Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

PURSE PETS BAMBOO BOO ΚΟΑΛΑ ΤΣΑΝΤΑΚΙ

PURSE PETS BAMBOO BOO ΚΟΑΛΑ ΤΣΑΝΤΑΚΙ
PURSE PETS BAMBOO BOO ΚΟΑΛΑ ΤΣΑΝΤΑΚΙ
PURSE PETS BAMBOO BOO ΚΟΑΛΑ ΤΣΑΝΤΑΚΙ
PURSE PETS BAMBOO BOO ΚΟΑΛΑ ΤΣΑΝΤΑΚΙ
PURSE PETS BAMBOO BOO ΚΟΑΛΑ ΤΣΑΝΤΑΚΙ
PURSE PETS BAMBOO BOO ΚΟΑΛΑ ΤΣΑΝΤΑΚΙ
PURSE PETS BAMBOO BOO ΚΟΑΛΑ ΤΣΑΝΤΑΚΙ
  • Διαθεσιμότητα: Πολύ χαμηλή διαθεσημότητα - Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
  • Κωδικός e-tza: 1-065553
  • Βάρος πραγματικό ή Ογκομετρικό: 0.60kg
  • Barcode: 778988434376
  • Κωδικός Κατασκευαστή: 20138763
29,95€

PURSE PETS BAMBOO BOO ΚΟΑΛΑ ΤΣΑΝΤΑΚΙ

Αυτή η μοντέρνα τσάντα για κορίτσια έχει εκφραστικά μάτια που ανοιγοκλείνουν τα μάτια τους! Ενώ βρίσκεστε εν κινήσει, το κατοικίδιο πορτοφόλι σας ανοιγοκλείνει τα μάτια του και αλληλεπιδρά μαζί σας. Δώστε της μια αγκαλιά και θα κάνει τους πιο γλυκούς ήχους!

ΠΆΝΩ ΑΠΌ 30 ΉΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΆΣΕΙΣ: Τα παιχνίδια για κορίτσια Purse Pets ζωντανεύουν! Κάθε Print Perfect Purse Pet κάνει χαριτωμένους και αυθάδεις ήχους, λατρεύει τις αγκαλιές, κουνάει τις βλεφαρίδες της, παίζει μουσική και πολλά άλλα! Δεν περιλαμβάνονται οι μπαταρίες.

ΝΕΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ: Ζητήστε της να αξιολογήσει κάτι - όσο πιο δυνατή είναι η αντίδραση, τόσο περισσότερο το αγαπάει! Ρόκαρε το look σου στην πασαρέλα και ανακάτεψε το ρυθμό χτυπώντας το κεφάλι της- χόρεψε με τη μουσική της και πόζαρε για τις κάμερες όταν αυτή σταματήσει!

Λεπτομέρειες είδους
Κατάλληλο για ηλικία από :5 ΕΤΩΝ
Προϊόν για φύλο :ΚΟΡΙΤΣΙ
Παιχνίδι κατάλληλο για την :Ψυχαγωγια του παιδιου

Προσοχή

Αν το προϊόν που επιλέξατε έχει σχέδια παρακαλώ προσδιορίστε το σχέδιο που επιθυμείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας, Διαφορετικά η επιλογή θα γίνει τυχαία.

Χρώματα, σχέδια και φωτογραφίες μπορεί να διαφέρουν από τα διαθέσιμα αποθέματα. Η περιγραφή του είδους μπορεί να αφορά ένα σχέδιο συγκεκριμένο αλλά και σε αυτήν την περίπτωση είναι ενδεικτική της σειράς και δεν είναι δεσμευτική. 

Στα είδη που περιλαμβάνονται οι μπαταρίες είναι καθαρά για λόγους επίδειξης και όχι κανονικής λειτουργίας ή χρήσης. Οι μπαταρίες θα πρέπει να αντικαθίστανται με καινούργιες από τον πελάτη για την πλήρη λειτουργία του προϊόντος. Το κατάστημα δεν έχει την υποχρέωση να αντικαταστήσει με νέες μπαταρίες σε περίπτωση που είναι ξελιγωμένες ή πολύ αδύναμες οι δοκιμαστικές.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με εταιρία ταχυμεταφοράς και το κόστος είναι ανάλογο του βάρους και του όγκου των ειδών για οποιαδήποτε προορισμό εντός Ελλάδας.

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2.00 ευρώ. 

Για παραγγελία αξίας άνω των 100 ευρώ η πληρωμή είναι υποχρεωτικά μέσω κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς.

Η μέση διάρκεια αποστολής είναι από 1-5 μέρες ανάλογα με την περιοχή και την διαθεσιμότητα των επιλεγμένων προϊόντων.

Το κόστος ορίζεται για προϊόντα έως 3 κιλά (Ογκομετρικό βάρος) στην τιμή των 3.00 ευρώ και 1 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Η τιμή αυτή αφορά την βασική μεταφορά και επιλογή της courier από εμάς.

Τα δωρεάν μεταφορικά, αν υπάρχουν, αφορούν αποστολές έως 3 κιλά.

Το κόστος μεταφοράς και αντικαταβολής περιλαμβάνει και ΦΠΑ 24%

Αν το βάρος ή o όγκος των επιλεγμένων προϊόντων είναι μεγάλο τότε η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία και ύστερα από επικοινωνία ώστε να συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες χρέωσης και αποστολής.