Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

Κουκλοθέατρο-φιγούρες

Το κουκλοθέατρο, είναι ένα παιχνίδι ρόλων. Ιδανικό για μικρά παιδιά. Για να είναι τόσο δημοφιλές σε όλο τον κόσμο, πρέπει να είναι πολύ ξεχωριστό.

Συνδυάζει τη διασκέδαση και την ανάπτυξη σε πολλούς τομείς.

Κωδικός e-tza: 1-061193
Σέτ κούκλες κουκλοθεάτρου ο ψεύτης βοσκός και ο χορτάτος λύκος και το κατσίκι , δύο μύθοι του Αισώπου , αγαπητοί σε όλα τα παιδιά τώρα και σε θεατρικό παιχνίδι.Η συσκευασία περιέχει τον βοσκό , τον λύκο , το κατσικάκι και τον παππού καθώς και δύο ιστορίες σε διαλόγους , εύκολη ανάγνωση και αφήγη..
19,95€
Κωδικός e-tza: 1-061086
4 φιγούρες κουκλοθεάτρου και διαλόγους από το παραμύθι 3 γουρουνάκια.Ιδανικό παιχνίδι για να μπει το παιδί σας στο πνεύμα των ρόλων των παιδικών ηρώων των παραμυθιών...
19,95€
Κωδικός e-tza: 1-061085
 «Η πεντάμορφη και το τέρας», γνωστό σε όλα τα παιδιά, τώρα και σε θεατρικό παιχνίδι.Οι κούκλες διαθέτουν κεφάλι από μαλακό πλαστικό, χρώματα που δεν ξεβάφουν, υφασμάτινο ρούχο που αλλάζει ανά σεζόν και αφαιρείται εύκολα, ώστε να μπορεί να πλυθεί.Οι γαντόκουκλες είναι χειροποίητες και κ..
19,95€
Κωδικός e-tza: 1-061082
Περιλαμβάνει 4 φιγούρες κουκλοθεάτρου και διαλόγους από το παραμύθι της Χιονάτης και των 7 νάνων. Ιδανικό παιχνίδι για να μπει το παιδί σας στο πνεύμα των ρόλων των παιδικών ηρώων των παραμυθιών.Οι φιγούρες κατασκευάζονται στην Ελλάδα...
19,95€