Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

Monster High


Το σχολείο άνοιξε πάλι και οι μαθητές του Monster High™ εμφανίζονται με μοναδικό στιλ!

Κωδικός e-tza: 1-069064 Κωδικός Κατασκευαστή: HHK52
Το σχολείο άνοιξε πάλι και οι μαθητές του Monster High™ εμφανίζονται με μοναδικό στιλ!Η Κλοντίν περπατάει στους διαδρόμους του Monster High™ με μοντέρνα εμφάνιση, φορώντας ολόσωμη κοντή animal print φόρμα και μπλουζάκι με φεγγάρια. Το σύνολό της ολοκληρώνεται με απίθανα αθλητικά παπούτσια, μαύρη..
35,95€
Κωδικός e-tza: 1-069062 Κωδικός Κατασκευαστή: HHK53
Το σχολείο άνοιξε πάλι και οι μαθητές του Monster High™ εμφανίζονται με μοναδικό στιλ!Η Φράνκι περπατάει στους διαδρόμους του Monster High™ με εντυπωσιακή εμφάνιση, φορώντας καρό φούστα, μπλούζα με αστραπές και γιλέκο με ραφές.Έχει τεχνητό πόδι, αθλητικά παπούτσια πλατφόρμες, και αξεσουάρ με..
35,95€
Κωδικός e-tza: 1-069063 Κωδικός Κατασκευαστή: HHK55
Το σχολείο άνοιξε πάλι και οι μαθητές του Monster High™ εμφανίζονται με μοναδικό στιλ!Η Λαγκούνα περπατάει στους διαδρόμους του Monster High™ με φανταστική εμφάνιση, φορώντας ροζ μπλουζάκι με διχτυωτά μανίκια και πολύχρωμη ποδηλατική βερμούδα.Το σύνολό της ολοκληρώνεται με τσαντάκι μέσης, σα..
35,95€
Κωδικός e-tza: 1-069065 Κωδικός Κατασκευαστή: HHK51
Το σχολείο άνοιξε πάλι και οι μαθητές του Monster High™ εμφανίζονται με μοναδικό στιλ!Η Ντρακουλόρα περπατάει στους διαδρόμους του Monster High™ με εντυπωσιακή εμφάνιση, φορώντας σορτσάκι με καρδιές και μια μπλούζα-κορσέ με διάφανα μανίκια.Το σύνολό της εμπνευσμένο από βρικόλακες περιλαμβάνε..
35,95€
Κωδικός e-tza: 1-069061 Κωδικός Κατασκευαστή: HHK54
Το σχολείο άνοιξε πάλι και οι μαθητές του Monster High™ εμφανίζονται με μοναδικό στιλ! Η Κλειώ περπατάει στους διαδρόμους του Monster High™ με εμφάνιση εμπνευσμένη από τη βασιλική καταγωγή της, φορώντας μπλε φόρεμα και εντυπωσιακή ζώνη-αλυσίδα.Το σύνολό της ολοκληρώνεται με ψηλές μπότες, σακίδιο..
35,95€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)