Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

ΚΟΥΝΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΗ Ν6

ΚΟΥΝΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΗ Ν6
ΚΟΥΝΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΗ Ν6
ΚΟΥΝΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΗ Ν6
ΚΟΥΝΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΗ Ν6
ΚΟΥΝΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΗ Ν6
ΚΟΥΝΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΗ Ν6
ΚΟΥΝΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΗ Ν6
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
  • Κωδικός e-tza: 1-067715
  • Βάρος πραγματικό ή Ογκομετρικό: 5.00kg
  • Barcode: 4823037608119
  • Κωδικός Κατασκευαστή: 18119
21,95€

ΚΟΥΝΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΗ Ν6

Στο βάθος της ψυχής του ενήλικα, όταν βλέπει μια κούνια, υπάρχει η επιθυμία να έχουμε αυτά τα υπέροχα συναισθήματα από την παιδική μας ηλικία ξανά και ξανά. Η αγάπη για τις κούνιες μεταδίδεται από γενιά σε γενιά.

Η Κούνια Νο6 ενσωματώνει τις πιο σύγχρονες τάσεις εργονομικού σχεδιασμού και ασφάλειας για τους πιο μικρούς χρήστες, έχει άνετη ανατομική μορφή και ισχυρή κατασκευή. Ιδιαίτερη προσοχή κατά τη μοντελοποίηση αυτού του προϊόντος δόθηκε στην ασφάλεια, δηλαδή στη στερέωση του παιδιού και στην απουσία αιχμηρών άκρων, ειδικά στο άκρο του καθίσματος μπροστά κάτω από τα πόδια. Κατά τη γνώμη μας αυτό είναι το καλύτερο προϊόν ανάμεσα σε όλη την ποικιλία παρόμοιων προϊόντων που κατασκευάζονται σε όλο τον κόσμο.

Ένα ανθεκτικό σχοινί και αξιόπιστα κουμπώματα θα επιτρέψουν τη στερέωση της ταλάντευσης σε μια εγκάρσια δοκό ή σε ένα δέντρο, μέσα ή έξω από το σπίτι σας.

Για περισσότερη ασφάλεια υπάρχει μια αξιόπιστη μπάρα ασφαλείας τύπου T, που μπορεί να ανυψωθεί, ώστε να διευκολυνθεί η πρόσδεση του παιδιού. Επιπλέον, τα παιδιά μπορούν να κρατούν άνετα τη μπάρα, κατά την αιώρηση, έτσι ώστε να νιώθουν λιγότερο φόβο και περισσότερη ασφάλεια. Η κούνια διαθέτει και ζώνη ασφαλείας με κουμπώματα.

Τα έντονα χρώματα θα αρέσουν σε αγόρια και κορίτσια. Ωραία αυτοκόλλητα με ζωάκια διακοσμούν το παιχνίδι.

Λεπτομέρειες είδους
Κατάλληλο για ηλικία από :2 ΕΤΩΝ
Προϊόν για φύλο :ΑΓΟΡΙ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ
Παιχνίδι κατάλληλο για την :Ψυχαγωγια του παιδιου

Προσοχή

Αν το προϊόν που επιλέξατε έχει σχέδια παρακαλώ προσδιορίστε το σχέδιο που επιθυμείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας, Διαφορετικά η επιλογή θα γίνει τυχαία.

Χρώματα, σχέδια και φωτογραφίες μπορεί να διαφέρουν από τα διαθέσιμα αποθέματα. Η περιγραφή του είδους μπορεί να αφορά ένα σχέδιο συγκεκριμένο αλλά και σε αυτήν την περίπτωση είναι ενδεικτική της σειράς και δεν είναι δεσμευτική. 

Στα είδη που περιλαμβάνονται οι μπαταρίες είναι καθαρά για λόγους επίδειξης και όχι κανονικής λειτουργίας ή χρήσης. Οι μπαταρίες θα πρέπει να αντικαθίστανται με καινούργιες από τον πελάτη για την πλήρη λειτουργία του προϊόντος. Το κατάστημα δεν έχει την υποχρέωση να αντικαταστήσει με νέες μπαταρίες σε περίπτωση που είναι ξελιγωμένες ή πολύ αδύναμες οι δοκιμαστικές.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με εταιρία ταχυμεταφοράς και το κόστος είναι ανάλογο του βάρους και του όγκου των ειδών για οποιαδήποτε προορισμό εντός Ελλάδας.

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2.50 ευρώ. 

Για παραγγελία αξίας άνω των 100 ευρώ η πληρωμή είναι υποχρεωτικά μέσω κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς.

Η μέση διάρκεια αποστολής είναι από 1-5 μέρες ανάλογα με την περιοχή και την διαθεσιμότητα των επιλεγμένων προϊόντων.

Το κόστος ορίζεται για προϊόντα έως 3 κιλά (Ογκομετρικό βάρος) στην τιμή των 3.50 ευρώ και 1 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Η τιμή αυτή αφορά την βασική μεταφορά και επιλογή της courier από εμάς.

Τα δωρεάν μεταφορικά, αν υπάρχουν, αφορούν αποστολές έως 3 κιλά.

Το κόστος μεταφοράς και αντικαταβολής περιλαμβάνει και ΦΠΑ 24%