Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

ΚΟΥΝΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΔΥΟ ΧΡΩΜΑΤΑ

ΚΟΥΝΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΔΥΟ ΧΡΩΜΑΤΑ
ΚΟΥΝΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΔΥΟ ΧΡΩΜΑΤΑ
ΚΟΥΝΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΔΥΟ ΧΡΩΜΑΤΑ
ΚΟΥΝΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΔΥΟ ΧΡΩΜΑΤΑ
ΚΟΥΝΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΔΥΟ ΧΡΩΜΑΤΑ
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
  • Κωδικός e-tza: 1-063682
  • Βάρος πραγματικό ή Ογκομετρικό: 3.00kg
  • Barcode: 5907442120783
  • Κωδικός Κατασκευαστή: 10034/12078
17,95€

ΚΟΥΝΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΔΥΟ ΧΡΩΜΑΤΑ

Κρεμαστή κούνια με προστατευτικό, της εταιρίας Mochtoys, που θα χαρίσει στο παιδί ατέλειωτες στιγμές χαράς και διασκέδασης, με την αγαπημένη του ασχολία. Το προστατευτικό στο μπροστινό μέρος, σας εξασφαλίζει ασφαλές παιχνίδι, χωρίς τραυματισμούς.
Χάρη στο κάθισμα με πλάτη, είναι ασφαλής για χρήση από μικρότερα παιδάκια που δεν έχουν μάθει ακόμα να στηρίζονται καλά. Είναι κατασκευασμένη από πλαστικό, ένα υλικό που αντέχει στη χρήση και τον χρόνο, είναι ελαφρύ και καθαρίζεται εύκολα.

  • Ηλικία: 1+
  • Πλάτος: 28cm
  • Ύψος: 28cm
Λεπτομέρειες είδους
Κατάλληλο για ηλικία από :1 ΕΤΩΝ
Προϊόν για φύλο :ΑΓΟΡΙ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ
Παιχνίδι κατάλληλο για την :Ψυχαγωγια του παιδιου

Προσοχή

Αν το προϊόν που επιλέξατε έχει σχέδια παρακαλώ προσδιορίστε το σχέδιο που επιθυμείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας, Διαφορετικά η επιλογή θα γίνει τυχαία.

Χρώματα, σχέδια και φωτογραφίες μπορεί να διαφέρουν από τα διαθέσιμα αποθέματα. Η περιγραφή του είδους μπορεί να αφορά ένα σχέδιο συγκεκριμένο αλλά και σε αυτήν την περίπτωση είναι ενδεικτική της σειράς και δεν είναι δεσμευτική. 

Στα είδη που περιλαμβάνονται οι μπαταρίες είναι καθαρά για λόγους επίδειξης και όχι κανονικής λειτουργίας ή χρήσης. Οι μπαταρίες θα πρέπει να αντικαθίστανται με καινούργιες από τον πελάτη για την πλήρη λειτουργία του προϊόντος. Το κατάστημα δεν έχει την υποχρέωση να αντικαταστήσει με νέες μπαταρίες σε περίπτωση που είναι ξελιγωμένες ή πολύ αδύναμες οι δοκιμαστικές.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με εταιρία ταχυμεταφοράς και το κόστος είναι ανάλογο του βάρους των ειδών για οποιαδήποτε προορισμό εντός Ελλάδας.

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2.00 ευρώ. 

Για παραγγελία αξίας άνω των 100 ευρώ η πληρωμή είναι υποχρεωτικά μέσω κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς.

Η μέση διάρκεια αποστολής είναι από 1-5 μέρες ανάλογα με την περιοχή και την διαθεσιμότητα των επιλεγμένων προϊόντων.

Το κόστος ορίζεται για προϊόντα έως 3 κιλά (Ογκομετρικό βάρος) στην τιμή των 3.00 ευρώ και 1 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Η τιμή αυτή αφορά την βασική μεταφορά και επιλογή της courier από εμάς.

Τα δωρεάν μεταφορικά, αν υπάρχουν, αφορούν αποστολές έως 3 κιλά.

Το κόστος μεταφοράς και αντικαταβολής περιλαμβάνει και ΦΠΑ 24%

Αν το βάρος ή o όγκος των επιλεγμένων προϊόντων είναι μεγάλο τότε η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία και ύστερα από επικοινωνία ώστε να συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες χρέωσης και αποστολής.