Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

COLLECTA ΠΟΛΙΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ

COLLECTA ΠΟΛΙΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ
Web offer -16 %
COLLECTA ΠΟΛΙΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ
  • Διαθεσιμότητα: Πολύ χαμηλή διαθεσημότητα - Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
  • Κωδικός e-tza: 1-019526
  • Βάρος πραγματικό ή Ογκομετρικό: 0.20kg
  • Barcode: 4892900882147
  • Κωδικός Κατασκευαστή: PR-88214
Η προσφορά τελειώνει σε
Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δευτερόλεπτα
6,64€
7,95€

COLLECTA ΠΟΛΙΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ

Η πολική αρκούδα (Ursus maritimus) ζει στην Αρκτική πέρα από τον Αρκτικό Κύκλο στον Καναδά, στην Αλάσκα, στην Γροιλανδία, στη Ρωσία καθώς και στις περιοχές που καλύπτονται από θαλάσσιο πάγο γύρω από τον Βόρειο Πόλο. Δεν πέφτει σε χειμερία νάρκη και τη συναντάμε σε περιοχές με θαλάσσιο πάγο, γεγονός που την βοηθά να μετακινείται από το ένα μέρος στο άλλο και να κυνηγάει φώκιες, κυρίως δακτυλιωτές και γενειοφόρες. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, όταν οι περιοχές του πάγου της Αρκτικής συρρικνώνονται, τη συναντάμε περισσότερο στην παράκτια ζώνη. Τα αρσενικά ζυγίζουν μέχρι και 700 κιλά, ενώ τα θηλυκά ζυγίζουν μέχρι 350 κιλά.

Προσοχή

Αν το προϊόν που επιλέξατε έχει σχέδια παρακαλώ προσδιορίστε το σχέδιο που επιθυμείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας, Διαφορετικά η επιλογή θα γίνει τυχαία.

Χρώματα, σχέδια και φωτογραφίες μπορεί να διαφέρουν από τα διαθέσιμα αποθέματα. Η περιγραφή του είδους μπορεί να αφορά ένα σχέδιο συγκεκριμένο αλλά και σε αυτήν την περίπτωση είναι ενδεικτική της σειράς και δεν είναι δεσμευτική. 

Στα είδη που περιλαμβάνονται οι μπαταρίες είναι καθαρά για λόγους επίδειξης και όχι κανονικής λειτουργίας ή χρήσης. Οι μπαταρίες θα πρέπει να αντικαθίστανται με καινούργιες από τον πελάτη για την πλήρη λειτουργία του προϊόντος. Το κατάστημα δεν έχει την υποχρέωση να αντικαταστήσει με νέες μπαταρίες σε περίπτωση που είναι ξελιγωμένες ή πολύ αδύναμες οι δοκιμαστικές.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με εταιρία ταχυμεταφοράς και το κόστος είναι ανάλογο του βάρους των ειδών για οποιαδήποτε προορισμό εντός Ελλάδας.

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2.00 ευρώ. 

Για παραγγελία αξίας άνω των 100 ευρώ η πληρωμή είναι υποχρεωτικά μέσω κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς.

Η μέση διάρκεια αποστολής είναι από 1-5 μέρες ανάλογα με την περιοχή και την διαθεσιμότητα των επιλεγμένων προϊόντων.

Το κόστος ορίζεται για προϊόντα έως 3 κιλά (Ογκομετρικό βάρος) στην τιμή των 3.00 ευρώ και 1 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Η τιμή αυτή αφορά την βασική μεταφορά και επιλογή της courier από εμάς.

Τα δωρεάν μεταφορικά, αν υπάρχουν, αφορούν αποστολές έως 3 κιλά.

Το κόστος μεταφοράς και αντικαταβολής περιλαμβάνει και ΦΠΑ 24%

Αν το βάρος ή o όγκος των επιλεγμένων προϊόντων είναι μεγάλο τότε η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία και ύστερα από επικοινωνία ώστε να συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες χρέωσης και αποστολής.