Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΘΑΡΡΟΣ Ή ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΘΑΡΡΟΣ Ή ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ
ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΘΑΡΡΟΣ Ή ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
  • Κωδικός e-tza: 1-051969
  • Βάρος πραγματικό ή Ογκομετρικό: 1.00kg
  • Barcode: 5206051141135
  • Κωδικός Κατασκευαστή: 14113
13,95€

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΘΑΡΡΟΣ Ή ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Ο Τροχός της Τύχης «Θάρρος ή Αλήθεια» είναι ένα Διασκεδαστικό Παιχνίδι Παρέας, για 4 και παραπάνω παίκτες, με μπόλικο Θάρρος, Τόνους Αγνής Αλήθειας, και αρκετά χιλιόμετρα Τύχης στο γύρισμα του Τροχού.Ετοιμάσου για κρυφές και φανερές ψηφοφορίες και για απίστευτες στιγμές γέλιου!Με 128 Κάρτες Εντολών και Ερωτήσεων , 336 Ερωτήσεις, Εντολές και Ασκήσεις Θάρρους και Αλήθειας! Είσαι τολμηρός; Είσαι θαρραλέος; Είσαι αλήθεια αληθινός και λιγουλάκι τυχερός; Τότε γύρισε τον Τροχό, και ίσως, όλα πάνε όπως τα υπολόγιζες… ή μήπως όχι;Περιλαμβάνει: 1 Τροχό της Τύχης , 1 Ταμπλό , 6 πιόνια , 10 μάρκες ΘΕΤΙΚΗΣ και ΑΡΝΗΤΙΚΉΣ ένδειξης, 128 κάρτες εντολών και ερωτήσεων ,Οδηγίες Παιχνιδιού .

Προσοχή

Αν το προϊόν που επιλέξατε έχει σχέδια παρακαλώ προσδιορίστε το σχέδιο που επιθυμείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας, Διαφορετικά η επιλογή θα γίνει τυχαία.

Χρώματα, σχέδια και φωτογραφίες μπορεί να διαφέρουν από τα διαθέσιμα αποθέματα. Η περιγραφή του είδους μπορεί να αφορά ένα σχέδιο συγκεκριμένο αλλά και σε αυτήν την περίπτωση είναι ενδεικτική της σειράς και δεν είναι δεσμευτική. 

Στα είδη που περιλαμβάνονται οι μπαταρίες είναι καθαρά για λόγους επίδειξης και όχι κανονικής λειτουργίας ή χρήσης. Οι μπαταρίες θα πρέπει να αντικαθίστανται με καινούργιες από τον πελάτη για την πλήρη λειτουργία του προϊόντος. Το κατάστημα δεν έχει την υποχρέωση να αντικαταστήσει με νέες μπαταρίες σε περίπτωση που είναι ξελιγωμένες ή πολύ αδύναμες οι δοκιμαστικές.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με εταιρία ταχυμεταφοράς και το κόστος είναι ανάλογο του βάρους και του όγκου των ειδών για οποιαδήποτε προορισμό εντός Ελλάδας.

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2.00 ευρώ. 

Για παραγγελία αξίας άνω των 100 ευρώ η πληρωμή είναι υποχρεωτικά μέσω κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς.

Η μέση διάρκεια αποστολής είναι από 1-5 μέρες ανάλογα με την περιοχή και την διαθεσιμότητα των επιλεγμένων προϊόντων.

Το κόστος ορίζεται για προϊόντα έως 3 κιλά (Ογκομετρικό βάρος) στην τιμή των 3.00 ευρώ και 1 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Η τιμή αυτή αφορά την βασική μεταφορά και επιλογή της courier από εμάς.

Τα δωρεάν μεταφορικά, αν υπάρχουν, αφορούν αποστολές έως 3 κιλά.

Το κόστος μεταφοράς και αντικαταβολής περιλαμβάνει και ΦΠΑ 24%

Αν το βάρος ή o όγκος των επιλεγμένων προϊόντων είναι μεγάλο τότε η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία και ύστερα από επικοινωνία ώστε να συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες χρέωσης και αποστολής.