Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

COLLECTA ΣΚΟΡΠΙΟΣ

COLLECTA ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Web offer -12 %
COLLECTA ΣΚΟΡΠΙΟΣ
  • Διαθεσιμότητα: Πολύ χαμηλή διαθεσημότητα - Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
  • Κωδικός e-tza: 1-021115
  • Βάρος πραγματικό ή Ογκομετρικό: 0.20kg
  • Barcode: 4892900883496
  • Κωδικός Κατασκευαστή: 88349
Η προσφορά τελειώνει σε
Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δευτερόλεπτα
4,85€
5,50€

COLLECTA ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο σκορπιός που πιο συχνά θα συναντήσουμε στην Ελλάδα είναι ο Mesobuthus gibbosus, ο κίτρινος σκορπιός, όπως λέγεται στην καθομιλουμένη. Ζει στην περιοχή των νοτίων Βαλκανίων, δηλαδή στην Αλβανία, τη Βουλγαρία, την Ελλάδα, Τουρκία καθώς και στην Κύπρο, μέχρι και τη Συρία. Φτάνει τα 8 – 8,5 εκατοστά και συγκαταλέγεται στους μεσαίου μεγέθους σκορπιούς. Ανήκει στην οικογένεια Buthidae, το γένος Mesobuthus. Το χρώμα του είναι καφέ στη ράχη και κιτρινωπό στο υπόλοιπο σώμα του. Τρέφεται με έντομα όπως οι ακρίδες, οι γρύλοι και άλλα σχετικά είδη, αλλά και σκουλήκια που μπορεί να είναι και μεγαλύτερα από τον ίδιο. Ζει σε ανοιχτά μέρη, που σημαίνει ότι δεν θα τον βρούμε σε δάση ή δασώδεις περιοχές και γενικά σε μέρη που δεν έχουν υγρασία, σε αντίθεση με άλλα είδη σκορπιών που προτιμούν υγρές περιοχές. Μπορεί όμως να ζει σε περιοχές με πολλούς θάμνους που έχουν άλλο περιβάλλον από τα κλασικά δάση. Γενικά είναι επιθετικό ζώο αλλά για έναν υγιή άνθρωπο το δηλητήριο του δεν είναι επικίνδυνο. Όμως προκαλεί έντονο πόνο η τοξίνη που διοχετεύει όταν μας τσιμπήσει. Καλό είναι λοιπόν να είμαστε προσεκτικοί αν βρεθούμε απέναντι του.
Λεπτομέρειες είδους
Κατάλληλο για ηλικία από :3 ΕΤΩΝ
Προϊόν για φύλο :ΑΓΟΡΙ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ
Παιχνίδι κατάλληλο για την :Ψυχαγωγια του παιδιου

Προσοχή

Αν το προϊόν που επιλέξατε έχει σχέδια παρακαλώ προσδιορίστε το σχέδιο που επιθυμείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας, Διαφορετικά η επιλογή θα γίνει τυχαία.

Χρώματα, σχέδια και φωτογραφίες μπορεί να διαφέρουν από τα διαθέσιμα αποθέματα. Η περιγραφή του είδους μπορεί να αφορά ένα σχέδιο συγκεκριμένο αλλά και σε αυτήν την περίπτωση είναι ενδεικτική της σειράς και δεν είναι δεσμευτική. 

Στα είδη που περιλαμβάνονται οι μπαταρίες είναι καθαρά για λόγους επίδειξης και όχι κανονικής λειτουργίας ή χρήσης. Οι μπαταρίες θα πρέπει να αντικαθίστανται με καινούργιες από τον πελάτη για την πλήρη λειτουργία του προϊόντος. Το κατάστημα δεν έχει την υποχρέωση να αντικαταστήσει με νέες μπαταρίες σε περίπτωση που είναι ξελιγωμένες ή πολύ αδύναμες οι δοκιμαστικές.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με εταιρία ταχυμεταφοράς και το κόστος είναι ανάλογο του βάρους των ειδών για οποιαδήποτε προορισμό εντός Ελλάδας.

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2.00 ευρώ. 

Για παραγγελία αξίας άνω των 100 ευρώ η πληρωμή είναι υποχρεωτικά μέσω κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς.

Η μέση διάρκεια αποστολής είναι από 1-5 μέρες ανάλογα με την περιοχή και την διαθεσιμότητα των επιλεγμένων προϊόντων.

Το κόστος ορίζεται για προϊόντα έως 3 κιλά (Ογκομετρικό βάρος) στην τιμή των 3.00 ευρώ και 1 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Η τιμή αυτή αφορά την βασική μεταφορά και επιλογή της courier από εμάς.

Τα δωρεάν μεταφορικά, αν υπάρχουν, αφορούν αποστολές έως 3 κιλά.

Το κόστος μεταφοράς και αντικαταβολής περιλαμβάνει και ΦΠΑ 24%

Αν το βάρος ή o όγκος των επιλεγμένων προϊόντων είναι μεγάλο τότε η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία και ύστερα από επικοινωνία ώστε να συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες χρέωσης και αποστολής.