Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

Disney Pixar Lightyear


Μια περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας μας παρουσιάζει την ιστορία προέλευσης του θρυλικού αστροφύλακα Buzz Lightyear - του ήρωα που ενέπνευσε το παιχνίδι - και κέρδισε γενιές θαυμαστών. 

Κωδικός e-tza: 1-063396 Κωδικός Κατασκευαστή: HHJ74
Καθηλωμένοι σε έναν αχαρτογράφητο πλανήτη, ο Buzz Lightyear και οι συνεργάτες του θα χρειαστεί να πολεμήσουν εχθρικά φυτά, γιγάντια ζωύφια και την απόλυτη απειλή, τον Zurg, για να ολοκληρώσουν την αποστολή τους και να επιστρέψουν στο σπίτι.Αυτή η φιγούρα μεγάλης κλίμακας αντιπροσωπεύει ένα από τ..
14,95€ 29,95€
Κωδικός e-tza: 1-063394 Κωδικός Κατασκευαστή: HHJ75
Toy Story Lightyear Mεγάλη Φιγούρα ΖοργκΑνακαλύψτε το Lightyear της Disney και της Pixar.Καθηλωμένοι σε έναν αχαρτογράφητο πλανήτη, ο Buzz Lightyear και οι συνεργάτες του θα χρειαστεί να πολεμήσουν εχθρικά φυτά, γιγάντια ζωύφια και την απόλυτη απειλή, τον Zurg, για να ολοκληρώσουν την αποστο..
16,95€ 32,95€
Κωδικός e-tza: 1-063297 Κωδικός Κατασκευαστή: HHJ85 HHJ87
Ανακαλύψτε το Lightyear της Disney και της Pixar. Καθηλωμένοι σε έναν αχαρτογράφητο πλανήτη, ο Buzz Lightyear και οι συνεργάτες του θα χρειαστεί να πολεμήσουν εχθρικά φυτά, γιγάντια ζωύφια και την απόλυτη απειλή, τον Zurg, για να ολοκληρώσουν την αποστολή τους και να επιστρέψουν στο σπίτι.Tο επι..
13,95€ 24,95€