Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

COLLECTA ΣΙΟΝΓΚΟΥΑΝΛΟΝΓΚ

COLLECTA ΣΙΟΝΓΚΟΥΑΝΛΟΝΓΚ
Web offer -21 %
COLLECTA ΣΙΟΝΓΚΟΥΑΝΛΟΝΓΚ
  • Διαθεσιμότητα: Πολύ χαμηλή διαθεσημότητα - Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
  • Κωδικός e-tza: 1-042457
  • Βάρος πραγματικό ή Ογκομετρικό: 0.20kg
  • Barcode: 4892900887067
  • Κωδικός Κατασκευαστή: PR-88706
Η προσφορά τελειώνει σε
Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δευτερόλεπτα
4,70€
5,95€

COLLECTA ΣΙΟΝΓΚΟΥΑΝΛΟΝΓΚ

Είναι ένα γένος των Τυραννοσαύρων που έζησε στην πρώιμη Κρητιδική  αυτό που είναι τώρα η  Κίνα . Το είδος είναι X. baimoensis , που περιγράφεται στο διαδίκτυο το 2009 από μια ομάδα ερευνητών από την Κίνα και τις Ηνωμένες Πολιτείες, και δημοσιεύθηκε επίσημα τον Ιανουάριο του 2009 . Το όνομα του γένους αναφέρεται στην πόλη Jiayogouan, μια πόλη στη βορειοδυτική Κίνα. Το συγεκριμένο όνομα προέρχεται από το bai mo , το "λευκό φάντασμα", μετά το "λευκό φάντασμα κάστρο", έναν σχηματισμό βράχου κοντά στην απολιθωμένη τοποθεσία. Τα απολιθώματα περιλαμβάνουν ένα κράνιο,σπόνδυλοι, ένα δεξί ιλιίο και το δεξιό μηρό . Τα βράχια στα οποία βρέθηκαν είναι από τα Aptian έως τα Alibian στάδια του Κρητιδικού, πριν από 125 έως 100 εκατομμύρια χρόνια. 
Λεπτομέρειες είδους
Κατάλληλο για ηλικία από :3 ΕΤΩΝ
Προϊόν για φύλο :ΑΓΟΡΙ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ
Παιχνίδι κατάλληλο για την :Ψυχαγωγια του παιδιου

Προσοχή

Αν το προϊόν που επιλέξατε έχει σχέδια παρακαλώ προσδιορίστε το σχέδιο που επιθυμείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας, Διαφορετικά η επιλογή θα γίνει τυχαία.

Χρώματα, σχέδια και φωτογραφίες μπορεί να διαφέρουν από τα διαθέσιμα αποθέματα. Η περιγραφή του είδους μπορεί να αφορά ένα σχέδιο συγκεκριμένο αλλά και σε αυτήν την περίπτωση είναι ενδεικτική της σειράς και δεν είναι δεσμευτική. 

Στα είδη που περιλαμβάνονται οι μπαταρίες είναι καθαρά για λόγους επίδειξης και όχι κανονικής λειτουργίας ή χρήσης. Οι μπαταρίες θα πρέπει να αντικαθίστανται με καινούργιες από τον πελάτη για την πλήρη λειτουργία του προϊόντος. Το κατάστημα δεν έχει την υποχρέωση να αντικαταστήσει με νέες μπαταρίες σε περίπτωση που είναι ξελιγωμένες ή πολύ αδύναμες οι δοκιμαστικές.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με εταιρία ταχυμεταφοράς και το κόστος είναι ανάλογο του βάρους των ειδών για οποιαδήποτε προορισμό εντός Ελλάδας.

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2.00 ευρώ. 

Για παραγγελία αξίας άνω των 100 ευρώ η πληρωμή είναι υποχρεωτικά μέσω κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς.

Η μέση διάρκεια αποστολής είναι από 1-5 μέρες ανάλογα με την περιοχή και την διαθεσιμότητα των επιλεγμένων προϊόντων.

Το κόστος ορίζεται για προϊόντα έως 3 κιλά (Ογκομετρικό βάρος) στην τιμή των 3.00 ευρώ και 1 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Η τιμή αυτή αφορά την βασική μεταφορά και επιλογή της courier από εμάς.

Τα δωρεάν μεταφορικά, αν υπάρχουν, αφορούν αποστολές έως 3 κιλά.

Το κόστος μεταφοράς και αντικαταβολής περιλαμβάνει και ΦΠΑ 24%

Αν το βάρος ή o όγκος των επιλεγμένων προϊόντων είναι μεγάλο τότε η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία και ύστερα από επικοινωνία ώστε να συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες χρέωσης και αποστολής.