Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

COLLECTA ΜΙΚΡΟΡΑΠΤΟΡΑΣ

COLLECTA ΜΙΚΡΟΡΑΠΤΟΡΑΣ
Web offer -11 %
COLLECTA ΜΙΚΡΟΡΑΠΤΟΡΑΣ
  • Διαθεσιμότητα: Πολύ χαμηλή διαθεσημότητα - Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
  • Κωδικός e-tza: 1-056714
  • Βάρος πραγματικό ή Ογκομετρικό: 0.20kg
  • Barcode: 4892900888750
  • Κωδικός Κατασκευαστή: 88875
Η προσφορά τελειώνει σε
Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δευτερόλεπτα
8,45€
9,50€

COLLECTA ΜΙΚΡΟΡΑΠΤΟΡΑΣ

Ο Μικροράπτορας ήταν μικρός σαρκοβόρος φτερωτός δεινόσαυρος από τα δάση της Κίνας και έζησε κατά την πρώιμη Κρητιδική περίοδο πριν από 120 εκατομμύρια χρόνια. Το όνομά του σημαίνει “μικρό αρπακτικό” από το ελληνικό μικρός και το λατινικό raptor. Ήταν από τους μικρότερους δεινόσαυρους με μήκος μόλις 1,2 μέτρα και είχε μακριά πούπουλα στα πόδια και τα φτερά του. Πιστεύεται ότι μπορούσε να πετάξει και να αιωρηθεί. Μερικά είδη είχαν μαύρα ιριδίζοντα φτερά τα οποία το μοντέλο της CollectA αναπαριστά με μοναδικό τρόπο. Ένα σημαντικό μουσείο στην Κίνα ζήτησε ειδικά από την CollectA να φτιάξει αυτή τη φιγούρα, καθώς φιλοξενεί το αυθεντικό απολίθωμα και την έχει εγκρίνει για την ακρίβειά της.

Μέγεθος :20cm X 12.5cm

Λεπτομέρειες είδους
Κατάλληλο για ηλικία από :3 ΕΤΩΝ
Προϊόν για φύλο :ΑΓΟΡΙ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ
Παιχνίδι κατάλληλο για την :Ψυχαγωγια του παιδιου

Προσοχή

Αν το προϊόν που επιλέξατε έχει σχέδια παρακαλώ προσδιορίστε το σχέδιο που επιθυμείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας, Διαφορετικά η επιλογή θα γίνει τυχαία.

Χρώματα, σχέδια και φωτογραφίες μπορεί να διαφέρουν από τα διαθέσιμα αποθέματα. Η περιγραφή του είδους μπορεί να αφορά ένα σχέδιο συγκεκριμένο αλλά και σε αυτήν την περίπτωση είναι ενδεικτική της σειράς και δεν είναι δεσμευτική. 

Στα είδη που περιλαμβάνονται οι μπαταρίες είναι καθαρά για λόγους επίδειξης και όχι κανονικής λειτουργίας ή χρήσης. Οι μπαταρίες θα πρέπει να αντικαθίστανται με καινούργιες από τον πελάτη για την πλήρη λειτουργία του προϊόντος. Το κατάστημα δεν έχει την υποχρέωση να αντικαταστήσει με νέες μπαταρίες σε περίπτωση που είναι ξελιγωμένες ή πολύ αδύναμες οι δοκιμαστικές.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με εταιρία ταχυμεταφοράς και το κόστος είναι ανάλογο του βάρους των ειδών για οποιαδήποτε προορισμό εντός Ελλάδας.

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2.00 ευρώ. 

Για παραγγελία αξίας άνω των 100 ευρώ η πληρωμή είναι υποχρεωτικά μέσω κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς.

Η μέση διάρκεια αποστολής είναι από 1-5 μέρες ανάλογα με την περιοχή και την διαθεσιμότητα των επιλεγμένων προϊόντων.

Το κόστος ορίζεται για προϊόντα έως 3 κιλά (Ογκομετρικό βάρος) στην τιμή των 3.00 ευρώ και 1 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Η τιμή αυτή αφορά την βασική μεταφορά και επιλογή της courier από εμάς.

Τα δωρεάν μεταφορικά, αν υπάρχουν, αφορούν αποστολές έως 3 κιλά.

Το κόστος μεταφοράς και αντικαταβολής περιλαμβάνει και ΦΠΑ 24%

Αν το βάρος ή o όγκος των επιλεγμένων προϊόντων είναι μεγάλο τότε η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία και ύστερα από επικοινωνία ώστε να συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες χρέωσης και αποστολής.