Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

COLLECTA ΠΕΣΚΑΝΤΡΙΤΣΑ

COLLECTA ΠΕΣΚΑΝΤΡΙΤΣΑ
COLLECTA ΠΕΣΚΑΝΤΡΙΤΣΑ
  • Διαθεσιμότητα: Πολύ χαμηλή διαθεσημότητα - Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
  • Κωδικός e-tza: 1-063870
  • Βάρος πραγματικό ή Ογκομετρικό: 0.10kg
  • Barcode: 4892900889672
  • Κωδικός Κατασκευαστή: 88967
9,95€

COLLECTA ΠΕΣΚΑΝΤΡΙΤΣΑ

Στη σειρά Θαλάσσιας Ζωής, η CollectA διάλεξε ένα πολύ ενδιαφέρον είδος.

Η Πεσκαντρίτσα είναι οστέινο ψάρι που διαθέτει πολλά διαφορετικά σχήματα και μεγέθη στη φύση, ζει αποκλειστικά στο αλμυρό νερό και συναντάται σε όλο τον κόσμο.

Είναι σαρκοβόρο ψάρι που έχει εξελιχθεί να αρπάζει τη λεία του. Το στόμα έχει πολλά κοφτερά δόντια με εσωτερική κλίση για να γραπώνει το θήραμα.

Το μήκος ποικίλλει από 2 έως 18 εκατοστά.

Οι Πεσκαντρίτσες μπορούν να διογκώσουν και το σαγόνι και το στομάχι τους, καθώς τα κόκκαλά τους είναι λεπτά και εύκαμπτα, κάτι που τους επιτρέπει να καταπίνουν θηράματα που μπορεί να είναι έως δύο φορές πιο μεγάλα από τις ίδιες.

Το πιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τους είναι το μακρύ νήμα που ξεφυτρώνει από το κεφάλι τους και η άκρη του μοιάζει με δόλωμα, το οποίο κουνούν για να προσελκύσουν το θήραμά τους.

Λεπτομέρειες είδους
Προϊόν για φύλο :ΑΓΟΡΙ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ
Παιχνίδι κατάλληλο για την :Ψυχαγωγια του παιδιου

Προσοχή

Αν το προϊόν που επιλέξατε έχει σχέδια παρακαλώ προσδιορίστε το σχέδιο που επιθυμείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας, Διαφορετικά η επιλογή θα γίνει τυχαία.

Χρώματα, σχέδια και φωτογραφίες μπορεί να διαφέρουν από τα διαθέσιμα αποθέματα. Η περιγραφή του είδους μπορεί να αφορά ένα σχέδιο συγκεκριμένο αλλά και σε αυτήν την περίπτωση είναι ενδεικτική της σειράς και δεν είναι δεσμευτική. 

Στα είδη που περιλαμβάνονται οι μπαταρίες είναι καθαρά για λόγους επίδειξης και όχι κανονικής λειτουργίας ή χρήσης. Οι μπαταρίες θα πρέπει να αντικαθίστανται με καινούργιες από τον πελάτη για την πλήρη λειτουργία του προϊόντος. Το κατάστημα δεν έχει την υποχρέωση να αντικαταστήσει με νέες μπαταρίες σε περίπτωση που είναι ξελιγωμένες ή πολύ αδύναμες οι δοκιμαστικές.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με εταιρία ταχυμεταφοράς και το κόστος είναι ανάλογο του βάρους και του όγκου των ειδών για οποιαδήποτε προορισμό εντός Ελλάδας.

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2.00 ευρώ. 

Για παραγγελία αξίας άνω των 100 ευρώ η πληρωμή είναι υποχρεωτικά μέσω κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς.

Η μέση διάρκεια αποστολής είναι από 1-5 μέρες ανάλογα με την περιοχή και την διαθεσιμότητα των επιλεγμένων προϊόντων.

Το κόστος ορίζεται για προϊόντα έως 3 κιλά (Ογκομετρικό βάρος) στην τιμή των 3.00 ευρώ και 1 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Η τιμή αυτή αφορά την βασική μεταφορά και επιλογή της courier από εμάς.

Τα δωρεάν μεταφορικά, αν υπάρχουν, αφορούν αποστολές έως 3 κιλά.

Το κόστος μεταφοράς και αντικαταβολής περιλαμβάνει και ΦΠΑ 24%

Αν το βάρος ή o όγκος των επιλεγμένων προϊόντων είναι μεγάλο τότε η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία και ύστερα από επικοινωνία ώστε να συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες χρέωσης και αποστολής.