Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

COLLECTA ΜΑΥΡΗ ΑΡΚΟΥΔΑ

COLLECTA  ΜΑΥΡΗ ΑΡΚΟΥΔΑ
Web offer -14 %
COLLECTA ΜΑΥΡΗ ΑΡΚΟΥΔΑ
  • Διαθεσιμότητα: Πολύ χαμηλή διαθεσημότητα - Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
  • Κωδικός e-tza: 1-037443
  • Βάρος πραγματικό ή Ογκομετρικό: 0.20kg
  • Barcode: 4892900886985
  • Κωδικός Κατασκευαστή: 88698
Η προσφορά τελειώνει σε
Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δευτερόλεπτα
6,48€
7,50€

COLLECTA ΜΑΥΡΗ ΑΡΚΟΥΔΑ

Οι μαύρες αρκούδες της Αμερικής είναι οι πιο γνωστές και κοινές αρκούδες της Βόρειας Αμερικής. Τις συναντούμε από τις αχανείς και παγωμένες εκτάσεις του καναδικού Βορρά μέχρι την έρημο του Μεξικού και από την ανατολική ως τη δυτική ακτή των ΗΠΑ. Συνήθως ζουν στα δάση και είναι άριστοι ορειβάτες δέντρων, αλλά βρίσκονται επίσης στα βουνά και στους βάλτους. Παρά το όνομά τους, οι μαύρες αρκούδες μπορεί να είναι και μπλε-γκρι ή μπλε-μαύρο ή ακόμα και καφέ.
Η διατροφή τους αποτελείται από χόρτα, ρίζες, μούρα, και έντομα. Τρώνε επίσης ψάρια και θηλαστικά. Όταν οι σολομοί αναπλέουν για να αποθέσουν τα αυγά τους η μαύρη αρκούδα τους περιμένει στην όχθη και με γρήγορα χτυπήματα του ποδιού της, τους βγάζει έξω από το νερό.

Προσοχή

Αν το προϊόν που επιλέξατε έχει σχέδια παρακαλώ προσδιορίστε το σχέδιο που επιθυμείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας, Διαφορετικά η επιλογή θα γίνει τυχαία.

Χρώματα, σχέδια και φωτογραφίες μπορεί να διαφέρουν από τα διαθέσιμα αποθέματα. Η περιγραφή του είδους μπορεί να αφορά ένα σχέδιο συγκεκριμένο αλλά και σε αυτήν την περίπτωση είναι ενδεικτική της σειράς και δεν είναι δεσμευτική. 

Στα είδη που περιλαμβάνονται οι μπαταρίες είναι καθαρά για λόγους επίδειξης και όχι κανονικής λειτουργίας ή χρήσης. Οι μπαταρίες θα πρέπει να αντικαθίστανται με καινούργιες από τον πελάτη για την πλήρη λειτουργία του προϊόντος. Το κατάστημα δεν έχει την υποχρέωση να αντικαταστήσει με νέες μπαταρίες σε περίπτωση που είναι ξελιγωμένες ή πολύ αδύναμες οι δοκιμαστικές.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με εταιρία ταχυμεταφοράς και το κόστος είναι ανάλογο του βάρους των ειδών για οποιαδήποτε προορισμό εντός Ελλάδας.

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2.00 ευρώ. 

Για παραγγελία αξίας άνω των 100 ευρώ η πληρωμή είναι υποχρεωτικά μέσω κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς.

Η μέση διάρκεια αποστολής είναι από 1-5 μέρες ανάλογα με την περιοχή και την διαθεσιμότητα των επιλεγμένων προϊόντων.

Το κόστος ορίζεται για προϊόντα έως 3 κιλά (Ογκομετρικό βάρος) στην τιμή των 3.00 ευρώ και 1 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Η τιμή αυτή αφορά την βασική μεταφορά και επιλογή της courier από εμάς.

Τα δωρεάν μεταφορικά, αν υπάρχουν, αφορούν αποστολές έως 3 κιλά.

Το κόστος μεταφοράς και αντικαταβολής περιλαμβάνει και ΦΠΑ 24%

Αν το βάρος ή o όγκος των επιλεγμένων προϊόντων είναι μεγάλο τότε η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία και ύστερα από επικοινωνία ώστε να συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες χρέωσης και αποστολής.