Κωδικός e-tza: 1-067934 Κωδικός Κατασκευαστή: HGT46 HNG34
Τα Hot Wheels® και ο θρύλος του σκέιτμπορντ, Tony Hawk, συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν μια επική συλλογή fingerboard, ιδανική για απίθανα κόλπα.Κάθε πλήρως συναρμολογημένο σκέιτμπορντ Hot Wheels συνοδεύεται από ένα ζευγάρι κομψά, αφαιρούμενα παπούτσια για σκέιτ, σχεδιασμένα για να κρατούν στ..
5,66€ 5,95€
Κωδικός e-tza: 1-067946 Κωδικός Κατασκευαστή: HGT71 HGT79
Παιχνίδι μινιατούρα της εταιρίας Mattel με θέμα Finger Skateboard που θα χαρίσει στο παιδί ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού δημιουργώντας ιστορίες, χαρακτήρες και αλληλεπιδρώντας με το περιβάλλον γύρω του.Το παιχνίδι με μινιατούρες έχει αποδειχθεί ότι μαθαίνει το παιδί να αναπτύσσει τη δημιουργικότητ..
7,89€ 7,95€
Κωδικός e-tza: 1-067857 Κωδικός Κατασκευαστή: HGT84
Σετ παιχνιδιού της εταιρίας Mattel με θέμα Finger Skateboard.Διαθέτει διάφορα αξεσουάρ που συνθέτουν ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι και θα χαρίσουν στο παιδί ατέλειωτες ώρες απασχόλησης.Το παιχνίδι με μινιατούρες έχει αποδειχθεί ότι μαθαίνει το παιδί να αναπτύσσει τη δημιουργικότητά του, τη φαν..
19,95€
Εμφάνιση 1 έως 3 από 3 (1 Σελ.)