Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

BARBIE MALIBU MERMAID POWER ΓΟΡΓΟΝΑ

BARBIE MALIBU MERMAID POWER ΓΟΡΓΟΝΑ
BARBIE MALIBU MERMAID POWER ΓΟΡΓΟΝΑ
BARBIE MALIBU MERMAID POWER ΓΟΡΓΟΝΑ
BARBIE MALIBU MERMAID POWER ΓΟΡΓΟΝΑ
BARBIE MALIBU MERMAID POWER ΓΟΡΓΟΝΑ
BARBIE MALIBU MERMAID POWER ΓΟΡΓΟΝΑ
BARBIE MALIBU MERMAID POWER ΓΟΡΓΟΝΑ
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
  • Κωδικός e-tza: 1-064335
  • Βάρος πραγματικό ή Ογκομετρικό: 0.70kg
  • Barcode: 194735066902
  • Κωδικός Κατασκευαστή: HHG52
20,95€

BARBIE MALIBU MERMAID POWER ΓΟΡΓΟΝΑ

Πείτε υπέροχες ιστορίες με την κούκλα Barbie "Malibu" Roberts, εμπνευσμένη από την Barbie "Mermaid Power".

Η μαγική εμφάνιση της γοργόνας-κούκλας Barbie περιλαμβάνει πολύ μακριά, μπλε μαλλιά και μια όμορφη ουρά με χρωματική διαβάθμιση, υπέροχες λεπτομέρειες και λέπια.

Με εναλλάξιμα πτερύγια ουράς, 2 τιάρες με κοσμήματα, 2 κολιέ και μια βούρτσα μαλλιών, τα παιδιά μπορούν να δώσουν στην κούκλα Barbie μια νέα εμφάνιση για κάθε περιπέτεια.

Ο μαγευτικός ιππόκαμπος εμπνέει ευφάνταστες ιστορίες για τη φιλία. Με τις κούκλες Barbie "Mermaid Power", παιδιά ηλικίας 3 ετών και άνω μπορούν να αναδημιουργήσουν τις αγαπημένες τους στιγμές ή να δημιουργήσουν νέες περιπέτειες!

Λεπτομέρειες είδους
Κατάλληλο για ηλικία από :3 ΕΤΩΝ
Προϊόν για φύλο :ΚΟΡΙΤΣΙ
Παιχνίδι κατάλληλο για την :Ψυχαγωγια του παιδιου

Προσοχή

Αν το προϊόν που επιλέξατε έχει σχέδια παρακαλώ προσδιορίστε το σχέδιο που επιθυμείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας, Διαφορετικά η επιλογή θα γίνει τυχαία.

Χρώματα, σχέδια και φωτογραφίες μπορεί να διαφέρουν από τα διαθέσιμα αποθέματα. Η περιγραφή του είδους μπορεί να αφορά ένα σχέδιο συγκεκριμένο αλλά και σε αυτήν την περίπτωση είναι ενδεικτική της σειράς και δεν είναι δεσμευτική. 

Στα είδη που περιλαμβάνονται οι μπαταρίες είναι καθαρά για λόγους επίδειξης και όχι κανονικής λειτουργίας ή χρήσης. Οι μπαταρίες θα πρέπει να αντικαθίστανται με καινούργιες από τον πελάτη για την πλήρη λειτουργία του προϊόντος. Το κατάστημα δεν έχει την υποχρέωση να αντικαταστήσει με νέες μπαταρίες σε περίπτωση που είναι ξελιγωμένες ή πολύ αδύναμες οι δοκιμαστικές.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με εταιρία ταχυμεταφοράς και το κόστος είναι ανάλογο του βάρους και του όγκου των ειδών για οποιαδήποτε προορισμό εντός Ελλάδας.

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2.50 ευρώ. 

Για παραγγελία αξίας άνω των 100 ευρώ η πληρωμή είναι υποχρεωτικά μέσω κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς.

Η μέση διάρκεια αποστολής είναι από 1-5 μέρες ανάλογα με την περιοχή και την διαθεσιμότητα των επιλεγμένων προϊόντων.

Το κόστος ορίζεται για προϊόντα έως 3 κιλά (Ογκομετρικό βάρος) στην τιμή των 3.50 ευρώ και 1 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Η τιμή αυτή αφορά την βασική μεταφορά και επιλογή της courier από εμάς.

Τα δωρεάν μεταφορικά, αν υπάρχουν, αφορούν αποστολές έως 3 κιλά.

Το κόστος μεταφοράς και αντικαταβολής περιλαμβάνει και ΦΠΑ 24%

Αν το βάρος ή o όγκος των επιλεγμένων προϊόντων είναι μεγάλο τότε η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία και ύστερα από επικοινωνία ώστε να συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες χρέωσης και αποστολής.