Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

S ΧΙΜΠΑΤΖΗΣ ΜΙΚΡΟΣ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ

S ΧΙΜΠΑΤΖΗΣ ΜΙΚΡΟΣ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ
S ΧΙΜΠΑΤΖΗΣ ΜΙΚΡΟΣ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ
  • Διαθεσιμότητα: Πολύ χαμηλή διαθεσημότητα - Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
  • Κωδικός e-tza: 1-030805
  • Βάρος πραγματικό ή Ογκομετρικό: 0.20kg
  • Barcode: 4892900884943
  • Κωδικός Κατασκευαστή: PR-88494
3,95€

S ΧΙΜΠΑΤΖΗΣ ΜΙΚΡΟΣ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ

Φιγούρα Χιμπατζάκι της εταιρείας Collecta. Ένα προϊόν εξαιρετικής ποιότητας, τόσο στο σχήμα του ως αποτέλεσμα της μοναδικής γλυπτικής του, όσο και στα χρώματά του που απέδωσε η ζωγραφική του.

Ο χιμπατζής, προέρχεται από το δάσος και τη Σαβάνα της Τροπικής Αφρικής.

Είναι ένα ιδιαίτερο ζωάκι, καθώς έχει χοντρά μαύρα μαλλιά και γυμνό πρόσωπο.

Το μήκος του φτάνει τα 120 με 150 εκατοστά και το βάρος του τα 27 με 50 κιλά για τα θηλυκά και τα 40 με 70 για τα αρσενικά.

Επιπρόσθετα, το μοντέλο της Collecta μας παρουσιάζει το χιμπατζάκι την ώρα που κάτι αγκαλιάζει.

Η φιγούρα αυτή, μπορεί να πρωταγωνιστήσει σε παιχνίδια ρόλων, ή να χρησιμοποιηθεί για εκπαιδευτικούς σκοπούς με θέμα την εκμάθηση προϊστορικών ειδών, ή επίσης να αποτελέσει κομμάτι της συλλογής σας. Διαστάσεις: 3 x 3,5 εκατοστά.

Προσοχή

Αν το προϊόν που επιλέξατε έχει σχέδια παρακαλώ προσδιορίστε το σχέδιο που επιθυμείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας, Διαφορετικά η επιλογή θα γίνει τυχαία.

Χρώματα, σχέδια και φωτογραφίες μπορεί να διαφέρουν από τα διαθέσιμα αποθέματα. Η περιγραφή του είδους μπορεί να αφορά ένα σχέδιο συγκεκριμένο αλλά και σε αυτήν την περίπτωση είναι ενδεικτική της σειράς και δεν είναι δεσμευτική. 

Στα είδη που περιλαμβάνονται οι μπαταρίες είναι καθαρά για λόγους επίδειξης και όχι κανονικής λειτουργίας ή χρήσης. Οι μπαταρίες θα πρέπει να αντικαθίστανται με καινούργιες από τον πελάτη για την πλήρη λειτουργία του προϊόντος. Το κατάστημα δεν έχει την υποχρέωση να αντικαταστήσει με νέες μπαταρίες σε περίπτωση που είναι ξελιγωμένες ή πολύ αδύναμες οι δοκιμαστικές.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με εταιρία ταχυμεταφοράς και το κόστος είναι ανάλογο του βάρους και του όγκου των ειδών για οποιαδήποτε προορισμό εντός Ελλάδας.

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2.00 ευρώ. 

Για παραγγελία αξίας άνω των 100 ευρώ η πληρωμή είναι υποχρεωτικά μέσω κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς.

Η μέση διάρκεια αποστολής είναι από 1-5 μέρες ανάλογα με την περιοχή και την διαθεσιμότητα των επιλεγμένων προϊόντων.

Το κόστος ορίζεται για προϊόντα έως 3 κιλά (Ογκομετρικό βάρος) στην τιμή των 3.00 ευρώ και 1 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Η τιμή αυτή αφορά την βασική μεταφορά και επιλογή της courier από εμάς.

Τα δωρεάν μεταφορικά, αν υπάρχουν, αφορούν αποστολές έως 3 κιλά.

Το κόστος μεταφοράς και αντικαταβολής περιλαμβάνει και ΦΠΑ 24%

Αν το βάρος ή o όγκος των επιλεγμένων προϊόντων είναι μεγάλο τότε η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία και ύστερα από επικοινωνία ώστε να συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες χρέωσης και αποστολής.