Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

BRUDER ΤΡΑΚΤΕΡ NEW HOLLAND

BRUDER ΤΡΑΚΤΕΡ NEW HOLLAND
BRUDER ΤΡΑΚΤΕΡ NEW HOLLAND
BRUDER ΤΡΑΚΤΕΡ NEW HOLLAND
BRUDER ΤΡΑΚΤΕΡ NEW HOLLAND
-99 %
BRUDER ΤΡΑΚΤΕΡ NEW HOLLAND
BRUDER ΤΡΑΚΤΕΡ NEW HOLLAND
BRUDER ΤΡΑΚΤΕΡ NEW HOLLAND
BRUDER ΤΡΑΚΤΕΡ NEW HOLLAND
BRUDER ΤΡΑΚΤΕΡ NEW HOLLAND
  • Διαθεσιμότητα: Πολύ χαμηλή διαθεσημότητα - Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
  • Κωδικός e-tza: 1-058211
  • Βάρος πραγματικό ή Ογκομετρικό: 4.80kg
  • Barcode: 4001702031206
  • Κωδικός Κατασκευαστή: BR003120
54,95€
5.495,00€

BRUDER ΤΡΑΚΤΕΡ NEW HOLLAND

Τα σύγχρονα αγροκτήματα απαιτούν ισχυρούς ελκυστήρες. Για το λόγο αυτό, η New Holland ανέπτυξε τη σειρά μοντέλων T7 Heavy Duty με έμφαση στην ευελιξία και την ισχύ. Το τρακτέρ New Holland παράγει 313 ίππους για τη λειτουργία βαρέως τύπου εξοπλισμού. Κατά συνέπεια, το τρακτέρ είναι αρκετά ισχυρό για τράβηγμα, επεξεργασία εδάφους, συμπίεση ράβδων και μεταφορά. Όσον αφορά το σχεδιασμό, τη λειτουργικότητα και την ποιότητα, το νέο μοντέλο BRUDER σε κλίμακα 1:16 κατέχει τα πάντα, σύμφωνα με το σύνθημα της εταιρείας "ακριβώς όπως το πραγματικό πράγμα". Η καμπίνα είναι πλήρως τζάμια και διαθέτει πόρτες που ανοίγουν εύκολα. Το πτυσσόμενο καπό παρέχει πρόσβαση στον εντυπωσιακό κινητήρα. Εξαιρετική άνεση στο χειρισμό και οδήγηση χάρη στον εγκατεστημένο άξονα ταλάντωσης καθώς και την επέκταση του τιμονιού που εισάγεται μέσω της οροφής. Βελτιώστε το μοντέλο και στερεώστε έναν εμπρόσθιο φορτωτή ολίσθησης (αριθ. 03333) και διπλά ελαστικά (αριθ. 03317). Ο πίσω ρυθμιζόμενος σύνδεσμος ύψους είναι συμβατός με όλα τα ρυμουλκούμενα της σειράς Professional. Οι νέοι, αποσπώμενοι τροχοί προσθέτουν τη διασκέδαση. Βελτιώστε την αξία αυτού του υπέροχου παιχνιδιού προσθέτοντας το σετ φιγούρας Workshop (στοιχείο αρ. 62100). Είναι αυτονόητο ότι όλα τα γεωργικά ρυμουλκούμενα και εξοπλισμός BRUDER είναι συμβατά με αυτό το τρακτέρ. Αυτό το μοντέλο είναι επίσης συμβατό με την προαιρετική μονάδα φωτισμού και ήχου (στοιχείο αριθ. 02802) για να ενισχύσει τη διασκέδαση.

Διαστάσεις: 360 x 175 x 205 mm (χωριστά / ύψος / πλάτος)

Λεπτομέρειες είδους
Κατάλληλο για ηλικία από :3 ΕΤΩΝ
Προϊόν για φύλο :ΑΓΟΡΙ
Παιχνίδι κατάλληλο για την :Ψυχαγωγια του παιδιου

Προσοχή

Αν το προϊόν που επιλέξατε έχει σχέδια παρακαλώ προσδιορίστε το σχέδιο που επιθυμείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας, Διαφορετικά η επιλογή θα γίνει τυχαία.

Χρώματα, σχέδια και φωτογραφίες μπορεί να διαφέρουν από τα διαθέσιμα αποθέματα. Η περιγραφή του είδους μπορεί να αφορά ένα σχέδιο συγκεκριμένο αλλά και σε αυτήν την περίπτωση είναι ενδεικτική της σειράς και δεν είναι δεσμευτική. 

Στα είδη που περιλαμβάνονται οι μπαταρίες είναι καθαρά για λόγους επίδειξης και όχι κανονικής λειτουργίας ή χρήσης. Οι μπαταρίες θα πρέπει να αντικαθίστανται με καινούργιες από τον πελάτη για την πλήρη λειτουργία του προϊόντος. Το κατάστημα δεν έχει την υποχρέωση να αντικαταστήσει με νέες μπαταρίες σε περίπτωση που είναι ξελιγωμένες ή πολύ αδύναμες οι δοκιμαστικές.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με εταιρία ταχυμεταφοράς και το κόστος είναι ανάλογο του βάρους και του όγκου των ειδών για οποιαδήποτε προορισμό εντός Ελλάδας.

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2.50 ευρώ. 

Για παραγγελία αξίας άνω των 100 ευρώ η πληρωμή είναι υποχρεωτικά μέσω κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς.

Η μέση διάρκεια αποστολής είναι από 1-5 μέρες ανάλογα με την περιοχή και την διαθεσιμότητα των επιλεγμένων προϊόντων.

Το κόστος ορίζεται για προϊόντα έως 3 κιλά (Ογκομετρικό βάρος) στην τιμή των 3.50 ευρώ και 1 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Η τιμή αυτή αφορά την βασική μεταφορά και επιλογή της courier από εμάς.

Τα δωρεάν μεταφορικά, αν υπάρχουν, αφορούν αποστολές έως 3 κιλά.

Το κόστος μεταφοράς και αντικαταβολής περιλαμβάνει και ΦΠΑ 24%

Αν το βάρος ή o όγκος των επιλεγμένων προϊόντων είναι μεγάλο τότε η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία και ύστερα από επικοινωνία ώστε να συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες χρέωσης και αποστολής.