Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

Πολιτική Εκπτώσεων - Τιμών

Προσφορές - Εκπτώσεις

Προσφορές που γίνονται εποχιακά για ορισμένα προϊόντα και μόνο, δεν υπόκεινται επιπλέον και σε εκπτώσεις κουπονιών.

Οι προσφορές σε συγκεκριμένα είδη δεν επιδέχονται επιπλέον έκπτωση και η όποια έκπτωση θα αφαιρείται πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας στα είδη αυτά. Σε όλα τα υπόλοιπα είδη που μπορεί να επιλέξατε η όποια έκπτωση μέσω κουπονιού ισχύει κανονικά.

Σε όλους τους πελάτες που θα γίνουν μέλη μας, τους αποστέλλετε email καλωσορίσματος με κωδικό κουπονιού έκπτωσης -5% από την αξία των προϊόντων. Ο κωδικός καταχωρείται απαραιτήτως από την ίδιο τον πελάτη και μόνο αν είναι συνδεμένος με τον λογαριασμό του. Όχι σε αγορές ως επισκέπτης.

 

Εξαιρέσεις επί των προσφορών – εκπτώσεων

  • Όλες οι εκπτώσεις εφαρμόζονται και αφορούν τις αγορές εξολοκλήρου μέσω του eshop και μέσω του προσωπικού σας λογαριασμού! (Όχι μέσω τηλεφωνικών παραγγελιών).

  • Οι εκπτώσεις και προσφορές εφαρμόζονται μόνο με την εισαγωγή κωδικών κουπονιών από τον πελάτη στην διαδικασία του checkout στο ηλεκτρονικό ταμείο.

  • Καμία έκπτωση ή προσφορά του eshop e-tza.gr δεν ισχύει για αγορές τοπικά από τα φυσικά καταστήματα μας.

  • Υπάρχει περίπτωση οι τιμές του eshop e-tza.gr να είναι διαφορετικές από τις τιμές των φυσικών καταστημάτων. Τα φυσικά καταστήματα δεν έχουν κοινή πολιτική τιμών με το ηλεκτρονικό κατάστημα.

  • Οι προσφορές στο e-TZA.gr είναι συνεχείς και προσπαθούμε να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται. Οι προσφορές μπορεί να αλλάζουν συνεχώς χωρίς καμία προηγούμενη προειδοποίηση. Οι τιμές προσφορών ισχύουν μόνο κατά την στιγμή της παραγγελίας σας και δεν σημαίνει ότι η τιμή που βρήκατε θα είναι ίδια σε επόμενο χρόνο ακόμα και να υπάρχει χρονική διορία της κάθε προσφοράς.