Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ MARVEL KHAOS ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΡΤΩΝ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ MARVEL KHAOS ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΡΤΩΝ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ MARVEL KHAOS ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΡΤΩΝ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
Web offer -5 %
ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ MARVEL KHAOS ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΡΤΩΝ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ MARVEL KHAOS ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΡΤΩΝ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ MARVEL KHAOS ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΡΤΩΝ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
  • Κωδικός e-tza: 1-067507
  • Βάρος πραγματικό ή Ογκομετρικό: 0.20kg
  • Barcode: 5010994124236
  • Κωδικός Κατασκευαστή: F4131
Η προσφορά τελειώνει σε
Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δευτερόλεπτα
18,96€
19,95€

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ MARVEL KHAOS ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΡΤΩΝ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

Είναι μια υπερ-διασκεδαστική, σούπερ-συναρπαστική αναμέτρηση Super Hero! 
Σε αυτό το γρήγορο και έξαλλο, εύκολο στην εκμάθηση παιχνίδι για οικογένειες και παιδιά 8+, οι παίκτες επιλέγουν μια τράπουλα χαρακτήρων και παίζουν χαρτιά που διαθέτουν μοναδικές σούπερ δυνάμεις και συμμάχους.
 Αξιοποιήστε την ταχύτητα του Black Panther, μάθετε τη δύναμη της χειραγώγησης με την Scarlet Witch, απελευθερώστε τις κοσμικές δυνάμεις του Captain Marvel ή κάντε στρατηγική με το οπλοστάσιο του Iron Man. 
Οι παίκτες προστατεύουν τους πόντους επιτυχίας τους ενώ κάνουν ζημιά στους αντιπάλους καθώς προσπαθούν να είναι ο τελευταίος Σούπερ Ήρωας που θα κερδίσει. Το παιχνίδι καρτών Marvel Mayhem διαθέτει προσαρμοσμένες εικονογραφήσεις εμπνευσμένες από κόμικ, εμβληματικές φράσεις χαρακτήρων της Marvel και διασκεδαστικό χιούμορ. 
Αυτό το διασκεδαστικό παιχνίδι καρτών είναι γεμάτο δράση και αγωνία και μπορεί να παιχτεί σε περίπου 10 λεπτά.

Περιλαμβάνει 4 ιχνηλάτες σημείων επιτυχίας, 4 μάρκες σημείων επιτυχίας, 16 μάρκες ζημιάς, 4 κάρτες αναφοράς, 4 τράπουλες 28 φύλλων και κανόνες παιχνιδιού. Περιλαμβάνει 4 ιχνηλάτες σημείων επιτυχίας, 4 μάρκες σημείων επιτυχίας, 16 μάρκες ζημιάς, 4 κάρτες αναφοράς, 4 28 - τράπουλα και κανόνες παιχνιδιού.
Λεπτομέρειες είδους
Κατάλληλο για ηλικία από :8 ΕΤΩΝ
Προϊόν για φύλο :ΑΓΟΡΙ
Παιχνίδι κατάλληλο για την :Ψυχαγωγια του παιδιου

Προσοχή

Αν το προϊόν που επιλέξατε έχει σχέδια παρακαλώ προσδιορίστε το σχέδιο που επιθυμείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας, Διαφορετικά η επιλογή θα γίνει τυχαία.

Χρώματα, σχέδια και φωτογραφίες μπορεί να διαφέρουν από τα διαθέσιμα αποθέματα. Η περιγραφή του είδους μπορεί να αφορά ένα σχέδιο συγκεκριμένο αλλά και σε αυτήν την περίπτωση είναι ενδεικτική της σειράς και δεν είναι δεσμευτική. 

Στα είδη που περιλαμβάνονται οι μπαταρίες είναι καθαρά για λόγους επίδειξης και όχι κανονικής λειτουργίας ή χρήσης. Οι μπαταρίες θα πρέπει να αντικαθίστανται με καινούργιες από τον πελάτη για την πλήρη λειτουργία του προϊόντος. Το κατάστημα δεν έχει την υποχρέωση να αντικαταστήσει με νέες μπαταρίες σε περίπτωση που είναι ξελιγωμένες ή πολύ αδύναμες οι δοκιμαστικές.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με εταιρία ταχυμεταφοράς και το κόστος είναι ανάλογο του βάρους και του όγκου των ειδών για οποιαδήποτε προορισμό εντός Ελλάδας.

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2.50 ευρώ. 

Για παραγγελία αξίας άνω των 100 ευρώ η πληρωμή είναι υποχρεωτικά μέσω κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς.

Η μέση διάρκεια αποστολής είναι από 1-5 μέρες ανάλογα με την περιοχή και την διαθεσιμότητα των επιλεγμένων προϊόντων.