Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

COLLECTAS ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ

COLLECTAS ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ
COLLECTAS ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ
COLLECTAS ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ
COLLECTAS ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ
COLLECTAS ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ
COLLECTAS ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ
COLLECTAS ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ
COLLECTAS ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ
COLLECTAS ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ
  • Διαθεσιμότητα: Πολύ χαμηλή διαθεσημότητα - Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
  • Κωδικός e-tza: 1-028141
  • Βάρος πραγματικό ή Ογκομετρικό: 0.20kg
  • Barcode: 4892900884547
  • Κωδικός Κατασκευαστή: PR-88454
7,50€

COLLECTAS ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ

Πρόκειται για μια φιγούρα θαλάσσιου λιονταριού, από την εταιρεία Collecta.

Ένα προϊόν εξαιρετικής ποιότητας, τόσο στο σχήμα του ως αποτέλεσμα της μοναδικής γλυπτικής του, όσο και στα χρώματά του που απέδωσε η ζωγραφική του.

Οι θαλάσσιοι λέοντες είναι θηλαστικά που χαρακτηρίζονται από πτερύγια αυτιών, μακριά εμπρόσθια πτερύγια, κοντές, λεπτές τρίχες και την ικανότητα να περπατάνε με τα τέσσερα.

Μαζί με τις γουνοφόρες φώκιες αποτελούν την οικογένεια Ωταριίδες.

Η φιγούρα αυτή, μπορεί να πρωταγωνιστήσει σε παιχνίδια ρόλων, ή να χρησιμοποιηθεί για εκπαιδευτικούς σκοπούς με θέμα την ευαισθητοποίηση και την εκδήλωση αγάπης προς τα ζώα ή επίσης να αποτελέσει κομμάτι της συλλογής σας.

Διαστάσεις: 10,3 x 7,6 εκατοστά.

Προσοχή

Αν το προϊόν που επιλέξατε έχει σχέδια παρακαλώ προσδιορίστε το σχέδιο που επιθυμείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας, Διαφορετικά η επιλογή θα γίνει τυχαία.

Χρώματα, σχέδια και φωτογραφίες μπορεί να διαφέρουν από τα διαθέσιμα αποθέματα. Η περιγραφή του είδους μπορεί να αφορά ένα σχέδιο συγκεκριμένο αλλά και σε αυτήν την περίπτωση είναι ενδεικτική της σειράς και δεν είναι δεσμευτική. 

Στα είδη που περιλαμβάνονται οι μπαταρίες είναι καθαρά για λόγους επίδειξης και όχι κανονικής λειτουργίας ή χρήσης. Οι μπαταρίες θα πρέπει να αντικαθίστανται με καινούργιες από τον πελάτη για την πλήρη λειτουργία του προϊόντος. Το κατάστημα δεν έχει την υποχρέωση να αντικαταστήσει με νέες μπαταρίες σε περίπτωση που είναι ξελιγωμένες ή πολύ αδύναμες οι δοκιμαστικές.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με εταιρία ταχυμεταφοράς και το κόστος είναι ανάλογο του βάρους και του όγκου των ειδών για οποιαδήποτε προορισμό εντός Ελλάδας.

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2.00 ευρώ. 

Για παραγγελία αξίας άνω των 100 ευρώ η πληρωμή είναι υποχρεωτικά μέσω κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς.

Η μέση διάρκεια αποστολής είναι από 1-5 μέρες ανάλογα με την περιοχή και την διαθεσιμότητα των επιλεγμένων προϊόντων.

Το κόστος ορίζεται για προϊόντα έως 3 κιλά (Ογκομετρικό βάρος) στην τιμή των 3.00 ευρώ και 1 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Η τιμή αυτή αφορά την βασική μεταφορά και επιλογή της courier από εμάς.

Τα δωρεάν μεταφορικά, αν υπάρχουν, αφορούν αποστολές έως 3 κιλά.

Το κόστος μεταφοράς και αντικαταβολής περιλαμβάνει και ΦΠΑ 24%

Αν το βάρος ή o όγκος των επιλεγμένων προϊόντων είναι μεγάλο τότε η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία και ύστερα από επικοινωνία ώστε να συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες χρέωσης και αποστολής.