Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΕΝΑΛΤΑΚΙΑ

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΕΝΑΛΤΑΚΙΑ
ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΕΝΑΛΤΑΚΙΑ
ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΕΝΑΛΤΑΚΙΑ
ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΕΝΑΛΤΑΚΙΑ
ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΕΝΑΛΤΑΚΙΑ
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
  • Κωδικός e-tza: 1-062481
  • Βάρος πραγματικό ή Ογκομετρικό: 1.17kg
  • Barcode: 8056379132271
  • Κωδικός Κατασκευαστή: PEA00000
14,95€

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΕΝΑΛΤΑΚΙΑ

Στόχος του παιχνιδιού: ταχύτητα και πολλά γκολ!

Τραβήξτε προς τα πίσω το ελαστικό κορδόνι για να σουτάρετε, ο πρώτος παίκτης που θα σκοράρει στέλνοντας όλου; τους δίσκους στην πλευρά του αντιπάλου κερδίζει.

Περιλαμβάνει: γήπεδο ποδοσφαίρου, τέρμα,βάση τέρματος, 2 δείκτες σκορ,  2 ελαστικά κορδόνια με κάλυμμα στις άκρες, 10 δίσκους ποδοσφαίρου, κύπελλο και οδηγίες χρήσης.

Ηλικία 6+

Παίκτες : 2

 

Λεπτομέρειες είδους
Κατάλληλο για ηλικία από :6 ΕΤΩΝ
Προϊόν για φύλο :ΑΓΟΡΙ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ
Παιχνίδι κατάλληλο για την :Ψυχαγωγια του παιδιου

Προσοχή

Αν το προϊόν που επιλέξατε έχει σχέδια παρακαλώ προσδιορίστε το σχέδιο που επιθυμείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας, Διαφορετικά η επιλογή θα γίνει τυχαία.

Χρώματα, σχέδια και φωτογραφίες μπορεί να διαφέρουν από τα διαθέσιμα αποθέματα. Η περιγραφή του είδους μπορεί να αφορά ένα σχέδιο συγκεκριμένο αλλά και σε αυτήν την περίπτωση είναι ενδεικτική της σειράς και δεν είναι δεσμευτική. 

Στα είδη που περιλαμβάνονται οι μπαταρίες είναι καθαρά για λόγους επίδειξης και όχι κανονικής λειτουργίας ή χρήσης. Οι μπαταρίες θα πρέπει να αντικαθίστανται με καινούργιες από τον πελάτη για την πλήρη λειτουργία του προϊόντος. Το κατάστημα δεν έχει την υποχρέωση να αντικαταστήσει με νέες μπαταρίες σε περίπτωση που είναι ξελιγωμένες ή πολύ αδύναμες οι δοκιμαστικές.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με εταιρία ταχυμεταφοράς και το κόστος είναι ανάλογο του βάρους των ειδών για οποιαδήποτε προορισμό εντός Ελλάδας.

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2.00 ευρώ. 

Για παραγγελία αξίας άνω των 100 ευρώ η πληρωμή είναι υποχρεωτικά μέσω κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς.

Η μέση διάρκεια αποστολής είναι από 1-5 μέρες ανάλογα με την περιοχή και την διαθεσιμότητα των επιλεγμένων προϊόντων.

Το κόστος ορίζεται για προϊόντα έως 3 κιλά (Ογκομετρικό βάρος) στην τιμή των 3.00 ευρώ και 1 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Η τιμή αυτή αφορά την βασική μεταφορά και επιλογή της courier από εμάς.

Τα δωρεάν μεταφορικά, αν υπάρχουν, αφορούν αποστολές έως 3 κιλά.

Το κόστος μεταφοράς και αντικαταβολής περιλαμβάνει και ΦΠΑ 24%

Αν το βάρος ή o όγκος των επιλεγμένων προϊόντων είναι μεγάλο τότε η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία και ύστερα από επικοινωνία ώστε να συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες χρέωσης και αποστολής.