Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

COLLECTA ΠΡΩΤΟΚΕΡΑΤΟΠΑΣ ΜΕ ΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΣΤΟΜΑ

COLLECTA ΠΡΩΤΟΚΕΡΑΤΟΠΑΣ ΜΕ ΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΣΤΟΜΑ
Web offer -9 %
COLLECTA ΠΡΩΤΟΚΕΡΑΤΟΠΑΣ ΜΕ ΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΣΤΟΜΑ
  • Διαθεσιμότητα: Πολύ χαμηλή διαθεσημότητα - Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
  • Κωδικός e-tza: 1-056718
  • Βάρος πραγματικό ή Ογκομετρικό: 0.20kg
  • Barcode: 658777888743
  • Κωδικός Κατασκευαστή: 88874
Η προσφορά τελειώνει σε
Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δευτερόλεπτα
23,56€
25,95€

COLLECTA ΠΡΩΤΟΚΕΡΑΤΟΠΑΣ ΜΕ ΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΣΤΟΜΑ

Μικρός φυτοφάγος δεινόσαυρος της οικογένειας των κερατοπιδών που έζησε κατά την ύστερη Κρητιδική περίοδο πριν από 83-70 εκατομμύρια χρόνια και είχε μήκος 1,8 μέτρα. Έζησε στην ξηρή και άγονη περιοχή όπου βρίσκεται σήμερα η Μογγολία και η βορειοανατολική Κίνα. Το κοφτερό ράμφος και τα δόντια του τον βοηθούσαν να τρέφεται με τη στεγνή και άγρια βλάστηση του περιβάλλοντός του. Η ασπίδα του λαιμού του θεωρείται ότι χρησίμευε στην αναγνώριση του είδους του ή σε τελετουργικά αναπαραγωγής. Ποίκιλλε σε σχήμα ανά άτομο για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο. Ο Πρωτοκεράτοπας αποτελούσε θήραμα του Βελοσιράπτορα. Αυτό το μοντέλο έχει φτιαχτεί με κινούμενο σαγόνι και λόγω του μικρού μεγέθους του ζώου είναι στην κλίμακα 1:6. Ορισμένοι ερευνητές πιστεύουν ότι τα απολιθώματα του Πρωτοκεράτοπα οδήγησαν τους προϊστορικούς ανθρώπους στην ιδέα ότι οι μυθικοί γρύπες με το κεφάλι πουλιού και το σώμα λιονταριού υπήρχαν στην πραγματικότητα.

Μέγεθος 24cm X 11cm

Λεπτομέρειες είδους
Κατάλληλο για ηλικία από :3 ΕΤΩΝ
Προϊόν για φύλο :ΑΓΟΡΙ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ
Παιχνίδι κατάλληλο για την :Ψυχαγωγια του παιδιου

Προσοχή

Αν το προϊόν που επιλέξατε έχει σχέδια παρακαλώ προσδιορίστε το σχέδιο που επιθυμείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας, Διαφορετικά η επιλογή θα γίνει τυχαία.

Χρώματα, σχέδια και φωτογραφίες μπορεί να διαφέρουν από τα διαθέσιμα αποθέματα. Η περιγραφή του είδους μπορεί να αφορά ένα σχέδιο συγκεκριμένο αλλά και σε αυτήν την περίπτωση είναι ενδεικτική της σειράς και δεν είναι δεσμευτική. 

Στα είδη που περιλαμβάνονται οι μπαταρίες είναι καθαρά για λόγους επίδειξης και όχι κανονικής λειτουργίας ή χρήσης. Οι μπαταρίες θα πρέπει να αντικαθίστανται με καινούργιες από τον πελάτη για την πλήρη λειτουργία του προϊόντος. Το κατάστημα δεν έχει την υποχρέωση να αντικαταστήσει με νέες μπαταρίες σε περίπτωση που είναι ξελιγωμένες ή πολύ αδύναμες οι δοκιμαστικές.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με εταιρία ταχυμεταφοράς και το κόστος είναι ανάλογο του βάρους των ειδών για οποιαδήποτε προορισμό εντός Ελλάδας.

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2.00 ευρώ. 

Για παραγγελία αξίας άνω των 100 ευρώ η πληρωμή είναι υποχρεωτικά μέσω κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς.

Η μέση διάρκεια αποστολής είναι από 1-5 μέρες ανάλογα με την περιοχή και την διαθεσιμότητα των επιλεγμένων προϊόντων.

Το κόστος ορίζεται για προϊόντα έως 3 κιλά (Ογκομετρικό βάρος) στην τιμή των 3.00 ευρώ και 1 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Η τιμή αυτή αφορά την βασική μεταφορά και επιλογή της courier από εμάς.

Τα δωρεάν μεταφορικά, αν υπάρχουν, αφορούν αποστολές έως 3 κιλά.

Το κόστος μεταφοράς και αντικαταβολής περιλαμβάνει και ΦΠΑ 24%

Αν το βάρος ή o όγκος των επιλεγμένων προϊόντων είναι μεγάλο τότε η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία και ύστερα από επικοινωνία ώστε να συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες χρέωσης και αποστολής.