Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

LEGO DOTS ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ MONSTERS

LEGO DOTS ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ MONSTERS
LEGO DOTS ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ MONSTERS
LEGO DOTS ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ MONSTERS
LEGO DOTS ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ MONSTERS
LEGO DOTS ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ MONSTERS
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
  • Κωδικός e-tza: 1-057952
  • Βάρος πραγματικό ή Ογκομετρικό: 0.20kg
  • Barcode: 5702016914832
  • Κωδικός Κατασκευαστή: 41923
7,95€

LEGO DOTS ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ MONSTERS

Τεράστιες δυνατότητες σχεδιασμού περιμένουν τα παιδιά με αυτό το κιτ LEGO® DOTS Monster Bracelets (41923)! Αυτό το δημιουργικό σετ διαθέτει 2 ρυθμιζόμενες, εύκαμπτες ταινίες σε μέντα και μπλε που ταιριάζουν στους καρπούς όλων των μεγεθών και περιλαμβάνει 32 πολύχρωμα πλακάκια διακοσμημένα με τέρατα. Είναι εύκολο και διαισθητικό να δημιουργηθούν και τα παιδιά μπορούν να φτιάξουν τα βραχιόλια μοναδικά για να ταιριάζουν στολή ή τη διάθεσή τους. Αυτό το σετ κάνει ένα υπέροχο δώρο ή απλά και μόνο επειδή δώρο.

 

 

 

Ελευθερία της έκφρασης
Τα σετ LEGO DOTS επιτρέπουν στα παιδιά να εξερευνήσουν την αυτο-έκφραση και την ελεύθερη δημιουργικότητα καθώς φτιάχνουν και διακοσμούν τα διαφορετικά πακέτα, ό, τι θέλουν. Οτιδήποτε συμβαίνει με αυτά τα βραχιόλια και όλα τα άλλα κιτ DOTS - η μαγεία βρίσκεται στη φαντασία ενός παιδιού. Η γκάμα διαφορετικών βραχιολιών δημιουργεί υπέροχες, απροσδόκητες, ανά πάσα στιγμή απολαύσεις ή τα καλύτερα δώρα γενεθλίων για παιδιά που αγαπούν τις δημιουργικές χειροτεχνίες DIY.

 

Λεπτομέρειες είδους
Κατάλληλο για ηλικία από :6 ΕΤΩΝ
Προϊόν για φύλο :ΚΟΡΙΤΣΙ
Ήρωας ή brandname :LEGO
Παιχνίδι κατάλληλο για την :Ψυχαγωγια του παιδιου

Προσοχή

Αν το προϊόν που επιλέξατε έχει σχέδια παρακαλώ προσδιορίστε το σχέδιο που επιθυμείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας, Διαφορετικά η επιλογή θα γίνει τυχαία.

Χρώματα, σχέδια και φωτογραφίες μπορεί να διαφέρουν από τα διαθέσιμα αποθέματα. Η περιγραφή του είδους μπορεί να αφορά ένα σχέδιο συγκεκριμένο αλλά και σε αυτήν την περίπτωση είναι ενδεικτική της σειράς και δεν είναι δεσμευτική. 

Στα είδη που περιλαμβάνονται οι μπαταρίες είναι καθαρά για λόγους επίδειξης και όχι κανονικής λειτουργίας ή χρήσης. Οι μπαταρίες θα πρέπει να αντικαθίστανται με καινούργιες από τον πελάτη για την πλήρη λειτουργία του προϊόντος. Το κατάστημα δεν έχει την υποχρέωση να αντικαταστήσει με νέες μπαταρίες σε περίπτωση που είναι ξελιγωμένες ή πολύ αδύναμες οι δοκιμαστικές.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με εταιρία ταχυμεταφοράς και το κόστος είναι ανάλογο του βάρους των ειδών για οποιαδήποτε προορισμό εντός Ελλάδας.

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2.00 ευρώ. 

Για παραγγελία αξίας άνω των 100 ευρώ η πληρωμή είναι υποχρεωτικά μέσω κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς.

Η μέση διάρκεια αποστολής είναι από 1-5 μέρες ανάλογα με την περιοχή και την διαθεσιμότητα των επιλεγμένων προϊόντων.

Το κόστος ορίζεται για προϊόντα έως 3 κιλά (Ογκομετρικό βάρος) στην τιμή των 3.00 ευρώ και 1 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Η τιμή αυτή αφορά την βασική μεταφορά και επιλογή της courier από εμάς.

Τα δωρεάν μεταφορικά, αν υπάρχουν, αφορούν αποστολές έως 3 κιλά.

Το κόστος μεταφοράς και αντικαταβολής περιλαμβάνει και ΦΠΑ 24%

Αν το βάρος ή o όγκος των επιλεγμένων προϊόντων είναι μεγάλο τότε η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία και ύστερα από επικοινωνία ώστε να συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες χρέωσης και αποστολής.