Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

BRUDER JOHN DEER E ΤΡΑΚΤΕΡ 6920 ΜΕ ΦΟΡΤΩΤΗ

BRUDER JOHN DEER E ΤΡΑΚΤΕΡ 6920 ΜΕ ΦΟΡΤΩΤΗ
Web offer -20 %
BRUDER JOHN DEER E ΤΡΑΚΤΕΡ 6920 ΜΕ ΦΟΡΤΩΤΗ
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
  • Κωδικός e-tza: 1-067522
  • Βάρος πραγματικό ή Ογκομετρικό: 3.09kg
  • Barcode: 4001702020521
  • Κωδικός Κατασκευαστή: BR002052
37,56€
46,95€

BRUDER JOHN DEER E ΤΡΑΚΤΕΡ 6920 ΜΕ ΦΟΡΤΩΤΗ

Όπως όλα τα τρακτέρ της σειράς Profi, αυτό το αληθινό τρακτέρ μπορεί επίσης να εξοπλιστεί με δίδυμα ελαστικά (δεν περιλαμβάνονται κανένα).

Ο μπροστινός άξονας εκτός δρόμου μπορεί να κατευθύνεται απευθείας τόσο μέσω του τιμονιού στην καμπίνα του οδηγού όσο και μέσω μιας κλειστής προέκτασης ράβδου τιμονιού την οποία τα παιδιά μπορούν να εισάγουν στο τιμόνι μέσω της συρόμενης οροφής στην καμπίνα του οδηγού.

Ο πλήρως λειτουργικός μπροστινός φορτωτής μπορεί εύκολα να κουμπώσει και να αποσπαστεί ξανά αφαιρώντας το μπροστινό βάρος.

Το καπό του κινητήρα μπορεί να ανοίξει για να αποκαλύψει το μπλοκ κινητήρα. Τα ελαστικά με πέλμα συμπληρώνουν την εικόνα.

Όλα τα πολυάριθμα τρέιλερ και τα ρυμουλκούμενα εργαλεία της σειράς Profi μπορούν να συνδυαστούν με το τρακτέρ John Deere 6920, ώστε οι μικροί «αγρότες» να αναπαραστήσουν τις εργασίες στα χωράφια και την παραγωγή αγροτικών προϊόντων.

Διαστάσεις: 385X165X177 mm (μήκος

Λεπτομέρειες είδους
Κατάλληλο για ηλικία από :3 ΕΤΩΝ
Προϊόν για φύλο :ΑΓΟΡΙ
Παιχνίδι κατάλληλο για την :Ψυχαγωγια του παιδιου

Προσοχή

Αν το προϊόν που επιλέξατε έχει σχέδια παρακαλώ προσδιορίστε το σχέδιο που επιθυμείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας, Διαφορετικά η επιλογή θα γίνει τυχαία.

Χρώματα, σχέδια και φωτογραφίες μπορεί να διαφέρουν από τα διαθέσιμα αποθέματα. Η περιγραφή του είδους μπορεί να αφορά ένα σχέδιο συγκεκριμένο αλλά και σε αυτήν την περίπτωση είναι ενδεικτική της σειράς και δεν είναι δεσμευτική. 

Στα είδη που περιλαμβάνονται οι μπαταρίες είναι καθαρά για λόγους επίδειξης και όχι κανονικής λειτουργίας ή χρήσης. Οι μπαταρίες θα πρέπει να αντικαθίστανται με καινούργιες από τον πελάτη για την πλήρη λειτουργία του προϊόντος. Το κατάστημα δεν έχει την υποχρέωση να αντικαταστήσει με νέες μπαταρίες σε περίπτωση που είναι ξελιγωμένες ή πολύ αδύναμες οι δοκιμαστικές.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με εταιρία ταχυμεταφοράς και το κόστος είναι ανάλογο του βάρους και του όγκου των ειδών για οποιαδήποτε προορισμό εντός Ελλάδας.

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2.50 ευρώ. 

Για παραγγελία αξίας άνω των 100 ευρώ η πληρωμή είναι υποχρεωτικά μέσω κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς.

Η μέση διάρκεια αποστολής είναι από 1-5 μέρες ανάλογα με την περιοχή και την διαθεσιμότητα των επιλεγμένων προϊόντων.

Το κόστος ορίζεται για προϊόντα έως 3 κιλά (Ογκομετρικό βάρος) στην τιμή των 3.50 ευρώ και 1 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Η τιμή αυτή αφορά την βασική μεταφορά και επιλογή της courier από εμάς.

Τα δωρεάν μεταφορικά, αν υπάρχουν, αφορούν αποστολές έως 3 κιλά.

Το κόστος μεταφοράς και αντικαταβολής περιλαμβάνει και ΦΠΑ 24%

Αν το βάρος ή o όγκος των επιλεγμένων προϊόντων είναι μεγάλο τότε η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία και ύστερα από επικοινωνία ώστε να συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες χρέωσης και αποστολής.