Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ JUNIOR ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ PAW PATROL

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ JUNIOR ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ PAW PATROL
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ JUNIOR ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ PAW PATROL
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ JUNIOR ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ PAW PATROL
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ JUNIOR ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ PAW PATROL
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ JUNIOR ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ PAW PATROL
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
  • Κωδικός e-tza: 1-060393
  • Βάρος πραγματικό ή Ογκομετρικό: 1.10kg
  • Barcode: 4005556207992
  • Κωδικός Κατασκευαστή: 20799
22,95€

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ JUNIOR ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ PAW PATROL

Λαβύρινθος , ένα παιχνίδι στρατηγικής και αγωνίας για όλη την οικογένεια που είναι πλέον ένα από τα μεγάλα κλασικά. Κυνήγι θησαυρού σε έναν κινούμενο λαβύρινθο ! 

Ανακαλύψτε την έκδοση Paw'Patrol Junior ! Ποιος θα περιηγηθεί καλύτερα σε αυτόν τον λαβύρινθο Paw Patrol ; Είναι στο χέρι σας να σύρετε επιδέξια τις πλάκες του λαβύρινθου για να μετατρέψετε αδιέξοδα σε περάσματα. Θα μπορείτε να δημιουργήσετε νέα μονοπάτια και να φτάσετε στους επιθυμητούς χαρακτήρες.

Ένα επιτραπέζιο παιχνίδι με απλούς κανόνες και πάντα συναρπαστικά παιχνίδια! Ένα ιδανικό δώρο για τους θαυμαστές του Paw Patrol που θα βρουν όλους τους αγαπημένους τους χαρακτήρες όπως η Στέλλα, ο Τσέις, ο Ρούμπεν, ο Μάρκους  ...

Το κουτί περιέχει 1 σανίδα παιχνιδιού, 34 πιάτα, 24 κάρτες, 4 πιόνια και 1 κανόνα παιχνιδιού.

2 με 4 παίκτες.

Λεπτομέρειες είδους
Κατάλληλο για ηλικία από :4 ΕΤΩΝ
Προϊόν για φύλο :ΑΓΟΡΙ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ
Παιχνίδι κατάλληλο για την :Ψυχαγωγια του παιδιου

Προσοχή

Αν το προϊόν που επιλέξατε έχει σχέδια παρακαλώ προσδιορίστε το σχέδιο που επιθυμείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας, Διαφορετικά η επιλογή θα γίνει τυχαία.

Χρώματα, σχέδια και φωτογραφίες μπορεί να διαφέρουν από τα διαθέσιμα αποθέματα. Η περιγραφή του είδους μπορεί να αφορά ένα σχέδιο συγκεκριμένο αλλά και σε αυτήν την περίπτωση είναι ενδεικτική της σειράς και δεν είναι δεσμευτική. 

Στα είδη που περιλαμβάνονται οι μπαταρίες είναι καθαρά για λόγους επίδειξης και όχι κανονικής λειτουργίας ή χρήσης. Οι μπαταρίες θα πρέπει να αντικαθίστανται με καινούργιες από τον πελάτη για την πλήρη λειτουργία του προϊόντος. Το κατάστημα δεν έχει την υποχρέωση να αντικαταστήσει με νέες μπαταρίες σε περίπτωση που είναι ξελιγωμένες ή πολύ αδύναμες οι δοκιμαστικές.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με εταιρία ταχυμεταφοράς και το κόστος είναι ανάλογο του βάρους των ειδών για οποιαδήποτε προορισμό εντός Ελλάδας.

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2.00 ευρώ. 

Για παραγγελία αξίας άνω των 100 ευρώ η πληρωμή είναι υποχρεωτικά μέσω κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς.

Η μέση διάρκεια αποστολής είναι από 1-5 μέρες ανάλογα με την περιοχή και την διαθεσιμότητα των επιλεγμένων προϊόντων.

Το κόστος ορίζεται για προϊόντα έως 3 κιλά (Ογκομετρικό βάρος) στην τιμή των 3.00 ευρώ και 1 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Η τιμή αυτή αφορά την βασική μεταφορά και επιλογή της courier από εμάς.

Τα δωρεάν μεταφορικά, αν υπάρχουν, αφορούν αποστολές έως 3 κιλά.

Το κόστος μεταφοράς και αντικαταβολής περιλαμβάνει και ΦΠΑ 24%

Αν το βάρος ή o όγκος των επιλεγμένων προϊόντων είναι μεγάλο τότε η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία και ύστερα από επικοινωνία ώστε να συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες χρέωσης και αποστολής.