Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

Little People

Ένας κόσμος γεμάτος περιπέτειες ανοίγεται μπροστά στα ματάκια των παιδιών σας με τις φιγούρες, τα οχήματα και τα σετ παιχνιδιού των Little People® της Fisher-Price.

Κωδικός e-tza: 1-060286 Κωδικός Κατασκευαστή: HDJ24
Τα μικρά παιδιά θα διασκεδάσουν βοηθώντας την πυροσβέστη Έρικα και τον συνεργάτη της, τον πυροσβέστη Κάρσον, να τρέξουν στη διάσωση με το Πυροσβεστικό Little People®.Χρειάζεσαι βοήθεια; Φύγαμε για Διάσωση!Πατήστε μια φιγούρα στο κάθισμα του οδηγού για να ακούσετε ρεαλιστικούς ήχους, φράσεις ..
27,95€
Κωδικός e-tza: 1-060290 Κωδικός Κατασκευαστή: HCJ64
Τα παιδιά μπορούν να φορτώσουν, να μεταφέρουν και να ρίξουν τους ογκόλιθους ξανά και ξανά με το σετ Εργοτάξιο Little People® της Fisher-Price®.Αυτό το φιλικό προς τα παιδιά εργοτάξιο διαθέτει έναν περιστρεφόμενο γερανό, ένα ασανσέρ που λειτουργεί, ένα συρόμενο φορτηγό και 2 φιγούρες εργάτες...
28,90€ 44,95€
Κωδικός e-tza: 1-059809 Κωδικός Κατασκευαστή: HDJ25
Τα παιδιά θα κάνουν απίθανες διαδρομές στο σχολείο με το συρόμενο Σχολικό των Little People®! Ξεκινήστε τη διασκέδαση πιέζοντας το κουμπί ανακαλύψεων για φώτα, ήχους και τραγουδάκια. Μετά, ανοίξτε το σήμα stop και την πόρτα για να μπουν οι επιβάτες! Η οδηγός Αίμιλυ υποδέχεται τον μικρό Έντι και του ..
27,95€
Κωδικός e-tza: 1-059808 Κωδικός Κατασκευαστή: HDJ23
Fisher Price - Little People Αεροπλάνο (Μιλάει Ελληνικά) Βάλτε τη ζώνη σας και ετοιμαστείτε για απογείωση και διασκεδαστικές περιπέτειες με το Αεροπλάνο των Little People®!..
27,95€
Κωδικός e-tza: 1-059810 Κωδικός Κατασκευαστή: FHG50
Τροφοδοτούν το αυτοκίνητο, κάνουν σέρβις και τρέχουν... χιλιόμετρα διασκέδασης και εξερεύνησης στο Γκαράζ Little People®!Γυρίστε το μοχλό για να ανεβείτε με το ασανσέρ στα επίπεδα του γκαράζ.ΝτινΒοηθήστε έναν γείτονα να φτιάξει το αυτοκίνητό του!Σηκώστε την πλατφόρμα του μηχανικού γι..
31,95€
Κωδικός e-tza: 1-059811 Κωδικός Κατασκευαστή: GMJ18
Μέχρι τη γωνία, μέσα από φανταστική λάβα και γύρω από το φεγγάρι... τα νήπια μπορούν να φτάσουν παντού με αυτά τα συρόμενα οχήματα Little People® από τη Fisher-Price.Με νέα, μοντέρνα σχέδια και ενσωματωμένες φιγούρες οδηγών, είναι η ιδανική προσθήκη στον κόσμο Little People® του παιδιού σας...
2,95€
Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)