Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

FISHER PRICE ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΙΑΝΟ ΜΕ ΦΩΤΑ & ΗΧΟΥΣ

FISHER PRICE ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΙΑΝΟ ΜΕ ΦΩΤΑ & ΗΧΟΥΣ
FISHER PRICE ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΙΑΝΟ ΜΕ ΦΩΤΑ & ΗΧΟΥΣ
Web offer -8 %
FISHER PRICE ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΙΑΝΟ ΜΕ ΦΩΤΑ & ΗΧΟΥΣ
FISHER PRICE ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΙΑΝΟ ΜΕ ΦΩΤΑ & ΗΧΟΥΣ
FISHER PRICE ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΙΑΝΟ ΜΕ ΦΩΤΑ & ΗΧΟΥΣ
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
  • Κωδικός e-tza: 1-052493
  • Βάρος πραγματικό ή Ογκομετρικό: 1.00kg
  • Barcode: 887961769906
  • Κωδικός Κατασκευαστή: GFV21
21,95€
23,95€

FISHER PRICE ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΙΑΝΟ ΜΕ ΦΩΤΑ & ΗΧΟΥΣ

FISHER PRICE ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΙΑΝΟ ΜΕ ΦΩΤΑ & ΗΧΟΥΣ

"Με  τέσσερις  τρόπους  παιχνιδιού,  το  Πιανάκι  της  Fisher-Price®  κρατάει  το  μωρό  σας  απασχολημένο  ""συνθέτοντας""  μελωδίες.
  Καθώς,  το  μωρό  σας  πατάει  τα  πλήκτρα  του  πιάνου,  ανταμείβεται  είτε  με  μουσικές  νότες  και  διασκεδαστικούς  ήχους  ζώων  είτε  με  χαρούμενα  τραγουδάκια  και  φράσεις  για  χρώματα,  αριθμούς  και  σχήματα!
  Και  μπορείτε  να  το  μεταφέρετε  εύκολα  μαζί  σας  όπου  κι  αν  πάτε!  Εκεί  όπου  η  ανάπτυξη  συναντά  το  παιχνίδι.  Μάθηση:  Χαρούμενα  τραγουδάκια  και  φράσεις  παρουσιάζουν  στο  μικρό  σας  το  αλφάβητο,  τα  χρώματα,  τα  σχήματα,  τους  αριθμούς  και  άλλα!  Δεξιότητες  Σκέψης:  Πατώντας  τα  πλήκτρα  για  να  ακούσει  τραγουδάκια,  ήχους  και  μουσικές  νότες  με  χρωματιστά  φωτάκια  που  αναβοσβήνουν,  το  μωρό  σας  μαθαίνει  τι  σημαίνει  ""δράση-αντίδραση"".  Λεπτή  Κινητικότητα:  Καθώς,  ο  μικρός  σας  Μότσαρτ  μαθαίνει  να  χρησιμοποιεί  τα  δάχτυλά  του  για  να  πατήσει  κάθε  πλήκτρο  ή  για  να  μετακινήσει  το  διακοπτάκι  των  4  επιλογών  αριστερά-δεξιά,  αναπτύσσεται  η  δεξιότητά  του  και  ο  συντονισμός  όρασης-κίνησης  χεριών."

 

Λεπτομέρειες είδους
Κατάλληλο για ηλικία από :6 ΜΗΝΩΝ
Προϊόν για φύλο :ΑΓΟΡΙ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ
Ήρωας ή brandname :FISHER PRICE
Παιχνίδι κατάλληλο για την :Εκπαιδευση του παιδιου
ΜπαταρίεςΟι Μπαταριες Περιλαμβανονται

Προσοχή

Αν το προϊόν που επιλέξατε έχει σχέδια παρακαλώ προσδιορίστε το σχέδιο που επιθυμείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας, Διαφορετικά η επιλογή θα γίνει τυχαία.

Χρώματα, σχέδια και φωτογραφίες μπορεί να διαφέρουν από τα διαθέσιμα αποθέματα. Η περιγραφή του είδους μπορεί να αφορά ένα σχέδιο συγκεκριμένο αλλά και σε αυτήν την περίπτωση είναι ενδεικτική της σειράς και δεν είναι δεσμευτική. 

Στα είδη που περιλαμβάνονται οι μπαταρίες είναι καθαρά για λόγους επίδειξης και όχι κανονικής λειτουργίας ή χρήσης. Οι μπαταρίες θα πρέπει να αντικαθίστανται με καινούργιες από τον πελάτη για την πλήρη λειτουργία του προϊόντος. Το κατάστημα δεν έχει την υποχρέωση να αντικαταστήσει με νέες μπαταρίες σε περίπτωση που είναι ξελιγωμένες ή πολύ αδύναμες οι δοκιμαστικές.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με εταιρία ταχυμεταφοράς και το κόστος είναι ανάλογο του βάρους και του όγκου των ειδών για οποιαδήποτε προορισμό εντός Ελλάδας.

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2.50 ευρώ. 

Για παραγγελία αξίας άνω των 100 ευρώ η πληρωμή είναι υποχρεωτικά μέσω κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς.

Η μέση διάρκεια αποστολής είναι από 1-5 μέρες ανάλογα με την περιοχή και την διαθεσιμότητα των επιλεγμένων προϊόντων.

Το κόστος ορίζεται για προϊόντα έως 3 κιλά (Ογκομετρικό βάρος) στην τιμή των 3.50 ευρώ και 1 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Η τιμή αυτή αφορά την βασική μεταφορά και επιλογή της courier από εμάς.

Τα δωρεάν μεταφορικά, αν υπάρχουν, αφορούν αποστολές έως 3 κιλά.

Το κόστος μεταφοράς και αντικαταβολής περιλαμβάνει και ΦΠΑ 24%

Αν το βάρος ή o όγκος των επιλεγμένων προϊόντων είναι μεγάλο τότε η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία και ύστερα από επικοινωνία ώστε να συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες χρέωσης και αποστολής.