Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

ΗΜΕΡΑ ΖΩΑ

Κωδικός e-tza: 1-060077
Ο Μακρόκερος Ταύρος του Τέξας αντικαθιστά το προηγούμενο μοντέλο, το οποίο έχει ανανεωθεί εξ ολοκλήρου.Το πιο εμφανές νέο στοιχείο είναι το σχήμα των κεράτων που καμπυλώνουν προς τα έξω.Τα πόδια είναι μακρύτερα και άλλες μικρές λεπτομέρειες χαρίζουν μια νέα εμφάνιση.Επιπρόσθετα, το χρώμα..
7,65€ 7,95€
Κωδικός e-tza: 1-060080
Η σειρά Ζώων Φάρμας ενισχύεται με τον Γάιδαρο που είναι μια αγαπημένη φιγούρα από τους φίλους μας.Οι Γάιδαροι μοιάζουν με τα άλογα και τις ζέβρες, αλλά ξεχωρίζουν εύκολα λόγω των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών τους, καθώς είναι μικρότεροι σε μέγεθος, αλλά τα αυτιά τους είναι μακρύτερα...
6,61€ 6,95€
Κωδικός e-tza: 1-049536
Η οικόσιτη γίδα, γίδα ή αίγα, είναι υποείδος της εξημερωμένης κατσίκας και κατάγεται από την άγρια κατσίκα της Νοτιοδυτικής Ασίας και της Ανατολικής Ευρώπης.Πρόκειται για ζώο μηρυκαστικό, της οικογένειας των βοοειδών και της τάξης των αρτιοδάχτυλων...
3,95€
Κωδικός e-tza: 1-028069
Ο γάιδαρος, γάδαρος ή γαϊδούρι, στο θηλυκό γένος γαϊδάρα, γαδάρα ή γαϊδούρα και, στα αρχαία ελληνικά, όνος, είναι κατοικίδιο εξημερωμένο θηλαστικό ζώο που ανήκει στην τάξη περισσοδάκτυλα.Η επιστημονική του ονομασία είναι Equus asinus, είναι δηλαδή ένα είδος του γένους «άλογο»..
3,95€
Κωδικός e-tza: 1-028076
Ο οικόσιτος χοίρος είναι οικόσιτο θηλαστικό ζώο που ανήκει στο γένος συς, στην οικογένεια Συΐδες και στην τάξη αρτιοδάκτυλα.Είναι ζώο παμφάγο και πολύ γόνιμο.Απαντάται σε όλα τα μέρη της γης και εκτρέφεται κυρίως για το κρέας του..
3,95€
Κωδικός e-tza: 1-016728
Ο Ευρωπαϊκός λαγός, γνωστός και απλά ως λαγός, είναι μικρό φυτοφάγο θηλαστικό της οικογένειας των Λαγιδών.Είναι είδος γηγενές στην Ευρώπη και σε ορισμένα μέρη της Ασίας, ενώ εισήχθη και σε περιοχές της βορείου και της Νοτίου Αμερικής και της Αυστραλίας καθώς και στη Νέα Ζηλανδία όπου μεταφέρθηκε..
3,20€
Κωδικός e-tza: 1-057617
Η Γκρίζα Αγελάδα του Τιρόλου είναι μια τυπική αλπική ράτσα βοοειδών από το Τιρόλο της Αυστρίας και το νότιο Τιρόλο της Ιταλίας.Αυτό το βοοειδές παράγει γάλα εξαιρετικής ποιότητας παρά τις δύσκολες διατροφικές συνθήκες των Άλπεων. Το μοντέλο της CollectA διαθέτει γκριζωπό χρώμα σε όλο το σώμα με..
6,95€
Κωδικός e-tza: 1-053244
Ο Hereford είναι μια βρετανική φυλή βοοειδών που προέρχεται από την κομητεία Herefordshire, στα West Midlands της Αγγλίας.Έχει εξαχθεί σε πολλές χώρες και υπάρχουν περισσότερα από πέντε εκατομμύρια καθαρόαιμα βοοειδή Hereford σε πάνω από πενήντα έθνη παγκοσμίως...
6,95€
Κωδικός e-tza: 1-016715
ΠρόβατοΔιάσταση (μήκος Χ ύψος) : 8.5cm Χ 5.5cm..
4,95€
Κωδικός e-tza: 1-053230
Ο οικόσιτος χοίρος (κοινώς γουρούνι) είναι οικόσιτο θηλαστικό ζωο που ανήκει στο γένος συς, στην οικογένεια συίδες και στην τάξη αρτιοδάκτυλα. Είναι ζώο παμφάγο και πολύ γόνιμο. Απαντάται σε όλα τα μέρη της γης και εκτρέφεται κυρίως για το Κρέας του...
4,95€
Κωδικός e-tza: 1-033479
Η χήνα είναι γένος πτηνών, με την επιστημονική ονομασία Anser, που περιλαμβάνει περί τα 15 είδη, τα οποία ζουν σε ψυχρές περιοχές. Ανήκει στην οικογένεια των Νησσιδών, στην οποία υπάγονται και οι κύκνοι, που είναι συνήθως μεγαλύτεροι από τις χήνες και οι πάπιες, οι οποίες είναι μικρότερες από τις χή..
4,95€
Κωδικός e-tza: 1-049500
Οι γαλοπούλες είναι πουλιά του γένους Μελεαγρίς. Το είδος Μ. gallopavo, γνωστό και ως άγρια γαλοπούλα είναι αυτόχθονο της Βόρειας Αμερικής και είναι το βαρύτερο μέλος των ορνιθόμορφων, με φυσιολογικό βάρος μέχρι 11 κιλά..
6,47€ 6,95€
Κωδικός e-tza: 1-037482
Ο αυστραλιανός ποιμενικός είναι φυλή σκύλου. Έχει πυκνό τρίχωμα με κατεβασμένα, τριγωνικά αυτιά. Το χρώμα του ποικίλει από πορτοκαλί, γκρι, μαύρο ή καφέ. Το σκυλί αναπτύχθηκε από φυλή ή φυλές από τη Χώρα των Βάσκων στη Δυτική Ευρώπη. Οι Βάσκοι το έφεραν στις Ηνωμένες Πολιτείες...
6,95€
Κωδικός e-tza: 1-019565
Το παγώνι είναι πτηνό της οικογένειας των φασιανιδών, της τάξης των ορνιθόμορφων. Κατάγεται από τα δάση της Νότιας Ινδίας. Στην Ευρώπη ήρθε από την αρχαιότητα και εξημερώθηκε με άγνωστο τρόπο. Ήταν γνωστό στη Μεσοποταμία, την Αρχαία Ελλάδα και τη&nbs..
6,95€