Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

ΠΑΖΛ 3D 216TEM. BIG BEN ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΕΚΔΟΣΗ

ΠΑΖΛ 3D 216TEM. BIG BEN ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΕΚΔΟΣΗ
ΠΑΖΛ 3D 216TEM. BIG BEN ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΕΚΔΟΣΗ
Web offer -25 %
ΠΑΖΛ 3D 216TEM. BIG BEN ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΕΚΔΟΣΗ
ΠΑΖΛ 3D 216TEM. BIG BEN ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΕΚΔΟΣΗ
ΠΑΖΛ 3D 216TEM. BIG BEN ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΕΚΔΟΣΗ
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
  • Κωδικός e-tza: 1-042058
  • Βάρος πραγματικό ή Ογκομετρικό: 0.50kg
  • Barcode: 4005556125883
  • Κωδικός Κατασκευαστή: 05-12588
28,45€
37,95€

ΠΑΖΛ 3D 216TEM. BIG BEN ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΕΚΔΟΣΗ

Το Big Ben είναι ένα από τα πιο γνωστά ορόσημα στην Αγγλία και το μεγαλύτερο κουδούνι στο Elizabeth Tower από το παλάτι του Westminster στο Λονδίνο. Το ευχάριστο σύνολο είναι ιδιαίτερα μαγευτική στιγμή που έπεσε το σκοτάδι και τα γειτονικά σπίτια του Κοινοβουλίου είναι λουσμένο σε μια ζεστή, χρυσαφένια λάμψη – και το Μπιγκ Μπεν λάμπει πάρα πολύ σε ένα απίστευτα ατμοσφαιρικό φως. Αυτό το Night Edition Big Ben 3D παζλ χρησιμοποιεί τεχνολογία LED για να δημιουργήσει 3 διαφορετικά χρώματα εφέ φωτισμού. Το ολοκληρωμένο παζλ θα λάμπουν με πράσινο, κίτρινο ή κόκκινο φως, αλλάζει αυτόματα για να κάνουν αυτό μια αποτελεσματική και δραματική προσθήκη σε οποιοδήποτε δωμάτιο. Ο γρίφος χρησιμοποιεί το μοναδικό αρθρωτό πλαστικά κομμάτια, τα οποία υποδοχή μαζί για να χτίσουν μια εύρωστη και ισχυρή κτίριο. Δεν απαιτείται κόλλα! Το παζλ Big Ben έχει 216 υψηλής ποιότητας πλαστικά κομμάτια και μετρά 44 εκατοστών ύψος όταν ολοκληρωθεί. Κάθε κομμάτι του παζλ είναι τυπωμένο με έναν αριθμό στην πίσω πλευρά, οπότε μπορείτε είτε να συναρμολογήσετε το παζλ με το μάτι, ή απλά ακολουθώντας τους αριθμούς. Παζλ έρχεται με μια τυπωμένη πλακέτα βάσης, έτσι ώστε να μπορεί να εμφανίζεται σε ένα ράφι ή τραπέζι κορυφή. Απολαύστε ένα από τα πιο διάσημα κτίρια του κόσμου στο σπίτι σας! 3 * AAA απαιτούνται μπαταρίες, δεν συμπεριλαμβάνονται.

Ηλικία: 10+

Προσοχή

Αν το προϊόν που επιλέξατε έχει σχέδια παρακαλώ προσδιορίστε το σχέδιο που επιθυμείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας, Διαφορετικά η επιλογή θα γίνει τυχαία.

Χρώματα, σχέδια και φωτογραφίες μπορεί να διαφέρουν από τα διαθέσιμα αποθέματα. Η περιγραφή του είδους μπορεί να αφορά ένα σχέδιο συγκεκριμένο αλλά και σε αυτήν την περίπτωση είναι ενδεικτική της σειράς και δεν είναι δεσμευτική. 

Στα είδη που περιλαμβάνονται οι μπαταρίες είναι καθαρά για λόγους επίδειξης και όχι κανονικής λειτουργίας ή χρήσης. Οι μπαταρίες θα πρέπει να αντικαθίστανται με καινούργιες από τον πελάτη για την πλήρη λειτουργία του προϊόντος. Το κατάστημα δεν έχει την υποχρέωση να αντικαταστήσει με νέες μπαταρίες σε περίπτωση που είναι ξελιγωμένες ή πολύ αδύναμες οι δοκιμαστικές.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με εταιρία ταχυμεταφοράς και το κόστος είναι ανάλογο του βάρους των ειδών για οποιαδήποτε προορισμό εντός Ελλάδας.

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2.00 ευρώ. 

Για παραγγελία αξίας άνω των 100 ευρώ η πληρωμή είναι υποχρεωτικά μέσω κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς.

Η μέση διάρκεια αποστολής είναι από 1-5 μέρες ανάλογα με την περιοχή και την διαθεσιμότητα των επιλεγμένων προϊόντων.

Το κόστος ορίζεται για προϊόντα έως 3 κιλά (Ογκομετρικό βάρος) στην τιμή των 3.00 ευρώ και 1 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Η τιμή αυτή αφορά την βασική μεταφορά και επιλογή της courier από εμάς.

Τα δωρεάν μεταφορικά, αν υπάρχουν, αφορούν αποστολές έως 3 κιλά.

Το κόστος μεταφοράς και αντικαταβολής περιλαμβάνει και ΦΠΑ 24%

Αν το βάρος ή o όγκος των επιλεγμένων προϊόντων είναι μεγάλο τότε η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία και ύστερα από επικοινωνία ώστε να συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες χρέωσης και αποστολής.