Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

TRANSFORMERS AUTHENTICS MASK OPTIMUS PRIME

TRANSFORMERS AUTHENTICS MASK OPTIMUS PRIME
-4 %
TRANSFORMERS AUTHENTICS MASK OPTIMUS PRIME
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
  • Κωδικός e-tza: 1-065381
  • Βάρος πραγματικό ή Ογκομετρικό: 0.40kg
  • Barcode: 5010993935895
  • Κωδικός Κατασκευαστή: F3070/F3749
Η προσφορά τελειώνει σε
Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δευτερόλεπτα
8,59€
8,95€

TRANSFORMERS AUTHENTICS MASK OPTIMUS PRIME

Τα παιχνίδια Transformers Authentics διαθέτουν δημοφιλείς χαρακτήρες Transformers και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσετε μια συλλογή Transformers.

Αυτές οι μάσκες ρόλων έχουν ύψος 10 ίντσες και απεικονίζουν τον ηρωικό ηγέτη του Autobot, Optimus Prime αλλά και τον Autobot, Bumblebee.

Τα παιδιά μπορούν να φανταστούν ότι θα γίνουν οι αγαπημένοι τους χαρακτήρες των Transformers με μάσκες Transformers Authentics.

Οι μάσκες δεν μετατρέπονται.

Συλλέξτε άλλα παιχνίδια Transformers Authentics για να οργανώσετε επικές περιπέτειες μεταξύ των Autobots και Decepticons (το καθένα πωλείται ξεχωριστά. Ανάλογα με τη διαθεσιμότητα).

Λεπτομέρειες είδους
Κατάλληλο για ηλικία από :5 ΕΤΩΝ
Προϊόν για φύλο :ΑΓΟΡΙ
Ήρωας ή brandname :TRANSFORMERS
Παιχνίδι κατάλληλο για την :Ψυχαγωγια του παιδιου

Προσοχή

Αν το προϊόν που επιλέξατε έχει σχέδια παρακαλώ προσδιορίστε το σχέδιο που επιθυμείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας, Διαφορετικά η επιλογή θα γίνει τυχαία.

Χρώματα, σχέδια και φωτογραφίες μπορεί να διαφέρουν από τα διαθέσιμα αποθέματα. Η περιγραφή του είδους μπορεί να αφορά ένα σχέδιο συγκεκριμένο αλλά και σε αυτήν την περίπτωση είναι ενδεικτική της σειράς και δεν είναι δεσμευτική. 

Στα είδη που περιλαμβάνονται οι μπαταρίες είναι καθαρά για λόγους επίδειξης και όχι κανονικής λειτουργίας ή χρήσης. Οι μπαταρίες θα πρέπει να αντικαθίστανται με καινούργιες από τον πελάτη για την πλήρη λειτουργία του προϊόντος. Το κατάστημα δεν έχει την υποχρέωση να αντικαταστήσει με νέες μπαταρίες σε περίπτωση που είναι ξελιγωμένες ή πολύ αδύναμες οι δοκιμαστικές.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με εταιρία ταχυμεταφοράς και το κόστος είναι ανάλογο του βάρους και του όγκου των ειδών για οποιαδήποτε προορισμό εντός Ελλάδας.

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2.50 ευρώ. 

Για παραγγελία αξίας άνω των 100 ευρώ η πληρωμή είναι υποχρεωτικά μέσω κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς.

Η μέση διάρκεια αποστολής είναι από 1-5 μέρες ανάλογα με την περιοχή και την διαθεσιμότητα των επιλεγμένων προϊόντων.

Το κόστος ορίζεται για προϊόντα έως 3 κιλά (Ογκομετρικό βάρος) στην τιμή των 3.50 ευρώ και 1 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Η τιμή αυτή αφορά την βασική μεταφορά και επιλογή της courier από εμάς.

Τα δωρεάν μεταφορικά, αν υπάρχουν, αφορούν αποστολές έως 3 κιλά.

Το κόστος μεταφοράς και αντικαταβολής περιλαμβάνει και ΦΠΑ 24%

Αν το βάρος ή o όγκος των επιλεγμένων προϊόντων είναι μεγάλο τότε η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία και ύστερα από επικοινωνία ώστε να συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες χρέωσης και αποστολής.