Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ
ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ
ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ
ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ
ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ
ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ
ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
  • Κωδικός e-tza: 1-056915
  • Βάρος πραγματικό ή Ογκομετρικό: 0.20kg
  • Barcode: 5206051147229
  • Κωδικός Κατασκευαστή: 14722
13,95€

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ

Επιτραπέζιο παιχνίδι με Buzzer Συνωμοσίες, ένα παιχνίδι κρυφών ρόλων, μπλόφας και επαγωγικής σκέψης. Απόψε το βράδυ όλοι οι ευγενείς της χώρας έχουν μαζευτεί στο παλάτι του βασιλιά για τον ετήσιο χορό μεταμφιεσμένων αλλά κάποιοι από τους καλεσμένους, συνωμοτούν κρυφά εναντίον του βασιλιά και ήρθαν στο χορό με σκοπό να τον δολοφονήσουν. Μάντεψε ποιοι είναι οι σύμμαχοι σου και ποιοι οι αντίπαλοι σου και πρόσεξε μην δηλητηριάσεις τον λάθος άνθρωπο. Περιέχει buzzer,10 κάρτες ρόλων, 7 κάρτες βοήθειας και 4 κάρτες δηλητηρίου. Λειτουργεί με 3 μπαταρίες τύπου ΑΑΑ (περιέχονται).
Λεπτομέρειες είδους
Κατάλληλο για ηλικία από :10 ΕΤΩΝ
Προϊόν για φύλο :ΑΓΟΡΙ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ
Παιχνίδι κατάλληλο για την :Εκπαιδευση του παιδιου

Προσοχή

Αν το προϊόν που επιλέξατε έχει σχέδια παρακαλώ προσδιορίστε το σχέδιο που επιθυμείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας, Διαφορετικά η επιλογή θα γίνει τυχαία.

Χρώματα, σχέδια και φωτογραφίες μπορεί να διαφέρουν από τα διαθέσιμα αποθέματα. Η περιγραφή του είδους μπορεί να αφορά ένα σχέδιο συγκεκριμένο αλλά και σε αυτήν την περίπτωση είναι ενδεικτική της σειράς και δεν είναι δεσμευτική. 

Στα είδη που περιλαμβάνονται οι μπαταρίες είναι καθαρά για λόγους επίδειξης και όχι κανονικής λειτουργίας ή χρήσης. Οι μπαταρίες θα πρέπει να αντικαθίστανται με καινούργιες από τον πελάτη για την πλήρη λειτουργία του προϊόντος. Το κατάστημα δεν έχει την υποχρέωση να αντικαταστήσει με νέες μπαταρίες σε περίπτωση που είναι ξελιγωμένες ή πολύ αδύναμες οι δοκιμαστικές.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με εταιρία ταχυμεταφοράς και το κόστος είναι ανάλογο του βάρους των ειδών για οποιαδήποτε προορισμό εντός Ελλάδας.

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2.00 ευρώ. 

Για παραγγελία αξίας άνω των 100 ευρώ η πληρωμή είναι υποχρεωτικά μέσω κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς.

Η μέση διάρκεια αποστολής είναι από 1-5 μέρες ανάλογα με την περιοχή και την διαθεσιμότητα των επιλεγμένων προϊόντων.

Το κόστος ορίζεται για προϊόντα έως 3 κιλά (Ογκομετρικό βάρος) στην τιμή των 3.00 ευρώ και 1 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Η τιμή αυτή αφορά την βασική μεταφορά και επιλογή της courier από εμάς.

Τα δωρεάν μεταφορικά, αν υπάρχουν, αφορούν αποστολές έως 3 κιλά.

Το κόστος μεταφοράς και αντικαταβολής περιλαμβάνει και ΦΠΑ 24%

Αν το βάρος ή o όγκος των επιλεγμένων προϊόντων είναι μεγάλο τότε η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία και ύστερα από επικοινωνία ώστε να συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες χρέωσης και αποστολής.