Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΦΑΤΣΑ ΚΑΡΤΑ

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΦΑΤΣΑ ΚΑΡΤΑ
ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΦΑΤΣΑ ΚΑΡΤΑ
ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΦΑΤΣΑ ΚΑΡΤΑ
ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΦΑΤΣΑ ΚΑΡΤΑ
ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΦΑΤΣΑ ΚΑΡΤΑ
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
  • Κωδικός e-tza: 1-050111
  • Βάρος πραγματικό ή Ογκομετρικό: 0.50kg
  • Barcode: 8056379057239
  • Κωδικός Κατασκευαστή: WHN00000
15,95€

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΦΑΤΣΑ ΚΑΡΤΑ

Ποια φάτσα κρύβει η κάρτα σου;

Η απάντηση κρύβεται κάτω από τη μύτη σου! Ένα ξεκαρδιστικό παιχνίδι για να μαντέψεις τις πιο αστείες φάτσες! Κάνε ερωτήσεις (τύπου ναι/όχι) για να καταλάβεις ποιο πρόσωπο κρύβει η κάρτα που έχεις επιλέξει. Μόνο αν μαντέψεις σωστά θα γλιτώσεις την κόρνα… Ο πρώτος παίκτης που θα μαντέψει σωστά 3 κάρτες είναι ο νικητής! Προτεινόμενη ηλικία 6 ετών και πάνω.

*ΠΡΟΣΟΧΗ! Δεν είναι κατάλληλο για παιδιά κάτω των 6 ετών.

Προσοχή

Αν το προϊόν που επιλέξατε έχει σχέδια παρακαλώ προσδιορίστε το σχέδιο που επιθυμείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας, Διαφορετικά η επιλογή θα γίνει τυχαία.

Χρώματα, σχέδια και φωτογραφίες μπορεί να διαφέρουν από τα διαθέσιμα αποθέματα. Η περιγραφή του είδους μπορεί να αφορά ένα σχέδιο συγκεκριμένο αλλά και σε αυτήν την περίπτωση είναι ενδεικτική της σειράς και δεν είναι δεσμευτική. 

Στα είδη που περιλαμβάνονται οι μπαταρίες είναι καθαρά για λόγους επίδειξης και όχι κανονικής λειτουργίας ή χρήσης. Οι μπαταρίες θα πρέπει να αντικαθίστανται με καινούργιες από τον πελάτη για την πλήρη λειτουργία του προϊόντος. Το κατάστημα δεν έχει την υποχρέωση να αντικαταστήσει με νέες μπαταρίες σε περίπτωση που είναι ξελιγωμένες ή πολύ αδύναμες οι δοκιμαστικές.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με εταιρία ταχυμεταφοράς και το κόστος είναι ανάλογο του βάρους των ειδών για οποιαδήποτε προορισμό εντός Ελλάδας.

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2.00 ευρώ. 

Για παραγγελία αξίας άνω των 100 ευρώ η πληρωμή είναι υποχρεωτικά μέσω κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς.

Η μέση διάρκεια αποστολής είναι από 1-5 μέρες ανάλογα με την περιοχή και την διαθεσιμότητα των επιλεγμένων προϊόντων.

Το κόστος ορίζεται για προϊόντα έως 3 κιλά (Ογκομετρικό βάρος) στην τιμή των 3.00 ευρώ και 1 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Η τιμή αυτή αφορά την βασική μεταφορά και επιλογή της courier από εμάς.

Τα δωρεάν μεταφορικά, αν υπάρχουν, αφορούν αποστολές έως 3 κιλά.

Το κόστος μεταφοράς και αντικαταβολής περιλαμβάνει και ΦΠΑ 24%

Αν το βάρος ή o όγκος των επιλεγμένων προϊόντων είναι μεγάλο τότε η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία και ύστερα από επικοινωνία ώστε να συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες χρέωσης και αποστολής.