Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

BARBIE ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΟ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΟ

BARBIE ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΟ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΟ
BARBIE ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΟ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΟ
BARBIE ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΟ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΟ
BARBIE ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΟ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΟ
BARBIE ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΟ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΟ
BARBIE ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΟ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΟ
BARBIE ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΟ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΟ
BARBIE ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΟ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΟ
BARBIE ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΟ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΟ
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
  • Κωδικός e-tza: 1-067017
  • Βάρος πραγματικό ή Ογκομετρικό: 9.50kg
  • Barcode: 194735007646
  • Κωδικός Κατασκευαστή: HCD46
109,95€

BARBIE ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΟ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΟ

Barbie Τροχόσπιτο

Ξεκινήστε το απόλυτο κάμπινγκ με το Barbie Dream Camper! Με επτά χώρους παιχνιδιού, μια επική τσουλήθρα και πολλά αξεσουάρ αφήγησης, αυτή η Barbie RV εμπνέει ατελείωτες υπαίθριες περιπέτειες. Με κυλιόμενες ρόδες και μια διθέσια καμπίνα, τα παιδιά μπορούν να φορτώσουν το τροχόσπιτο και να οδηγήσουν στον προορισμό των ονείρων τους. Όταν φτάνουν, το κάμπινγκ ανοίγει για να αποκαλύψει μια κουζίνα, τραπεζαρία, χώρο ύπνου, μπάνιο, πισίνα, τσουλήθρα και χώρο με τηλεόραση.

Βοηθήστε την κούκλα Barbie και τους φίλους της να ανέβουν στη σκάλα και, στη συνέχεια, στείλτε τους στην τσουλήθρα και στην πισίνα για να κάνουν μια μεγάλη βουτιά! Προσαρμόστε τη βόλτα της κούκλας Barbie με ένα φύλλο αυτοκόλλητων προφυλακτήρων με θέμα το κάμπινγκ και εξερευνήστε ατελείωτες δυνατότητες παιχνιδιού με περισσότερα από 60 κομμάτια, συμπεριλαμβανομένων δύο κατοικίδιων κουταβιών! Όταν είναι έτοιμοι για την επόμενη περιπέτειά τους, μαζέψτε τα πάντα μέσα και κλείστε το τροχόσπιτο για να βγείτε ξανά στο δρόμο.

Τα παιδιά ηλικίας 3 ετών και άνω θα έχουν τόσο διασκεδαστικό ταξίδι στο δρόμο με το Barbie Dream Camper γιατί μπορείτε να είστε τα πάντα με την Barbie! Δεν περιλαμβάνονται κούκλες. Τα χρώματα και τα διακοσμητικά μπορεί να διαφέρουν.

Λεπτομέρειες είδους
Κατάλληλο για ηλικία από :3 ΕΤΩΝ
Προϊόν για φύλο :ΚΟΡΙΤΣΙ
Ήρωας ή brandname :BARBIE
Παιχνίδι κατάλληλο για την :Ψυχαγωγια του παιδιου

Προσοχή

Αν το προϊόν που επιλέξατε έχει σχέδια παρακαλώ προσδιορίστε το σχέδιο που επιθυμείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας, Διαφορετικά η επιλογή θα γίνει τυχαία.

Χρώματα, σχέδια και φωτογραφίες μπορεί να διαφέρουν από τα διαθέσιμα αποθέματα. Η περιγραφή του είδους μπορεί να αφορά ένα σχέδιο συγκεκριμένο αλλά και σε αυτήν την περίπτωση είναι ενδεικτική της σειράς και δεν είναι δεσμευτική. 

Στα είδη που περιλαμβάνονται οι μπαταρίες είναι καθαρά για λόγους επίδειξης και όχι κανονικής λειτουργίας ή χρήσης. Οι μπαταρίες θα πρέπει να αντικαθίστανται με καινούργιες από τον πελάτη για την πλήρη λειτουργία του προϊόντος. Το κατάστημα δεν έχει την υποχρέωση να αντικαταστήσει με νέες μπαταρίες σε περίπτωση που είναι ξελιγωμένες ή πολύ αδύναμες οι δοκιμαστικές.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με εταιρία ταχυμεταφοράς και το κόστος είναι ανάλογο του βάρους και του όγκου των ειδών για οποιαδήποτε προορισμό εντός Ελλάδας.