Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

ΣΕΤ ΓΑΝΤΟΚΟΥΚΛΕΣ ΓΙΑ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ Ο ΨΕΥΤΗΣ ΒΟΣΚΟΣ

ΣΕΤ ΓΑΝΤΟΚΟΥΚΛΕΣ ΓΙΑ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ Ο ΨΕΥΤΗΣ ΒΟΣΚΟΣ
ΣΕΤ ΓΑΝΤΟΚΟΥΚΛΕΣ ΓΙΑ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ Ο ΨΕΥΤΗΣ ΒΟΣΚΟΣ
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
  • Κωδικός e-tza: 1-061193
  • Βάρος πραγματικό ή Ογκομετρικό: 1.40kg
  • Barcode: 520324900274
  • Κωδικός Κατασκευαστή: 00274
19,95€

ΣΕΤ ΓΑΝΤΟΚΟΥΚΛΕΣ ΓΙΑ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ Ο ΨΕΥΤΗΣ ΒΟΣΚΟΣ

Σέτ κούκλες κουκλοθεάτρου ο ψεύτης βοσκός και ο χορτάτος λύκος και το κατσίκι , δύο μύθοι του Αισώπου , αγαπητοί σε όλα τα παιδιά τώρα και σε θεατρικό παιχνίδι.

Η συσκευασία περιέχει τον βοσκό , τον λύκο , το κατσικάκι και τον παππού καθώς και δύο ιστορίες σε διαλόγους , εύκολη ανάγνωση και αφήγηση.

Οι κούκλες διαθέτουν κεφάλι απο μαλακό πλαστικό ,χρώματα που δεν ξεβάφουν , υφάσματινο ρούχο που αλλάζει ανά σεζόν και αφαιρείται εύκολα , ώστε να μπορεί να πληθεί.

Λεπτομέρειες είδους
Κατάλληλο για ηλικία από :3 ΕΤΩΝ
Προϊόν για φύλο :ΑΓΟΡΙ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ
Παιχνίδι κατάλληλο για την :Ψυχαγωγια του παιδιου

Προσοχή

Αν το προϊόν που επιλέξατε έχει σχέδια παρακαλώ προσδιορίστε το σχέδιο που επιθυμείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας, Διαφορετικά η επιλογή θα γίνει τυχαία.

Χρώματα, σχέδια και φωτογραφίες μπορεί να διαφέρουν από τα διαθέσιμα αποθέματα. Η περιγραφή του είδους μπορεί να αφορά ένα σχέδιο συγκεκριμένο αλλά και σε αυτήν την περίπτωση είναι ενδεικτική της σειράς και δεν είναι δεσμευτική. 

Στα είδη που περιλαμβάνονται οι μπαταρίες είναι καθαρά για λόγους επίδειξης και όχι κανονικής λειτουργίας ή χρήσης. Οι μπαταρίες θα πρέπει να αντικαθίστανται με καινούργιες από τον πελάτη για την πλήρη λειτουργία του προϊόντος. Το κατάστημα δεν έχει την υποχρέωση να αντικαταστήσει με νέες μπαταρίες σε περίπτωση που είναι ξελιγωμένες ή πολύ αδύναμες οι δοκιμαστικές.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με εταιρία ταχυμεταφοράς και το κόστος είναι ανάλογο του βάρους των ειδών για οποιαδήποτε προορισμό εντός Ελλάδας.

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2.00 ευρώ. 

Για παραγγελία αξίας άνω των 100 ευρώ η πληρωμή είναι υποχρεωτικά μέσω κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς.

Η μέση διάρκεια αποστολής είναι από 1-5 μέρες ανάλογα με την περιοχή και την διαθεσιμότητα των επιλεγμένων προϊόντων.

Το κόστος ορίζεται για προϊόντα έως 3 κιλά (Ογκομετρικό βάρος) στην τιμή των 3.00 ευρώ και 1 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Η τιμή αυτή αφορά την βασική μεταφορά και επιλογή της courier από εμάς.

Τα δωρεάν μεταφορικά, αν υπάρχουν, αφορούν αποστολές έως 3 κιλά.

Το κόστος μεταφοράς και αντικαταβολής περιλαμβάνει και ΦΠΑ 24%

Αν το βάρος ή o όγκος των επιλεγμένων προϊόντων είναι μεγάλο τότε η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία και ύστερα από επικοινωνία ώστε να συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες χρέωσης και αποστολής.