Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

COLLECTA ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΣ PTERANODON

COLLECTA ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΣ PTERANODON
Web offer -18 %
COLLECTA ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΣ PTERANODON
  • Διαθεσιμότητα: Πολύ χαμηλή διαθεσημότητα - Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
  • Κωδικός e-tza: 1-016768
  • Βάρος πραγματικό ή Ογκομετρικό: 0.20kg
  • Barcode: 4892900880396
  • Κωδικός Κατασκευαστή: PR-88039
Η προσφορά τελειώνει σε
Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δευτερόλεπτα
4,85€
5,95€

COLLECTA ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΣ PTERANODON

Ο πτερανόδοντας δεν ήταν δεινόσαυρος, αλλά ανήκε στην τάξη των πτερόσαυρων, και μάλιστα στους πτεροδάκτυλους. Τα μπροστινά άκρα του είχαν αποκτήσει πάρα πολύ μακριά δάκτυλα και μια λεπτή μεμβράνη συνέδεε αυτά τα δάκτυλα με τον βραχίονα και τα πίσω πόδια, δημιουργώντας φτερούγες. Το στόμα του δε είχε δόντια αλλά ράμφος. Έτρωγε ψάρια και ψοφίμια στην άκρη της θάλασσας. Ήταν μεταναστευτικός και μετανάστευε κάθε χρόνο από τις ακτές της Αμερικής στις ευρωπαϊκές ακτές για να ζευγαρώσει περνώντας τον Ατλαντικό Ωκεανό. Ο Ατλαντικός ήταν την εποχή εκείνη πολύ πιο στενός από ό,τι είναι σήμερα.

Διαστάσεις : 16cm Χ 3cm

Προσοχή

Αν το προϊόν που επιλέξατε έχει σχέδια παρακαλώ προσδιορίστε το σχέδιο που επιθυμείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας, Διαφορετικά η επιλογή θα γίνει τυχαία.

Χρώματα, σχέδια και φωτογραφίες μπορεί να διαφέρουν από τα διαθέσιμα αποθέματα. Η περιγραφή του είδους μπορεί να αφορά ένα σχέδιο συγκεκριμένο αλλά και σε αυτήν την περίπτωση είναι ενδεικτική της σειράς και δεν είναι δεσμευτική. 

Στα είδη που περιλαμβάνονται οι μπαταρίες είναι καθαρά για λόγους επίδειξης και όχι κανονικής λειτουργίας ή χρήσης. Οι μπαταρίες θα πρέπει να αντικαθίστανται με καινούργιες από τον πελάτη για την πλήρη λειτουργία του προϊόντος. Το κατάστημα δεν έχει την υποχρέωση να αντικαταστήσει με νέες μπαταρίες σε περίπτωση που είναι ξελιγωμένες ή πολύ αδύναμες οι δοκιμαστικές.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με εταιρία ταχυμεταφοράς και το κόστος είναι ανάλογο του βάρους των ειδών για οποιαδήποτε προορισμό εντός Ελλάδας.

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2.00 ευρώ. 

Για παραγγελία αξίας άνω των 100 ευρώ η πληρωμή είναι υποχρεωτικά μέσω κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς.

Η μέση διάρκεια αποστολής είναι από 1-5 μέρες ανάλογα με την περιοχή και την διαθεσιμότητα των επιλεγμένων προϊόντων.

Το κόστος ορίζεται για προϊόντα έως 3 κιλά (Ογκομετρικό βάρος) στην τιμή των 3.00 ευρώ και 1 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Η τιμή αυτή αφορά την βασική μεταφορά και επιλογή της courier από εμάς.

Τα δωρεάν μεταφορικά, αν υπάρχουν, αφορούν αποστολές έως 3 κιλά.

Το κόστος μεταφοράς και αντικαταβολής περιλαμβάνει και ΦΠΑ 24%

Αν το βάρος ή o όγκος των επιλεγμένων προϊόντων είναι μεγάλο τότε η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία και ύστερα από επικοινωνία ώστε να συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες χρέωσης και αποστολής.