Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

ΛΟΥΤΡΙΝΟ UNICORN ΡΟΖ ΧΡΩΜΑ 110 ΕΚ.

ΛΟΥΤΡΙΝΟ UNICORN ΡΟΖ ΧΡΩΜΑ 110 ΕΚ.
ΛΟΥΤΡΙΝΟ UNICORN ΡΟΖ ΧΡΩΜΑ 110 ΕΚ.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
  • Κωδικός e-tza: 1-064184
  • Βάρος πραγματικό ή Ογκομετρικό: 20.00kg
  • Barcode: 3800838408040
  • Κωδικός Κατασκευαστή: 040804
119,95€

ΛΟΥΤΡΙΝΟ UNICORN ΡΟΖ ΧΡΩΜΑ 110 ΕΚ.

Ο βελούδινος μονόκερος της Amek Toys για μικρές πριγκίπισσες είναι για κάθε κοριτσάκι, και γιατί όχι για ένα μεγάλο, που λατρεύει να μεταμορφώνεται σε πριγκίπισσα του παραμυθιού κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών της. 
Με το μοναδικό του σχέδιο και τα έντονα χρώματα, θα σας μεταφέρει στα φτερά της φαντασίας τη στιγμή που θα το καβαλήσετε. 
Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά που είναι απαλά και ευχάριστα στην αφή.
Το αυτί του μονόκερου έχει έναν μουσικό μηχανισμό που ξεκινά όταν πιέζεται και εκπέμπει τον ήχο ενός πραγματικού αλόγου.
Συμμορφώνεται με την Ευρωπαϊκή Οδηγία 2009/48 / ΕΚ.
Σύνθεση: ύφασμα, γέμιση και βαφές αβλαβή για την υγεία.
Μπορεί να καθαριστεί επιφανειακά με ένα υγρό πανί.
Λεπτομέρειες είδους
Προϊόν για φύλο :ΚΟΡΙΤΣΙ
Παιχνίδι κατάλληλο για την :Διακόσμηση

Προσοχή

Αν το προϊόν που επιλέξατε έχει σχέδια παρακαλώ προσδιορίστε το σχέδιο που επιθυμείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας, Διαφορετικά η επιλογή θα γίνει τυχαία.

Χρώματα, σχέδια και φωτογραφίες μπορεί να διαφέρουν από τα διαθέσιμα αποθέματα. Η περιγραφή του είδους μπορεί να αφορά ένα σχέδιο συγκεκριμένο αλλά και σε αυτήν την περίπτωση είναι ενδεικτική της σειράς και δεν είναι δεσμευτική. 

Στα είδη που περιλαμβάνονται οι μπαταρίες είναι καθαρά για λόγους επίδειξης και όχι κανονικής λειτουργίας ή χρήσης. Οι μπαταρίες θα πρέπει να αντικαθίστανται με καινούργιες από τον πελάτη για την πλήρη λειτουργία του προϊόντος. Το κατάστημα δεν έχει την υποχρέωση να αντικαταστήσει με νέες μπαταρίες σε περίπτωση που είναι ξελιγωμένες ή πολύ αδύναμες οι δοκιμαστικές.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με εταιρία ταχυμεταφοράς και το κόστος είναι ανάλογο του βάρους των ειδών για οποιαδήποτε προορισμό εντός Ελλάδας.

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2.00 ευρώ. 

Για παραγγελία αξίας άνω των 100 ευρώ η πληρωμή είναι υποχρεωτικά μέσω κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς.

Η μέση διάρκεια αποστολής είναι από 1-5 μέρες ανάλογα με την περιοχή και την διαθεσιμότητα των επιλεγμένων προϊόντων.

Το κόστος ορίζεται για προϊόντα έως 3 κιλά (Ογκομετρικό βάρος) στην τιμή των 3.00 ευρώ και 1 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Η τιμή αυτή αφορά την βασική μεταφορά και επιλογή της courier από εμάς.

Τα δωρεάν μεταφορικά, αν υπάρχουν, αφορούν αποστολές έως 3 κιλά.

Το κόστος μεταφοράς και αντικαταβολής περιλαμβάνει και ΦΠΑ 24%

Αν το βάρος ή o όγκος των επιλεγμένων προϊόντων είναι μεγάλο τότε η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία και ύστερα από επικοινωνία ώστε να συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες χρέωσης και αποστολής.