Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

AVENGERS BEND AND FLEX MISSION THANOS

AVENGERS BEND AND FLEX MISSION THANOS
AVENGERS BEND AND FLEX MISSION THANOS
AVENGERS BEND AND FLEX MISSION THANOS
Web offer -6 %
AVENGERS BEND AND FLEX MISSION THANOS
AVENGERS BEND AND FLEX MISSION THANOS
AVENGERS BEND AND FLEX MISSION THANOS
AVENGERS BEND AND FLEX MISSION THANOS
  • Διαθεσιμότητα: Πολύ χαμηλή διαθεσημότητα - Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
  • Κωδικός e-tza: 1-063611
  • Βάρος πραγματικό ή Ογκομετρικό: 0.80kg
  • Barcode: 5010993979394
  • Κωδικός Κατασκευαστή: F5866/F5869
Η προσφορά τελειώνει σε
Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δευτερόλεπτα
26,23€
27,95€

AVENGERS BEND AND FLEX MISSION THANOS

Avengers Bend and Flex Thanos

Ατελείωτη δράση και περιπέτεια Avengers σας περιμένουν με τις φιγούρες δράσης Marvel Avengers Bend και Flex Missions! Το Avengers Bend και το Flex Missions παίρνουν την πιο ισχυρή ομάδα Super Hero στον κόσμο και έρχονται αντιμέτωποι με νέες αποστολές σε θεματικές τοποθεσίες, συνοδευόμενοι από έναν εκπληκτικό εξοπλισμό και αξεσουάρ. Αυτές οι φιγούρες επιτρέπουν στα παιδιά ηλικίας 4 ετών και άνω να φαντάζονται τολμηρές περιπέτειες με τους αγαπημένους τους Super Heroes και τους κακούς της Marvel. Τα παιχνίδια Avengers Bend και Flex Missions είναι φιλικά προς τα παιδιά και αποτελούν μια εξαιρετική εισαγωγή στο Marvel Universe για αγόρια και κορίτσια. Με τα παιχνίδια Marvel Bend και Flex Missions, η διασκέδαση είναι σίγουρη!

Λεπτομέρειες είδους
Κατάλληλο για ηλικία από :4 ΕΤΩΝ
Προϊόν για φύλο :ΑΓΟΡΙ
Παιχνίδι κατάλληλο για την :Ψυχαγωγια του παιδιου

Προσοχή

Αν το προϊόν που επιλέξατε έχει σχέδια παρακαλώ προσδιορίστε το σχέδιο που επιθυμείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας, Διαφορετικά η επιλογή θα γίνει τυχαία.

Χρώματα, σχέδια και φωτογραφίες μπορεί να διαφέρουν από τα διαθέσιμα αποθέματα. Η περιγραφή του είδους μπορεί να αφορά ένα σχέδιο συγκεκριμένο αλλά και σε αυτήν την περίπτωση είναι ενδεικτική της σειράς και δεν είναι δεσμευτική. 

Στα είδη που περιλαμβάνονται οι μπαταρίες είναι καθαρά για λόγους επίδειξης και όχι κανονικής λειτουργίας ή χρήσης. Οι μπαταρίες θα πρέπει να αντικαθίστανται με καινούργιες από τον πελάτη για την πλήρη λειτουργία του προϊόντος. Το κατάστημα δεν έχει την υποχρέωση να αντικαταστήσει με νέες μπαταρίες σε περίπτωση που είναι ξελιγωμένες ή πολύ αδύναμες οι δοκιμαστικές.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με εταιρία ταχυμεταφοράς και το κόστος είναι ανάλογο του βάρους των ειδών για οποιαδήποτε προορισμό εντός Ελλάδας.

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2.00 ευρώ. 

Για παραγγελία αξίας άνω των 100 ευρώ η πληρωμή είναι υποχρεωτικά μέσω κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς.

Η μέση διάρκεια αποστολής είναι από 1-5 μέρες ανάλογα με την περιοχή και την διαθεσιμότητα των επιλεγμένων προϊόντων.

Το κόστος ορίζεται για προϊόντα έως 3 κιλά (Ογκομετρικό βάρος) στην τιμή των 3.00 ευρώ και 1 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Η τιμή αυτή αφορά την βασική μεταφορά και επιλογή της courier από εμάς.

Τα δωρεάν μεταφορικά, αν υπάρχουν, αφορούν αποστολές έως 3 κιλά.

Το κόστος μεταφοράς και αντικαταβολής περιλαμβάνει και ΦΠΑ 24%

Αν το βάρος ή o όγκος των επιλεγμένων προϊόντων είναι μεγάλο τότε η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία και ύστερα από επικοινωνία ώστε να συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες χρέωσης και αποστολής.