Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

Συσκευασία Δώρου και αποστολής

Συσκευασία Δώρου

Η αποστολή των προϊόντων σας γίνετε μέσα σε σακούλα για την περιοχή της Βέροιας. Για τις αποστολές σε όλη την Ελλάδα τα προϊόντα είναι τυλιγμένα με φυσαλίδες και μετά μέσα σε σακούλα είτε του καταστήματος μας είτε της μεταφορικής courrier.  (Η αποστολή σε σακούλα αποστέλλετε για το δυνατότερο μικρο ογκομετρικό βάρος και ελαχιστοποίηση του κόστους μεταφοράς ώστε να μην επιβαρυνθεί επιπλέον ο πελάτης λόγο του όγκου). 

Έκτος των παραπάνω που αφορούν την συσκευασία αποστολής υπάρχει και δυνατότητα επιπλέον Συσκευασίας Δώρου.

Η συσκευασία δώρου περιλαμβάνει την συσκευασία των δώρων σας με χαρτί περιτυλίγματος χρώματος έντονο κόκκινο όπου υπάρχουν μεταξύ διαφόρων unisex σχεδίων και η μακέτα του καταστήματος μας. Η παροχή αυτή είναι εντελώς δωρεάν από εμάς προς όλους τους πελάτες μας εφόσον μας ζητηθεί.

Οι πασχαλινές παιχνιδολαμπάδες και οι λαμπάδες δεν τυλίγονται καθώς η συσκευασία τους τις περισσότερες φορές είναι συσκευασία δώρου. Επιπλέον δεν τυλίγονται αποκριάτικες στολές, Σχολικές τσάντες, ποδήλατα και ογκώδη αντικείμενα.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ
Η συσκευασία των δώρων δεν είναι δεδομένη, θα πρέπει υποχρεωτικά να ζητηθεί από εσάς με αναγραφή στα σχόλια της παραγγελίας σας κατά την ολοκλήρωση της παραγγελία στο ηλεκτρονικό ταμείο.