Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ MINNIE

ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ MINNIE
ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ MINNIE
ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ MINNIE
ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ MINNIE
ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ MINNIE
ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ MINNIE
ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ MINNIE
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
  • Κωδικός e-tza: 1-061294
  • Βάρος πραγματικό ή Ογκομετρικό: 2.30kg
  • Barcode: 8056379121565
  • Κωδικός Κατασκευαστή: MCN22000
49,95€

ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ MINNIE

Σετ παιχνιδιού Σπίτι της Μίννι με 13 αξεσουάρ και 2 όψεις & επίπεδα παιχνιδιού. Περιλαμβάνει δύο φιγούρες με αρθώσεις,

Μίννι & Σνόουπαφ καθώς και πολλά έπιπλα και αξεσουάρ. Συμβατό για παιχνίδι με όλες τις φιγούρες 7,5 εκ. (πωλούνται ξεχωριστά).
Η συσκευασία περιέχει:
Παιχνιδόσπιτο με φιόγκο, φιγούρα Minnie με αρθρώσεις, φιγούρα Snowpuff με αρθρώσεις, Κρεβάτι, Τουαλέτα Ομορφιάς, Καρέκλα Καθιστικού, Τραπεζάκι, Καναπές, Πάγκος Κουζίνας, Τραπέζι, 2 Καρέκλες και Φλιτζάνι Τσαγιού Διάσταση: Υ 28 εκ. - Μ 25εκ."Σετ παιχνιδιού Σπίτι της Μίννι με 13 αξεσουάρ και 2 όψεις & επίπεδα παιχνιδιού. Περιλαμβάνει δύο φιγούρες με αρθώσεις, Μίννι & Σνόουπαφ καθώς και πολλά έπιπλα και αξεσουάρ. Συμβατό για παιχνίδι με όλες τις φιγούρες 7,5 εκ. (πωλούνται ξεχωριστά).

Η συσκευασία περιέχει: Παιχνιδόσπιτο με φιόγκο, φιγούρα Minnie με αρθρώσεις, φιγούρα Snowpuff με αρθρώσεις, Κρεβάτι, Τουαλέτα Ομορφιάς, Καρέκλα Καθιστικού, Τραπεζάκι, Καναπές, Πάγκος Κουζίνας, Τραπέζι, 2 Καρέκλες και Φλιτζάνι Τσαγιού Διάσταση: Υ 28 εκ. - Μ 25εκ.
Κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 3+.

Λεπτομέρειες είδους
Κατάλληλο για ηλικία από :3 ΕΤΩΝ
Προϊόν για φύλο :ΚΟΡΙΤΣΙ
Ήρωας ή brandname :MINNIE
Παιχνίδι κατάλληλο για την :Ψυχαγωγια του παιδιου

Προσοχή

Αν το προϊόν που επιλέξατε έχει σχέδια παρακαλώ προσδιορίστε το σχέδιο που επιθυμείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας, Διαφορετικά η επιλογή θα γίνει τυχαία.

Χρώματα, σχέδια και φωτογραφίες μπορεί να διαφέρουν από τα διαθέσιμα αποθέματα. Η περιγραφή του είδους μπορεί να αφορά ένα σχέδιο συγκεκριμένο αλλά και σε αυτήν την περίπτωση είναι ενδεικτική της σειράς και δεν είναι δεσμευτική. 

Στα είδη που περιλαμβάνονται οι μπαταρίες είναι καθαρά για λόγους επίδειξης και όχι κανονικής λειτουργίας ή χρήσης. Οι μπαταρίες θα πρέπει να αντικαθίστανται με καινούργιες από τον πελάτη για την πλήρη λειτουργία του προϊόντος. Το κατάστημα δεν έχει την υποχρέωση να αντικαταστήσει με νέες μπαταρίες σε περίπτωση που είναι ξελιγωμένες ή πολύ αδύναμες οι δοκιμαστικές.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με εταιρία ταχυμεταφοράς και το κόστος είναι ανάλογο του βάρους των ειδών για οποιαδήποτε προορισμό εντός Ελλάδας.

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2.00 ευρώ. 

Για παραγγελία αξίας άνω των 100 ευρώ η πληρωμή είναι υποχρεωτικά μέσω κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς.

Η μέση διάρκεια αποστολής είναι από 1-5 μέρες ανάλογα με την περιοχή και την διαθεσιμότητα των επιλεγμένων προϊόντων.

Το κόστος ορίζεται για προϊόντα έως 3 κιλά (Ογκομετρικό βάρος) στην τιμή των 3.00 ευρώ και 1 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Η τιμή αυτή αφορά την βασική μεταφορά και επιλογή της courier από εμάς.

Τα δωρεάν μεταφορικά, αν υπάρχουν, αφορούν αποστολές έως 3 κιλά.

Το κόστος μεταφοράς και αντικαταβολής περιλαμβάνει και ΦΠΑ 24%

Αν το βάρος ή o όγκος των επιλεγμένων προϊόντων είναι μεγάλο τότε η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία και ύστερα από επικοινωνία ώστε να συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες χρέωσης και αποστολής.