Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

PONY POP STORY PACK ASST

PONY POP STORY PACK ASST
PONY POP STORY PACK ASST
Web offer -20 %
PONY POP STORY PACK ASST
PONY POP STORY PACK ASST
PONY POP STORY PACK ASST
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
  • Κωδικός e-tza: 1-038223
  • Βάρος πραγματικό ή Ογκομετρικό: 0.50kg
  • Barcode: 5010994801915
  • Κωδικός Κατασκευαστή: A8206
7,95€
9,95€

PONY POP STORY PACK ASST

Σχεδίασε ένα πόνυ όπως εσύ θέλεις για ένα πάρτι με γλυκά κεράσματα με το Pinkie Pie Bakery Decorator Kit! Απλώς βγάλε το σώμα του πόνυ Pinkie Pie από το πλαίσιο και συναρμολόγησέ το, μετά πρόσθεσε τα μαλλιά και την ουρά. Κάνε την ακόμη πιο όμορφη με τα αυτοκόλλητα που περιλαμβάνονται στη συσκευασία και, μετά είναι ώρα για ένα πάρτι με τα πόνυ με τα φλιτζάνια του τσαγιού, τα κεράσματα και άλλα αξεσουάρ για πάρτι! Μπορείς ακόμη και να τα συνδυάσεις με εξαρτήματα από άλλα πόνυ (τα άλλα κιτ πωλούνται ξεχωριστά). Θέλεις να δημιουργήσεις ένα πόνυ PinkieSparkle; Όποια εμφάνιση κι αν δώσεις στο πόνυ σου, θα σας αρέσει πάρα πολύ να περάσετε χρόνο μαζί στο κερνώντας η μια την άλλη!

 

Περιλαμβάνει 1 πόνυ (2 μέρη), μαλλιά, ουρά, αυτοκόλλητα και αξεσουάρ.

Λεπτομέρειες είδους
Ήρωας ή brandname :PONY

Προσοχή

Αν το προϊόν που επιλέξατε έχει σχέδια παρακαλώ προσδιορίστε το σχέδιο που επιθυμείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας, Διαφορετικά η επιλογή θα γίνει τυχαία.

Χρώματα, σχέδια και φωτογραφίες μπορεί να διαφέρουν από τα διαθέσιμα αποθέματα. Η περιγραφή του είδους μπορεί να αφορά ένα σχέδιο συγκεκριμένο αλλά και σε αυτήν την περίπτωση είναι ενδεικτική της σειράς και δεν είναι δεσμευτική. 

Στα είδη που περιλαμβάνονται οι μπαταρίες είναι καθαρά για λόγους επίδειξης και όχι κανονικής λειτουργίας ή χρήσης. Οι μπαταρίες θα πρέπει να αντικαθίστανται με καινούργιες από τον πελάτη για την πλήρη λειτουργία του προϊόντος. Το κατάστημα δεν έχει την υποχρέωση να αντικαταστήσει με νέες μπαταρίες σε περίπτωση που είναι ξελιγωμένες ή πολύ αδύναμες οι δοκιμαστικές.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με εταιρία ταχυμεταφοράς και το κόστος είναι ανάλογο του βάρους και του όγκου των ειδών για οποιαδήποτε προορισμό εντός Ελλάδας.

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2.00 ευρώ. 

Για παραγγελία αξίας άνω των 100 ευρώ η πληρωμή είναι υποχρεωτικά μέσω κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς.

Η μέση διάρκεια αποστολής είναι από 1-5 μέρες ανάλογα με την περιοχή και την διαθεσιμότητα των επιλεγμένων προϊόντων.

Το κόστος ορίζεται για προϊόντα έως 3 κιλά (Ογκομετρικό βάρος) στην τιμή των 3.00 ευρώ και 1 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Η τιμή αυτή αφορά την βασική μεταφορά και επιλογή της courier από εμάς.

Τα δωρεάν μεταφορικά, αν υπάρχουν, αφορούν αποστολές έως 3 κιλά.

Το κόστος μεταφοράς και αντικαταβολής περιλαμβάνει και ΦΠΑ 24%

Αν το βάρος ή o όγκος των επιλεγμένων προϊόντων είναι μεγάλο τότε η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία και ύστερα από επικοινωνία ώστε να συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες χρέωσης και αποστολής.

Ετικέτες: pony , pop , story , pack , asst , σειρά , little σειρά