Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

ΑΓΡΙΑ ΖΩΑ

Κωδικός e-tza: 1-060064
Το Ορεινό Γοριλάκι αποτελεί προσθήκη στον ενήλικο Ορεινό Γορίλα που κυκλοφόρησε την περσινή χρονιά η CollectA.Το νέο μοντέλο είναι πολύ πιο ρεαλιστικό, καθώς η γούνα είναι πιο παχιά, ενώ τα χέρια, τα πόδια και το κεφάλι είναι μεγαλύτερα αναλογικά με τον κορμό, αποτελώντας ένα εξαιρετικ..
3,63€ 3,95€
Κωδικός e-tza: 1-060072
Το αρσενικό Κόκκινο Καγκουρό είναι μία ακόμα φιγούρα από την Αυστραλία και πλέον το συγκεκριμένο είδος είναι από τα λίγα στη συλλογή της CollectA που διαθέτουν μια πλήρη οικογένεια με τους δύο γονείς και το μικρό τους.Τα αρσενικά καγκουρό είναι πολύ δυνατά, καθώς μάχονται μεταξύ τους γ..
6,95€
Κωδικός e-tza: 1-060074
Το Κοάλα είναι δενδρόβιο φυτοφάγο μαρσιποφόρο (μεγαλώνει τα μωρά του σε μάρσιπο) της Αυστραλίας.Τα πιο συγγενικά του είδη είναι τα γουόμπατ. Τα πόδια του Κοάλα είναι εξελιγμένα για κράτημα και σκαρφάλωμα στα δέντρα.Η φιγούρα της CollectA αποδίδει την έλλειψη νυχιού στο μεγαλύτερο δ..
4,91€ 4,95€
Κωδικός e-tza: 1-060068
Η κοινή Βίδρα, η οποία είναι το πιο ευρέως διαδεδομένο είδος ενυδριδας.Το εύρος της καλύπτει περιοχές της Ασίας και της Αφρικής και την Ευρώπη.Πρόκειται για ένα αμφίβιο ζώο που περνάει χρόνο τόσο στη στεριά όσο και στο νερό, κυρίως σε όχθες ποταμών και λίμνες.Το νέο μοντέλο βρίσκετα..
4,95€
Κωδικός e-tza: 1-060091
Στη συλλογή Άγριων Ζώων προσθέτουμε ένα ανανεωμένο μοντέλο για τη Σουρικάτα σε όρθια στάση. Η Σουρικάτα έχει μέγεθος παρόμοιο με του σκίουρου.Είναι συγγενικές με τις μαγκούστες και είναι διάσημες για την όρθια στάση τους, όπως φαίνεται και στο μοντέλο της CollectA.τέκονται στα πίσω πόδια το..
3,68€ 3,95€
Κωδικός e-tza: 1-060073
Κόκκινο Καγκουρό – θηλυκό με μωρό διαθέτει φυσικό χρωματισμό.Το μωρό βρίσκεται ακόμα στον μάρσιπο της μητέρας του.Μέσω του νέου χρωματισμού οι εκφράσεις του προσώπου είναι πιο εμφανείς και δίνουν σε όλο το μοντέλο μεγαλύτερο ρεαλισμό...
6,62€ 6,95€
Κωδικός e-tza: 1-049523
Οι πιγκουίνοι είναι ομάδα θαλάσσιων πτηνών που δεν μπορούν να πετάξουν.Ζουν σχεδόν αποκλειστικά στο Νότιο Ημισφαίριο, με μόνο ένα είδος, τον Πιγκουίνο των Γκαλαπάγκος, που ζει βόρεια του Ισημερινού.Ο αριθμός των ειδών των πιγκουίνων έχει αποτελέσει θέμα διαφωνίας. ..
3,58€ 3,95€
Κωδικός e-tza: 1-030803
Το λιοντάρι ανήκει στο γένος Panthera της οικογένειας των Αιλουροειδών. Καθώς κάποια αρσενικά υπερβαίνουν τα 250 κιλά σε βάρος είναι το μεγαλύτερο αιλουροειδές μαζί με την τίγρη που υπάρχει σήμερα...
3,95€
Κωδικός e-tza: 1-037453
Το φενέκ είναι σαρκοφάγο θηλαστικό της οικογένειας των κυνιδών, το οποίο κατέχει τον «τίτλο» της μικρότερης αλεπούς στην φύση.Το είδος έχει την επιστημονική ονομασία Vulpes zerda, δεν περιλαμβάνει υποείδη και απαντά αποκλειστικά στην Β. και ΒΚ. Αφρική. ..
3,95€
Κωδικός e-tza: 1-036876
Ο Χιμπαντζής ο κοινός είναι πρωτεύον της οικογένειας των Ανθρωποειδών.Αν και συχνά αποκαλείται απλά χιμπαντζής, τεχνικά αυτός ο όρος χρησιμοποιείται για να περιγράψει κάθε είδος του γένους Παν, δηλαδή τον κοινό χιμπαντζή και τον Μπονόμπο ή Πυγμαίο Χιμπαντζή...
3,95€
Κωδικός e-tza: 1-028109
Το λιοντάρι ανήκει στο γένος Panthera της οικογένειας των Αιλουροειδών.Καθώς κάποια αρσενικά υπερβαίνουν τα 250 κιλά σε βάρος είναι το μεγαλύτερο αιλουροειδές μαζί με την τίγρη που υπάρχει σήμερα. ..
3,95€
Κωδικός e-tza: 1-028105
Το λιοντάρι ανήκει στο γένος Panthera της οικογένειας των Αιλουροειδών. Καθώς κάποια αρσενικά υπερβαίνουν τα 250 κιλά σε βάρος είναι το μεγαλύτερο αιλουροειδές μαζί με την τίγρη που υπάρχει σήμερα. ..
3,95€
Κωδικός e-tza: 1-030813
Οι Mephitidae είναι μια οικογένεια θηλαστικών που αποτελούνται από παλιούς και μυρωδικούς ασβούς.Διακρίνονται για τη μεγάλη ανάπτυξη των πρωκτικών μυρωδών αδένων τους, τους οποίους χρησιμοποιούν για να αποτρέψουν τα αρπακτικά ζώα...
3,95€
Κωδικός e-tza: 1-019530
Η πολική αρκούδα είναι μια υπερ-σαρκοφάγα αρκούδα της οποίας η γηγενής περιοχή βρίσκεται σε μεγάλο βαθμό στον Αρκτικό Κύκλο, που περιλαμβάνει τον Αρκτικό Ωκεανό, τις γύρω θάλασσες και τις γύρω χερσαίες μάζες. Είναι το μεγαλύτερο είδος υφιστάμενης αρκούδας, καθώς και το μεγαλύτερο σαρκοφάγο που υπάρχ..
3,95€
Κωδικός e-tza: 1-019533
Το πάντα, η αιλουρόποδη αρκούδα γνωστό επίσης ως το γιγαντιαίο πάντα, είναι αρκούδα που απαντάται στην κεντροδυτική και νοτιοδυτική αφρικη.Αναγνωρίζεται εύκολα από τις μεγάλες, χαρακτηριστικές μαύρες κηλίδες γύρω από τα μάτια του, τα αφτιά του, και κατά μήκος του στρόγγυλου σώματός του. ..
3,95€